Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beni ve kedimi bundan kurtarın


Chemical

Öne çıkan mesajlar

Pati pete açmıştım topic daha önceden. Bilen bilir. Tekini verdik bu da benim elimde kaldı, sokakta kardeşlerinden tekini öldürmüş bi karga, ben de kıyamadım yanıma aldım. Ama sorun şu ki benim zaten bir kedim var ve bu kıpır kıpır adrenalin dolu kedi evde hopladığı sürece rahat edemicek. Gerildi hayvan eheh. Bir de annem bizim kedinin doğurmasını istiyor ama evde başka bir kedi varken zor olur, hayvanat bahçesine döneriz.
Neyse
Kedi 2.5 aylık. Sağlık karnesi var ve aşıları yapıldı. Daha bi yere pislemedi kuma yapıyor. Taş gibi kedi işte bi sorunu yok.








Dur lan nereye götürüyon onu

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

konuyla alakası yok ama biizm bi golden retriever köpeğimiz vardı. bazen hayvana gaz gelirdi evi komple depar içinde bırakırdı. evin içinde 7 kglık sarı bişey koşturuyodu mütemadiyen. karşısına biri çıksada birşey farketmiyodu. lap diye kafayla giriyodu. o halinde bir surat ifadesi olurdu ki "nıha çekilin önümden heyt!" der gibi. öf özledim sıpayı ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie bizde de var aynısından, tırnakları da uzadı üstüme atlayıp donumu aşağı çekmeyi çok seviyor, hayır misafirlerin önünde yapmasa sorun değil, çok tatlı kızamıyorum da ama herşey aşağı indiği gibi tırnaklar yüzünden bacak kol göğüs kabarıyor spawn gibi dolaşıyorum yarım saat.. hele açık alana salınca yürüyemiyorum uzağa koşup bacaklarıma doğru alçak uçuşa geçiyor kaç kere yere düştüm gezdirirken..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tüy o kadar abartılacak bir şey değil kıyafetlerinizin arasına sokmayın yeni yıkanmış kıyafetleri çekmecelere koyun kucağınızda mıncıklamadığın sürece üzerinize tüy bulaşmıyor. Tüyün başka bir zararı yok zaten uçmayan bir şey genelde halının üzerinde kalıyor gözükmüyor elektrikli süpürge ile temizleniyor halı ile beraber. Ha siyah halınız ve beyaz kediniz varsa dert olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...