Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

buglar

Sailor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler beta test yapıyoruz da istediğimiz kadar sorun çıkmıyor. ayar sorunu, bug falan bildirin buradan en iyisi. ağaç kesilmiyor dendi, kesiliyordu. ileri seviye ore çıkmıyor dendi çıkıyor. skill cap sorunu vardı onu da düzelttik, yeni yaratılan karakterlerde olmaz. şimdi neler var?
- necro, paladin, ninja vs için book vermiyor karakter yaratınca.
-?
Mesaj tarihi:
oynayamadım doru duzgun. scroll bulabilsem bi kaç tane tamer mage charımla biraz ilerleyebilsem sölicem.
kısa bi süre için scrolları mageshopta satamazmıyız?
test dönemi bitene kadar.
Mesaj tarihi:
scroll geçende üşenmeyip kasmıştım walla :D birazdan kascam bu gidişle yine :) ama satılsa güzel olur heralde..

kitaplar customize yapınca gelmiyor fakat direk necro vs. yapınca geliyor. o zaman da nerede doğduğumuzu seçemiyoruz gerçi.
Mesaj tarihi:
Customize yapınca geliyor evet de ben skillerimi farklı veriyorum ilk başta :) . Bence stat kasmak kolaylaştırılmalı ya da bir taş sayesinde stat ayarlayabilmeliyiz. Stat kasmak 7x gm olmaktan daha uzun sürüyor :P . Scrolllar da verilmeli bana kalırsa. Zaten necromancy scrollları doomdan düşüyor (üst seviye olanları) eh bizde de doom yok (bir de balrondan falan düşer işte ama balron da az ve öz :D ). Nasıl yapcaz?
Mesaj tarihi:
Undead yaratıklardan düşüyor necro scroll'lar. LichLord'dan da düşer üst seviye olanlar büyük ihtimal. Meer'lerden falan çıkardı da onlar yok şimdi...
Mesaj tarihi:
Şu an hangi dungeonda kaç tane lich lord var :D Beta biter necro spell booku bitmez onları aramaya kalksak. Tamer kas dungeon ara, mob kes, lich lord bul vs. vs. Çoook uzun, betada daha kestirme bir şeyler şart. Sonuçta silinecekler.
Mesaj tarihi:
bug:
-lj çok hızlı agac kesiyo ve en asa 20 log veriyo,
-boardlar 1 stone, cok fazla
-lj le ilk kesilen odunlar cantana gitti denip yere dusuyo
-musicianship sabit dururken gain vermiyo, kıpırdamak gerekiyo
Mesaj tarihi:
said:
Sage, 18 Haziran 2007, Pazartesi - 23:31 tarihinde demis ki:

Betalık skill stat taşı iyi olur valla, herkes ayarlar skillini statını böylece test etme şansı olur skilleri.

evet ya şöyle birşey yapsak da daha çok hataların üzerinde dursak fena olmaz mı ?
Mesaj tarihi:
Gerek yok skill stat taşına yaw.
ScriptsMiscTest CenterTestCenter.cs

Dosyasına girilir,

said:
public class TestCenter
{
private const bool m_Enabled = false;

ifadesindeki false true yapılır, herkes mutlu olur :)

Edit:

Bankalardaki lockpick kasma kasaları yenilenmiyo galiba...

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 02:50 tarihinde, kek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
begging baya sorunlu

fail olunca skill gelmiyor ve ilk 3 den sonra hep fail

buda normal
npcler bi sure sonra begging skilini otomatik reddediyo
macro yapilmasin diye
tek caren tek tek npclere beg etmek
Mesaj tarihi:
BonePART beggingde de 0.3 gain cap var. Ama eğer 0.3 gain cap kalkmışsa hiç bir skillde gerek olmaması lazım. Misal ben evayı olduum yerde kastım, ssi de kastım, anatomyi de kastım.
  • Yeni Oluştur...