xaty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kane kim? o quest çalışıyordu başından beri, ilk gün yapmıştım hatta (beekeeper yerindeydi yani) [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 16:03 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Kane benim zaten LethE. Düzeltmedim. NPC ordaydı zaten.
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 alla alla gittim kampa yoktu. yalan mı dicem :(
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 madmaximusun dediği quest işte bedlama giriş sağlayan quest, pixie bacağı unicorn bilmemnesi toplanıyo. ben ki-rin kısmındayım da yine bozuldu mu yoksa?
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bu arada sık attığım restart'lar için kusura bakmayın. ML paketi bug dolu, düzelt düzelt bitmiyor. 1-2 dakika sürse bile sinir bozucu olabiliyor biliyorum. Ama çoğunlukla 2 dakika beklemeye değiyor sonuçlar. :) Bir de önemli not geçeyim. Quest yaparken yada belli bir yaratıktan düşen item ararken, eğer uzun süre düşüremezseniz, bulamazsanız çok uğraşmayın. Page atın, foruma yazın, chat'te sorun. Bug'lı olma ihtimali hiç de düşük değil.
LethE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 derek the merchant yerinde yok (trinsic banka)
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Biraz daha detay verebilir misin? Hangi quest yada hangi quest parçası? Nerden alınıyor vs?
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 lesser hiryum diyor ki; "sende bu taming eksikliği varken hayatta bağlanmam sana, sen git kumda oyna" ben de ona diyorum ki; "güzel kuşum, eşşek gibi bağlanacaksın bana, zira benim bushidoda masterlık derecem var, EA patlamış olabilir senin ilk bugını düzletmeye çalışırken, ama yine de bağlanacaksın, benim olacaksın, düzelecek o bug" haklıyım değil mi? ilgili linkler ve notlar; "I have Bushido, and I'm having trouble controlling and/or bonding with my Lesser Hiryu. What's up with that?" First of all, the bonding issue. Wilki looked into it, and turns out it was actually bugged before - you could bond with the lesser hiryu even if you didn't have the skill to control it. That's not good. However, by fixing that issue, we actually changed it so you can't bond with it unless you meet the taming requirements - Bushido isn't taken into account. That's not good, either, and we're considering that a bug at the moment. As for control chance, we aren't seeing issues with it so far. If you have 90 Bushido, you have a 60% chance to control the lesser hiryu, and it scales up to a 90% chance at 120 adjusted skill, or 95% at 120 real skill (no jewelry.) Even at 120 real skill, you'll probably want to keep some food on hand in case your lesser hiryu refuses an order - you don't want its loyalty to drop too far! http://news.curse.com/details/2933/ http://uo.stratics.com/database/view.php?db_content=hunters&id=1444
Dela Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 tamingin yeterli degilse bushidon umrunda olmaz, kafesleyemezsin diyor. ama bu da sacma gelmis duzelticeklermis. nitekim kontrol edebilrsin diyor.
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 o değil şimdi geldi aklıma, çözün bunu, reklam yapalım sonra "OSIde buglı patide değil" diye =P *gaz verir*
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 kontrol ile tame farklı şeyler. taming skill'in varken tamelersin hayvanı, sonra taming 0 olur. normalde kontrol edemezsin ama söylediğin 90 bushido ile kontrol edebilirsin. kontrol edebilme şansı senin komutlarını dinleme şansıdır. 5 dediğinden 3ünü dinler, 2sinde umursamaz %60 şans varsa.
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 kontrolde değilim ki ben zaten, bonded olması derdim. kontrol edemesem de dert değil, her dismount yiyişimden sonra tamer ararsam pvp sıkıcı olur o bakımdan, yoksa hindimi elalemin üstüne salmak değil amacım eheh
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ölen bonded hayvanı vet olmadan resleyemiyorsun, biliyorsun di mi?
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 olsun, duruyor en azından bi kenarda eheh sonra bir ara resletme imkanı var, öbür türlü çok dert git spawn bul da bilmemne de uzun iş
LethE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bu talismanların çalışma şekillerine bir acıklık getirilirse çok güzel olacak. (yada belki bozuklar) gm bowyer karakter %20 bowyer %12 exceptional veren talismanı taktıgı halde gözle görülür bir artıs olmamaktadır.. neden bilemedik size soralım dedik.
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 yaptığın eşyanın yapma şansı %70 ise %90 oluyordur. menüden bak gör.
paristr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ben denedim menüde artış oluyor 62 olan 20 talisman ile 82 oluyor. [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 15:13 tarihinde, paristr tarafından güncellenmiştir ]
LethE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 lumberjacking 90+ iken tek seferde 22-33 düz log alabilirken simdi 11 11 almaya basladı gibi.. bi gariplik oalbilir mi orda* ps: neyse düsündümde böyle daha çok rare wood cıkma sansı var :) [ Mesaj 08 Eylül 2007, Cumartesi - 15:54 tarihinde, LethE tarafından güncellenmiştir ]
LethE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yanılmıyorsam friend of library tokenın talisman olması lazım.
LethE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 blighted grove için said: bir kac kez giremiyorsun kokler engelliyor diyor sonra girebiliyorsun. denedim giremedim :(
LethE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 arada sırada bi reicpe düşüyor adı "obi", bunu adı yanlış yazılmış Elven Quiver olacak. (sewing kittede yanlış)
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 lethe, düzelttim öyle girme olayını da ondan :p
Öne çıkan mesajlar