Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 saatte başımdan geçenler.

Flameoffear

Öne çıkan mesajlar

Neyse mevzu uzun başlim anlatmaya.

Bir kızla yeni çıkmaya başladım. Sevmeye başladım ufak ufak, neyse beni bir arkdaşı ile tanıştırdı msn den. Kız Fransız dili okuyan bir mermer yani. Mermer az granit de denilebilir.

Kız sormuş sevgilime aranızda birşey var mı diye. Benim hatun kişi de utanmış yok demiş. Gazı alan Fransız dili hatunuda bana ilgi duymaya başlamış. Her neyse dün hatunu Franszı dilindeki arkadaşına benzettim ve olay koptu, kız başladı anlatmaya. Bu kız sevgilimin benle konuştuğunu görünce delirmiş, bağırıp çağırmaya başlamış. Bi sürü laf sokmuş benimkine. Sonrada deli gibi ağlamaya başlamış. Panikleyen benim ki de yine yok bişi aramızda diye sakinleştirmiş hatunu. Kız arkadaşımın yakın bir arkadaşı, ne yapcam şaşırdım valla.

İkinci mevzu, Bir zamanlar deli gibi aşık olduğum bir kız vardı, yaklaşık 8 ay önce ayrıldık biz. O günden beri ne ararız ne sorarız birbirimizi. Ben silmemiştim msn sini, dün çat online oldu. Hiç bişi yazmıyor bende yazmıyorum. Avatarında da ikimizi bir resmi var. Kişisel iletiside baya bir manidar. HErneyse ben umursamadım. Baya bir durdu msn de sonra çıktı. 5 dk sonra birisi ekledi. Bi kız, ben işkillendim, girdim hatunun maile kişi listesine baktım ( şifresini de hala değiştirmemiş, ve nasılsa bende unutmamışım) Aynı kişi onda da ekli. Ekleyen kişi hiç bişi demeden öyle duruyor. Hala da duruyor.

3. mevzu. Öğlene doğru tel çaldı. Kayıtlı olmayan bir numara, açmadım. Sonra mesaj attı, "ben sizi eklemişim ama kim olduğunuzu bilmiyorum" diyor. Sonra bir kez daha aradı, açtım bu sefer. "Ben sizi nurgül olarak kaydetmişim ama kimsiniz bilmiyorum" diyor. dedim sesim nurgülemi benziyor. Kapattım teli. Hatun gene mesaj attı kim olduğunuzu söylemezseniz sizi savcılığa vericem dedi, sen biraz daha devam edersen ben seni vericem asıl dedim. Babam orda brde benim selamımı söyle dedi. Hayda aldık başımıza belayı. dedim sizi bana sayı ilemi veriyorlar, seçiptemi gönderiyorlar derdin ne? Bu seferde şey dedi. "Canım kusura bakma benim çok kıskanç bir kocam var, seni neden öyle eklemişim bilmiyorum" Bunun üzerine dahada bişi yazmadım. çağrı atıp duruo hatun.

Bu hatun mileltinden bir tane aklı başında beni bulmayacakmı çok merak ediyorum.
Akıllısı beni bulmaz delisi kıçımdan ayrılmaz arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...