knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 valla pes tek fark olarak "2 bod" eklenmesi olarak görüyosan. takıldığım diğer noktada osi'de oynamayıp millete bilmiyosunuz takılın edin demek.
Dela Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 snn gelicek haberlerinden sonra orjinal uo alip snnde spherede oynayarak basladim. 2 yil gibi bir sure gectikten sonra merak edip hem de orjinal var diyerek oside oynadim, atlanticde drake stonekeep'in guildinde ve dark-dr gibi adamlarin yaninda. ondan sonra biraktim uoyu, geri donusum de tekrar sphere olan bi servera oldu arkadaslar var diye alakasiz. arada nebula olarak gecen serverin yapim asamalarinda ve baslarinda da takildim. en son kardesim arkadaslarimla birlikte oynuyo diye runuo baz alan bir serverda oynadim. karsilastirmaya gelince, sphere dengesiz, ve yanlis anlasilmis bir sistem. turkiyede uo zaten yanlis anlasilmis. nightmare spawninin 24 saatte 1 oldugu serverlar, bod kasmak icin 1000 account acip macrolamak. oside bod trade etmek icin guildler kurulurdu, boyle bi tailor bi gunde barbed basamazdi. haliyle daha dengeliydi. paticikte de account acilmasi gibi bir problem olmayacagi icin dengeli olacak server. sphere aksiyonuyla runuo yani aos sonrasi uo aksiyonunu degerlendirirsek, dumduz kafa kafaya girisen warriorlar yok artik. hepsinin taktiksel secimleri var, viking sword katana kapip aksiyona kosan tabii ki harcanicak. en az mageler kadar taktiksel ve zamanlama gerektiren karakterler haline geldi artik warriorlar. o yuzden, once alisin sonra yetin diyorum. p.s. zegna her turlu emulatorde ezer.
Mike Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Söylediğin herşeyi ertesi günü yazıp veririm sphere açılırsa. Onlardan basit birşey yokki.? Runuoda yapabildiğin herşeyi yaptırabilirsin. Bugun tek FS de yattığım bir oyun değil. Herkezin ortak bildiği bir emulatörden bahsediyorum. Dengeleri ayarlamak senın elınde. Sphere de. Evide kendin inşa edebilirsin. kendi vendorunu banker olarakta kullandırtabilir. üstünden faizle parada alabilirsin. Bunları yapmak zor değilki? Uraşır yaparsın. sonuçta herkezin bildiği bi emülatör olur. Benım kastım. Herkezin bildiği bir emülatörde açılsın daha zevk alınsın. oylama dediniz . yaptınız Sphere üstün cıktı acmadınız. Bronx baggio açarsa ne ala mükemmel bir server cıkar ortaya. Oynarız mis gibim. ama gelipte. Runuo da olan şeyler sphere da olmaz diyosan cok yanlışın var demektir Sphere da ki. Craft sistemi studded set alacak kadar düşük değil ayrıca. Ev yapımıından bahsediyorum ben. PvM den cıkarılan itemlerle olcak iş demiyorum illa. Ne level sistemleri var Knight Online daki level sisteminin 300 katı daha iyi. Ama kimse kullanmıyor. Topu topu 15 gün uğraşılsa. Süper eglenceli şeyler cıkar ortaya. Turkiyede Runuo ustasi yok diyorum hala ısrarla. Görmedim daha ben. Uğraşır dururuz böyle betalarla. Tekrar ediyorm. Oylamaysa yaptınız sonucu geldi. Herkezin istediği ortak emülatör dedik. Olmadı. Şimdide diyoruzki. Herkez Runuo oynamdan önce Sphere oynamıstır. Ama herkez Runuo oynamamıstır. Israrımız bundan. Madem vakit geçiricez pro olmıcaz. Kasmayın Runuoda.
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 o kadar gelişigüzel kötülemişsin ki... o tek fs olayı sailor skill cap'i 120 yerine 1200 olarak ayarlamasından ortaya çıktı. ha ayrıca ankette runuo1 ve runuo2 farklı seçeneklerdi. toplarsan geçiyodu sphere'i. kaç kişi biliyosa runuo1 ve 2 arasındaki farkı...
Dela Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 hoca okumuyosun, skill capin 12k oldugu zamanda 500 yapmis evasini adam. tek fsde kimse yatmiyor 40 hpsi yoksa runuoda. ustune lvl sistemi gibi seyler uoda yok, mor pembe mustangler de yok. birakin.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 he ok ya. runuo kral tamam. yendiniz. ok.
