ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 aha bu Family Guy http://www.youtube.com/watch?v=-nSkgzbxNcY Aha bu da Simpsons http://www.youtube.com/watch?v=3z4YZnja988&NR=1 [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 20:49 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ]
cenx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 hahaha ikiside birbirinden mükemmel olmuş. bu simpsonslardaki karton kale savaşları hangi bölümde bilen varmı?
Crane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Aha bu da South Park http://www.youtube.com/watch?v=c45wxo2Ii1U&NR=1
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Simpson > Family Guy > American Dad ( family guy la yapimcıları aynı) Peki neden, Family Guy Simpsons rip-off u, American Dad de Family Guy rip-off u. bu durumda Famiky guy dandik olmakla beraber American dad Simpson rip-off unun rip-offu oldugu icin iyicene dandik oluor. Kısacası yarı ing yari türkçe saçmalamamda cıkması gereken sonuç Simpson famiky guy + american Dad i hava kara döver üstüne bi bardak su içer bunların aynı konuya malzeme olmaları dahi dogaya karsi islenen bi suuctur ( en azından televizyon tarihine)
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 o muhabbet simpsonsun bi bolumunde wardi side show bobun italyaya gittigi
Sage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Hitler'in konuşması ironik eahudf.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 simpsons did it! ayrica south parkin zaten "300" bolumu var kendi, edite gerek yok "D-Yikes!" heralde bolumun adi. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 02:52 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ]
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 karton kutu savaslar 18. sezondan bi bolum, Simpsons da bir sey farkettim 18. sezon da, family guy yoluna ilerliyo, tabi sinirlenmeden once devamini okuyun: cok bos referanslar olmaya basladi simpsons da family guy gibi bir anda konuyla alakasiz aptal sahneler cikmaya baslamis yaziktir southpark cartoon wars bolumlerini izlemek gerekir tekrar, cartman i dikkatli dinlemek gerekir enter tusunu cok seviyorum
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Arkadaşlar http://www.youtube.com/watch?v=s3bWVaDSsLQ Bu video ROME TOTAL WAR kullanılarak yapılmış bir film. Müzikler seslendirme kurgu MUHTEŞEM OLMUŞ. RTW oynadıysanız ve 300'ü izlediyseniz bu videoyu kaçırmamalısınız. 161 sparatn unit ile 4801 peasant savaşıyor. Sonucu ne mi olmuş? İZLEYİN!!!
cenx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 peasant çok güçsüz kalmış bi üst birlik falan olsaydı barim.
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 simpsons süper bu arada :D bartın büyük olduğu marge ın elf olduğu bir şey gördüm orada orta çağda geçer gibi o hangi bölüm allah aşkına ? çok merak ettim
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 simpson ta x-files lı bölüm vardı bi de. mulder ve scully simpsonların evine geliyodu falan. eski bi bölüm. bilen var mı? bu arada family guy da güzeldir ya.
Sage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bellow o bölümü 2-3 hafta önce verdi :) Marge Gamer bölümün ismi hatta. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 15:04 tarihinde, Sage tarafından güncellenmiştir ]
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 saol o x files lı olanda springfield flies tı :) ynalış hatırlamıoyrsam
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bence espirler olarak Family Guy > Simpsons Artık hiç gülemiyorum simpsonsa. bitti bence
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Family Guy ve South Park gibi dizileri yapmak Simpsons'dan çook daha kısa süre alıyor. Dolayısıyla güncel espriler oluyor, güncel olaylarla ilgili. Haliyle daha komik oluyor. The Simpsons'ın böyle bir şansı olmadığı için zor günler geçiriyor. Ama Family Guy benim gözümde birçok diziden özenilmiş karakterleriyle bir hiçtir. South Park rulz ama ona lafım yok :) Ayrıca Simpsons hepsinin atası ve tarih boyu yayınlanan en uzun ömürlü sitcom dizisi. Sadece animasyon olarak da değil. Saygı duymak lazım.. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 18:53 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 South Park'in zaten amacı o abi,güncel konularla dalga geçmek yani hızlı olmasında benim için hiçbir sakınca yok,keşke hafta da 2 bölüm falan izleyebilsek ve hiç sezon arası vermese :D Family Guy'da amacına hizmet ediyor bana kalırsa,her ne kadar birçok yönden Simpsons'a benziyor olsa bile.Family Guy'in temelinde zaten Amerikan halkının toplumsal sorunlarıyla Amerikan fimleri ve dizilerine,toplumsal düzene de gönderme yaparak dalga geçmek. Bence hepsi birbirinden güzel,ben hepsini farklı farklı çok seviyorum.Kaçırmadan izlediğim 4 yapımdan 3'unu oluşturuyor Simpsons,FamilyGuy ve South Park :) Animasyonları da çok severim ayrı konu hehe, Bu arada iki fragmanda kötü olmuş :)
Sage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Fragman dışında dark'ın dediğine katılıyorum :). Bence simpsonunki baya güzel hehe.
Öne çıkan mesajlar