Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buglar

Sailor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Stuck drumunda bi şehre gönderilsek daha iyi olur, genelde GM olmuyor ve bekliyoruz, zaten sadece haftasonu giriyorum, oda böle geçti :) (hala bekliyorum :D)
Mesaj tarihi:
said:
Gormo, 08 Temmuz 2007, Pazar - 13:38 tarihinde demis ki:

Stuck drumunda bi şehre gönderilsek daha iyi olur, genelde GM olmuyor ve bekliyoruz, zaten sadece haftasonu giriyorum, oda böle geçti :) (hala bekliyorum :D)

Çoğu kişinin stuck olmadığı halde "şimdi kim çıkacak dungeon'dan" diyerek stuck kullandığı için limiti kaldırmak iyi bir çözüm olamıyor. Ben oyuncu karakterimle devamlı dungeon'larda gezen biri olarak daha hiç stuck olmadım. Ve bir kişinin günde iki kere stuck olmasının da çok düşük bir olasılık olduğunu düşünüyorum.

Şu ana kadar gerçekten stuck olup page atan ilk seni gördüm Gormo. Yani çok sık rastlanan bir sorun değil stuck. Genelde gelen çağrılar "karakterimde bir problem var" tarzında oluyor. :)
Mesaj tarihi:
valla ben 2 kere oldum :P
iksindede destek yetiştiler imdadıma..
yalnısz solen de ev buldum. gm e sordum bu ney diye sonra ben buldum benim mi dedim gm de senin olsun ama vermedi evi bana ayıp etti :(
Mesaj tarihi:
Valor Virtue çemberinde en üsttekidir. Champion'da kastıkça artar. Knight olduğunda Valor simgesine tıklayıp (kan kırmızısı rengine ulaşmış olur Knight of Valor olduğunda) hedef olarak champion altar'daki skull'a tıklamalısın. Daha sonra champ. başlayacaktır.
Mesaj tarihi:
said:
paristr, 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 09:29 tarihinde demis ki:

Covetous dungeonun en alt katında, dragon ve drakelerin olması gereken yerde hiçbirşey yok.

Şimdi baktım. Covetous üçünkü kattan aşağı inen iki merdiven çalışmıyordu. Yani dragon ve drake'lerin olması gereken yere inilemiyordu. Onu düzelttim.

Onun dışında dragon ve drake'lerin olması gereken yerde dragon ve drake'ler dolaşıyor. Ya oraya inemediğin için yok demişsin, yada başka bir gm doldurmuş.
Mesaj tarihi:
Orayı dün yada iki gün önce düzeltmiştim. En son ne zaman denedin xaty?

edit: Ice Deamon'ların olduğu yeri diyorsan..

[ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:29 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
en son atılan restart'tan sonra yaptığım leather gloves'ları armorer'a satamamaya başladım. özellikle satmayalım diye bir değişiklik mi geldi yok bende mi sorun var?
Mesaj tarihi:
hiç satamıyorum. zaten tanner ile armorer aynı ürünleri farklı fiyatlardan satıyor (npc'ler arası rekabet). itemid'leri farklı gözüküyor belki ondan mı öyle bilmiyorum. önceden yaptığım parçaları her ikisine de (vendoruna göre farklı fiyatlardan) satabiliyordum. şimdi armorer hiç almıyor. tanner aynı fiyattan almaya devam ediyor.
  • Yeni Oluştur...