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 @prudent: boş boş kralsınız bapsınız mesajlarının manası nedir? tartışıyoruz konuyu işte. allah allah herkes bi garip
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 hey allam hala sphere diyosunuz, daha oyunun orjinalini emule etmeye yetememis bir emulatorun ne konusu geciyo hala anlamiyorum. bi de ben hep sphere oynadim runuo bilmem diyen arkadaslar, siz sphere oynadiniz ama sizin icin onemli olan kismi aostan once oynamis olmaniz, bunun spherele runuoyla alakasi yok. ayrica runuo yoneticiler icin belli ki daha kolay, miz miz cocuk gibi iki de bir cikip sphere istiyoruz demenin anlami yok. ogrenme sorunu olmayan insan da yeni sistemde sorun yasamaz kanimca, abarti bi durum yok zaten. dela demis artik hersey taktige bakiyo, kafayi calistirmak lazim. eskisi gibi aldim katanayi cektim plate maili, mage geldi yattim degil. bu tartismalara harcadiginiz zamani oyuna verseniz zaten cozuceksiniz her seyi. basta herseyi bilmenizde gerekmiyo, kullanicaniz olaylari ogrenin, gerisi yavas yavas gelir. her turlusunu de oynadim nalet oyunun, herkes sikayet ediyo yeni gelen olaylardan, bence gayet iyi gidiyo, yenilik olmazsa baymaya basliyo cunku. ninca minca derken, aa bak su gelmis, o da eklenmis derken eglenip gideriz. give peace a chance!
Dela Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 uo oynamayi bilmediginiz gibi tartismayi da bilmiyorsunuz =( bol lvl'li gunler geceler aga dayi kib aeo.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 herseyi yazip veririm demissin de zaten hepsi olan emu varken daha neye kasilcak. abi getirin razorjimmy'yi, isi yoksa en kralini yapsin, zamaninda cok egleniyoduk runuo, aosta, pati serverin ilk acildigi zamanlar, orda oynamis herkese sor, bir insan bile bu niye runuo hic eglenmiyoruz biz dememistir. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 07:25 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ]
Dela Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 nublarin krali aquila bile pro yorumlariyla beni benden aldi :D mor masteng kasilcak aga. [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 07:23 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ]
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ya işte onu diyorum bende sanki preaos sırf sphere'de varmış gibi bi düşünce var. ama o kadar yenilik gelmiş ve hepsi hali hazır runuo'da var. ayıklayarak güzel bi server olsun diye uğraşıyo adamlar. ne kadar büyüttünüz ya.
Mike Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 yetememiş değil. kadro 2 ye bölündü zamanında . Sphere kadrosu bölündüğünde versionlar farklılaştı davalar açıldı ve benzeri olaylar oldu. Sonra Runuo yu geliştirdi herifler zaten. Level sistemine sokaym bn level sistemnden bahsetmıyorum. neyse ya.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 sphere acin demek, herkes anadola binsin demek gibi bisey artik.
Dela Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 mike neden bahsediyorsun? kralini yapayim demissin ama acilimi yok. su an gayet guzel bir iki ayardan sonra stabil sekilde gidecek server.
Mike Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ya olay yapmak falan değil. Günde 923056832095682 saat oynıcak da değilim. 1 saat oynar çıkar sararsa 2 saat oynarız geceleri hep beraber. Fakat herkezin bildiği bi versionda oynamak kastetttiğim şey. 2-3 Craft dengesi yüzünden Runuo seçildiyse yazık. Runuo 1.0 2.0 mış oylama falan fistan. Ozaman Sphere 56b 56a revision die ayirsaydınız . Sistemler farklı. Ne bileyim çevremde tanıdıgım kmse alışamamış Runuo ya. Soruyorum gelcekmsn diye. yok olm runuo diyolar geçiyolar. Oyuna giriyosun sphere olarak algılayamıosun hiç bişeyi. Biraz benzetseler. çok güzel olcakda.
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Evet, RunUO sphere de de oynamış bir insan olarak söylüyorum 5 e 10 a katlar sphere i. Sphere = buglar , Sphere = Scriptingde programmerı zincirlere bağlamak . RunUO=Updates and patches all the time! RunUO= Freedom for scripting! RunUO = New Era of UO Dipnot: Patinin RunUO serverında keyif almamış varsa camdan atsın kendini bir zahmet.
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 havada karada [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 07:49 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ]
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 RunUO > Sphere. Hakkaten Sphere Anadolsa RunUO Audi TT yani.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 inanmamak elde degil. cok fena espri yapicaktim ama tuttum kendimi.
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 hayır şimdi diyorsun ki herkesin bildiği sphere de oynayalım. aynı zamanda çok şey eksik, oturup yazmak lazım. ben şimdi oturacağım bir ay bilgisayarın başına sphere serveri adam edeceğim. o zaman bu senin bildiğin sphere den farklı olacak zaten. nerde hani hepimizin bildiği sphere? benim yaptığım sphere olacak. neyse zaten bu saatten sonra sphere runuo tartışmasına da gerek yok. pre-aos da açtık bir ara zaten, neler olduğunu gördük. ha dengeler ayarlanabilse bile çeşitlilik yok bir kere.
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Evet yani, ben champ basmak istiyorum cok ince skill ayarlamaları yapmak istiyorum. 7x gm kastım bab reg aldım, üstümde giydim robe umu öküz gibi armor kasmış warri indirdim mantığı baydı yani.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 yıl 2007 taktığınız şeylere bak. oyunda uo.
Öne çıkan mesajlar