Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Pati pete açmıştım topic daha önceden. Bilen bilir. Tekini verdik bu da benim elimde kaldı, sokakta kardeşlerinden tekini öldürmüş bi karga, ben de kıyamadım yanıma aldım. Ama sorun şu ki benim zaten bir kedim var ve bu kıpır kıpır adrenalin dolu kedi evde hopladığı sürece rahat edemicek. Gerildi hayvan eheh. Bir de annem bizim kedinin doğurmasını istiyor ama evde başka bir kedi varken zor olur, hayvanat bahçesine döneriz. Neyse Kedi 2.5 aylık. Sağlık karnesi var ve aşıları yapıldı. Daha bi yere pislemedi kuma yapıyor. Taş gibi kedi işte bi sorunu yok.Dur lan nereye götürüyon onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 İstanbuldu değil mi chem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Evet istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Nereye götürüyordu onu? Merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 kediye hayran kaldım ben ya.... ama alamam işte malesef :( fransa yolcusuyum falan filan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 eheh işte aldı çekti geriye doğru götürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ehey çok datlı son resimde resmen gel popomu mıncır diyo d: [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 14:47 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 zoofili... eheh... Bende var bi sürü biliyosun.. alacak arkadaş ta kalmadı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 off kafasını sıkasım geldi kediciğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 aha uyandı, başlıcak gene koşturmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 konuyla alakası yok ama biizm bi golden retriever köpeğimiz vardı. bazen hayvana gaz gelirdi evi komple depar içinde bırakırdı. evin içinde 7 kglık sarı bişey koşturuyodu mütemadiyen. karşısına biri çıksada birşey farketmiyodu. lap diye kafayla giriyodu. o halinde bir surat ifadesi olurdu ki "nıha çekilin önümden heyt!" der gibi. öf özledim sıpayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 MrLevie bizde de var aynısından, tırnakları da uzadı üstüme atlayıp donumu aşağı çekmeyi çok seviyor, hayır misafirlerin önünde yapmasa sorun değil, çok tatlı kızamıyorum da ama herşey aşağı indiği gibi tırnaklar yüzünden bacak kol göğüs kabarıyor spawn gibi dolaşıyorum yarım saat.. hele açık alana salınca yürüyemiyorum uzağa koşup bacaklarıma doğru alçak uçuşa geçiyor kaç kere yere düştüm gezdirirken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 burnunu ısırırım onun d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bu Arada Kameranın Pixel Nedir xD Ne alakalı Bi SOru ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bu hayvanların tüylerinin dökülmesini engelleyecek bi yöntem var mıdır kazıtmak hariç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 kamera nikon d-50 megapixeli değil de objektifi yüzünden düzgün çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 said: Chemical, 21 Haziran 2007, Perşembe - 21:32 tarihinde demis ki: kamera nikon d-50 megapixeli değil de objektifi yüzünden düzgün çekiyorTşkler. Cok şeker Bi Kedin var bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 yok ama bi rivayete göre dişiler daha az tüy döker, hoş dökse ne olur alışılır hemen ilk bi hafta ohoo tüy etiş ortalığı dneilir gecilir. ilerde kedi tüylü kazaklarınızla kedi seven berak entel erkek karizması yapmanıza imkan tanır bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Tüy o kadar abartılacak bir şey değil kıyafetlerinizin arasına sokmayın yeni yıkanmış kıyafetleri çekmecelere koyun kucağınızda mıncıklamadığın sürece üzerinize tüy bulaşmıyor. Tüyün başka bir zararı yok zaten uçmayan bir şey genelde halının üzerinde kalıyor gözükmüyor elektrikli süpürge ile temizleniyor halı ile beraber. Ha siyah halınız ve beyaz kediniz varsa dert olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Kedi tuyune alerjim var diyenler: Alerjiniz olan kedinin tuyu degil, tuyunde yasayan mikroorganizmalar. Kedinize veterinerde yaptiracaginiz duzenli asilarla tuylerinde alerjenlerin yasamasini engelleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 alışıyo insan tüğlere bir de balkonda falan böyle gücünüzz yettiğince silkelerseniz genelde pek bir şey kalmıyor 4-5 tüğden başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 kediyi gücüm yettiiğ kadar silkelersem ölür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 sdfs t-shirti silkele sen de o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ya çok şebek bu çok güzel d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar