Yeto Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ya arkadaslar ben warcraftı kurdum , cok guzel patchını de yaptım ama bı turlu patıcık sunucusuna baglanamıyorum. programı cektım .reg'i kayıda da gırdım ama bu sefer exeyi çalıştırdıgımda "versiyon dll" filan die bi hata veriyo. şu garibe bi yardım edin de sıcak yaz gunlerınde o da paticik dota alemlerine aksın , coşsun oynasın...
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 patchin nedir pati serverd aoynamak icin 1.20 c ve ya 1.20 e lazim 1.21 lede giriyo ama dusuyo ayrica server su anda acik mi emin deilim
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 hayır baglanmam için gereken işlemleri yaptıktan sonra exeye tıklıyorum ama versiyon hatası gibi bişiler soyluyo ve oyunu direk açmıo
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 PvPGEN'i çektin mi bir yerlerden. Normal clientten değil PvPGEN clientinden bağlan.
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 eyw deadwoll artık oyunlar guzukuo ama sımdı de patchı halletmem lazım cunku bendekı 121a sımdı 120cyı ındırıyorum , bu gıdısle haram bana dota =(
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 patchide hallettim son bi durtucem sizi sımdı ben oyuna hangı ekrandan gırıce paticik genel kanalına gırıyorum orda onlıne olan dıerlerını de goruyorum ama kurulu oyuna gırmek ıcın naapmalıyım
Öne çıkan mesajlar