BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 sphere üzerine ısrar etmem üzerine bazı kendini bilmezler hadlerini aşmaya başladılar...uo bölümünün iyiliii işte kimin ne olduğu belli oldu...iyi oyunlar...saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 lol ne olucagi belli olmus serverin, neden hala gelip her yere sphere yaziyosun peki? bu nasil seviye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 nereye ne yazcaımı sizemi sorucam ?? sizle ilgili diil sphere yazıorm...benimde ağzımı bozuosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 açılmayacak dendi bunu anlayamıyo musun. runuo istemezsen gider başka yerde oynarsın 2 haftadır sphere sphere yazıyosun. açılmayacak işte yeterince açık mı? değişmeyecek dedi adamlar. zamanında bu server wolfpack mi neydi beğenmedim çekip gittim. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 runuo isteyen kadar sphere isteyen de var ama admin ne isterse o oluyor gördüğümüz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yaw yazarım sphere die sanane ??? anlamıorm belki...admin gelip bişi demio sanamı kalmış ??? sölesene sanamı kaldı ??...sanane ya sen kimsinki benim yazdığıma karışıosun rahatsız oluosan şikayet edersin...çıkıpta yok yırtık donmuş yok nubmuş yok bilmemneymiş söyleyemessin arkadaşım hangi sıfatla söylüyosun sen bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 staminam bitiyo napcam bap diye aglarsan, uo bilen herkesin sahip oldugu bir sifatla nub derim. aglamayalim plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 gule gule sanaa guleee guleeee diye bi sakri wardi onu hediye ediyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 said: Sailor c/p yaptığım şeyin üstüne başka bişi kopyalayınca böyle oluyo :p neyse. runuo 1.0 ile açtık şu anda. dolayısıyla hesaplar gitti. işin iyi yanı ise çok daha hızlı skill ve stat alınacak olması. bir de bazı değişiklikler yaptım: -skill stat artışı çok kolay beta olduğu için -sadece felucca açık -elf karakter yaratılamıyor -ninjitsu ve bushido ability leri yok şu anda, eklenecek inşallah yakın zamanda -critical hit sistemi eklendi. bu sisteme göre belli bir şansla karşınızdakine daha fazla hasar verebileceksiniz. +100% dmg increase veriyor. ama bu demek değildir ki iki katı vuracaksınız. diğer dmg increaler de zaten bir o kadar tuttuğundan genelde, %50 kadar arttırıyor yani ortalama. crit hit şansınız ise %5+(luck/100)+attributes. yani herkesin en azından %5 şansı var. bunun üzerine luck/100 ekleniyor. onun da üzerine "critical hit chance increase" itemleri ekleniyor. nasıl hit chance increase varsa o da eklendi. toplamda ise en fazla %30 oluyo crit şansı. -üzerinize en fazla 2 adet insure edilmiş item giyebilirsiniz. çantanız veya bankanız için sınırlama yoktur -plate chain ringmail setlerin resistleri biraz arttırıldı bu arada bu kararları dün site adminleri ile aldık, değişme şanı pek yok. bu özellikleri sphere'e aktarmak runuo'da yapmaktan daha zor olduğuna göre böyle bi zahmete neden girilsin? al sana admin mesajı işte. uzatma da artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Ben attım o kendini bilmez dediğin de benim. Adam abi insur 2yle sınırlansın diyor sen sphere diyosun, adam diyor dün statlar ayarlanmış da şöyle bi bug var sen sphere diyorsun. Hani ne fikir yürütüyorsun ne başka bişey. Hep aynı mesajdan bıktım artık. Git aç bi topik bunu açtığın gibi üst üste at bi yüz yüzelli tane sphere istiyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 onu diyorum ben de... adamlar artık şekil veriyo server'a. runuomuş spheremiş polmuş bitti artık o tartışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bnde diormki istediiimi yazarım....istediiim yerede yazarım....ewt ağlıyorum....sizene ya rahatsız oluosan şikayet edersin....bana laf söliemessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yahu sana gm mesajı attım işte değişmeyecek diyo adam. alla alla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 said: bnde diormki istediiimi yazarım....istediiim yerede yazarım....ewt ağlıyorum....sizene ya rahatsız oluosan şikayet edersin....bana laf söliemessin Sen de rahatsız isen şikayete basıver. kkthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 kk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 oo tinergy gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bu kadar adamı karşıma almışım acaba haksız mıyım diye düşünmek yok hala SPHERE İSTİOM BAANE diyosun otur bi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 pardon, yaş kaç? demek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 sPherm serv4ri açılsa da dövü$lü ChaT yapsakkkk keşke [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 22:23 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 yaş 12...adım sultan...sonucunda olay açılıp açılmaması diiil...naparsam yapıyım kalkıpta kimsenin bana hakaret etmeye veya pis bi dille konuşmaya hakkı yok [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 22:22 tarihinde, BoaCh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 tamam sultan gir hadi kafesine, siz de findik fistik atmayin hayvana. clymore sahip cikamiyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 aaa anladim ben bu konunun amacini, sen bize nasil seviyesiz olunur onu gostermek istiyosun, saol bap, mutesekkiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ewt aferim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ewt aferim değil evet aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 pis bir dille dillerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar