Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Family Guy's 300 + Simpson's 300


ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Simpson > Family Guy > American Dad ( family guy la yapimcıları aynı) Peki neden, Family Guy Simpsons rip-off u, American Dad de Family Guy rip-off u. bu durumda Famiky guy dandik olmakla beraber American dad Simpson rip-off unun rip-offu oldugu icin iyicene dandik oluor.



Kısacası yarı ing yari türkçe saçmalamamda cıkması gereken sonuç Simpson famiky guy + american Dad i hava kara döver üstüne bi bardak su içer bunların aynı konuya malzeme olmaları dahi dogaya karsi islenen bi suuctur ( en azından televizyon tarihine)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

karton kutu savaslar 18. sezondan bi bolum,

Simpsons da bir sey farkettim 18. sezon da, family guy yoluna ilerliyo,

tabi sinirlenmeden once devamini okuyun:

cok bos referanslar olmaya basladi simpsons da family guy gibi bir anda konuyla alakasiz aptal sahneler cikmaya baslamis

yaziktir

southpark cartoon wars bolumlerini izlemek gerekir tekrar, cartman i dikkatli dinlemek gerekir

enter tusunu cok seviyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Family Guy ve South Park gibi dizileri yapmak Simpsons'dan çook daha kısa süre alıyor. Dolayısıyla güncel espriler oluyor, güncel olaylarla ilgili. Haliyle daha komik oluyor. The Simpsons'ın böyle bir şansı olmadığı için zor günler geçiriyor. Ama Family Guy benim gözümde birçok diziden özenilmiş karakterleriyle bir hiçtir.

South Park rulz ama ona lafım yok :)

Ayrıca Simpsons hepsinin atası ve tarih boyu yayınlanan en uzun ömürlü sitcom dizisi. Sadece animasyon olarak da değil. Saygı duymak lazım..

[ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 18:53 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

South Park'in zaten amacı o abi,güncel konularla dalga geçmek yani hızlı olmasında benim için hiçbir sakınca yok,keşke hafta da 2 bölüm falan izleyebilsek ve hiç sezon arası vermese :D

Family Guy'da amacına hizmet ediyor bana kalırsa,her ne kadar birçok yönden Simpsons'a benziyor olsa bile.Family Guy'in temelinde zaten Amerikan halkının toplumsal sorunlarıyla Amerikan fimleri ve dizilerine,toplumsal düzene de gönderme yaparak dalga geçmek.

Bence hepsi birbirinden güzel,ben hepsini farklı farklı çok seviyorum.Kaçırmadan izlediğim 4 yapımdan 3'unu oluşturuyor Simpsons,FamilyGuy ve South Park :)

Animasyonları da çok severim ayrı konu hehe,

Bu arada iki fragmanda kötü olmuş :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...