Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buglar

Sailor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pack instinct çalışmıyo sanırım, her extra pet için 25% dmg bonus alması gerekiyor petlerin, ama herhangi bi değişiklik yok 5 adet frenzied ostard ile :p
Mesaj tarihi:
evet 2. dediğin sanırım. 5 adet aynı pack instincte sahip pet yanyana olduklarında her biri 100% dmg bonus alması gerekiyor yani

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 23:46 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
lumberjack arkadaslardan sıkayet var 95 lumberjack den sonra yew log cıkması gerekıyormus ama 98 lumber ve gm lumber olan arkadaslar hala yew log cıkartamamıslar ilgililere duyurulur
Mesaj tarihi:
6 kişisiniz, hangi birinize kill vercem. bi de kesmeyi beceremiosunuz zaten. en son 4ünüzü kestim, 5.i de ölmek üzereyken it kurtardı hayatını. yeter size bugünlük bu kadar
Mesaj tarihi:
3kestin 3 öldün.

ayrica 3 kisiyiz.

beni kesen nypmpia ydi sen degil.

rakamlari ikiye katlamissin heh.

ama citlerin arkasina teleport efsaneydi hakakten. tam o esnada staminamin bitmesi cok buyuk sansizlik oldu benim icin heh.

macro ayarlarina ekleme gerekiyor :)

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 16:18 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
sen yoktun, anlatmadılar galiba :) brit gate altına kaçtım peşimde habo ile scour vardı sanırım. sonra suyun karşısına geçtim, habo da geldi. sonra o öldü. o sırada scour yukardan dolanıyormuş, o geldi. o da öldü. sonra prelektro'nun evinin orda baltalı elemanı kestim. sonra brit mezar ile bs arasında birini kestim. sonra da brit mezarın üst köşesinde birini kestim. toplayınca 5 ediyor. seri olarak kestiklerim bunlar. bu 5 kill karşılığında 1 kere öldüm. öncekileri saymıyorum zaten :) ondan önce de 1-2 kişi kesmiştim.

edit: faction penalty'si geçen it gelmeseydi o sırada 6 oluyordu hatta :(

edit2: faction'dan birini öldürünce skill'ler gittikten sonra çok mu çabuk geliyor bana mı öyle geldi? 20 dakika sonra gelmesi lazım normalde. 6 kişiden 6.ya gelene kadar ilk kestiğim skill'leri toplayıp geri geliyor :(

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 16:27 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ahaha ben 2defa oldum 2defa oldurdum score 0. beni bi sen kestin bi nymp sonra ikinizdende score bana geldi 100 silverim oldu :) senin bi score un scoura bi skorunda hoboya gitti onun haricinde.

ama yani citlerdeki olumun hakakten komedi oldu ya dibimde lethal yemissin saldiramiyorum ahahah.

bide nypmla pvpme musallat oldun feci genklendim orda hide bile olamadan biraktim cesedi.

siz birbirinize saldirmiyordunuz sanirim? beni kovaladinizda hirsla baya:)

diyorum bunalrda dusman neden pesimde ikiside ehau.

[ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 16:37 tarihinde, THARKAS tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

eve konulan şeylerden konuşmuşken şunu da diyemeden geçemicem, şimdiye kadar kafamı insure'layan çok olmuştu ama hiç o kadar champ skull'unun yanına konulmamıştı :)

[spo] [/spo]

Mesaj tarihi:
yeni odunları bekliyoruz hala..
valo spotta minngi 50 adam nası iron cıkarıyor ,yew heartwood frostwood ve bloodwood da da skill gereksinimi 100 ün üzeridne oldugundan oak ve düz odun alıp duruyoruz gibi geliyor bana :(
Mesaj tarihi:
97 ye kadar agaç kestim.. sonrada baltalı boks ile 100ledim
skillim renkli odunlar geldiğinde 90+ idi zaten şimdi daha kısa sürer kanımca cünkü eskiden bir agacı bi kere kesebiliyoduk simdi genelde 2 bazen 3 kere kesebiliyoruz (benim blood/heart vs oldugunu düsündüklerim bu 3lüler)
  • Yeni Oluştur...