Sailor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 beyler beta test yapıyoruz da istediğimiz kadar sorun çıkmıyor. ayar sorunu, bug falan bildirin buradan en iyisi. ağaç kesilmiyor dendi, kesiliyordu. ileri seviye ore çıkmıyor dendi çıkıyor. skill cap sorunu vardı onu da düzelttik, yeni yaratılan karakterlerde olmaz. şimdi neler var? - necro, paladin, ninja vs için book vermiyor karakter yaratınca. -? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 oynayamadım doru duzgun. scroll bulabilsem bi kaç tane tamer mage charımla biraz ilerleyebilsem sölicem. kısa bi süre için scrolları mageshopta satamazmıyız? test dönemi bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 scroll geçende üşenmeyip kasmıştım walla :D birazdan kascam bu gidişle yine :) ama satılsa güzel olur heralde.. kitaplar customize yapınca gelmiyor fakat direk necro vs. yapınca geliyor. o zaman da nerede doğduğumuzu seçemiyoruz gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Customize yapınca geliyor evet de ben skillerimi farklı veriyorum ilk başta :) . Bence stat kasmak kolaylaştırılmalı ya da bir taş sayesinde stat ayarlayabilmeliyiz. Stat kasmak 7x gm olmaktan daha uzun sürüyor :P . Scrolllar da verilmeli bana kalırsa. Zaten necromancy scrollları doomdan düşüyor (üst seviye olanları) eh bizde de doom yok (bir de balrondan falan düşer işte ama balron da az ve öz :D ). Nasıl yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Undead yaratıklardan düşüyor necro scroll'lar. LichLord'dan da düşer üst seviye olanlar büyük ihtimal. Meer'lerden falan çıkardı da onlar yok şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Şu an hangi dungeonda kaç tane lich lord var :D Beta biter necro spell booku bitmez onları aramaya kalksak. Tamer kas dungeon ara, mob kes, lich lord bul vs. vs. Çoook uzun, betada daha kestirme bir şeyler şart. Sonuçta silinecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Betalık skill stat taşı iyi olur valla, herkes ayarlar skillini statını böylece test etme şansı olur skilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bankanın kapasitesi çok mu düşük ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Nasıl ki? Default 125 item diye hatırlıyorum. Yeterli bence. Daha fazlası varsa veya koleksiyonlar için ev kullanmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ya serverı test modunda acın bence.. test derken runuonun test modu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bug: -lj çok hızlı agac kesiyo ve en asa 20 log veriyo, -boardlar 1 stone, cok fazla -lj le ilk kesilen odunlar cantana gitti denip yere dusuyo -musicianship sabit dururken gain vermiyo, kıpırdamak gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 cesedim de saç yok kel cesetlerim.bug mı bilmem ama goruntu kötü oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 begging baya sorunlu fail olunca skill gelmiyor ve ilk 3 den sonra hep fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Felluca da paragon brown bear gördüm ¿¿¿ Bug mudur ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Grizzly beardır o grizzly bear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: Sage, 18 Haziran 2007, Pazartesi - 23:31 tarihinde demis ki: Betalık skill stat taşı iyi olur valla, herkes ayarlar skillini statını böylece test etme şansı olur skilleri. evet ya şöyle birşey yapsak da daha çok hataların üzerinde dursak fena olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Gerek yok skill stat taşına yaw. ScriptsMiscTest CenterTestCenter.cs Dosyasına girilir, said: public class TestCenter { private const bool m_Enabled = false; ifadesindeki false true yapılır, herkes mutlu olur :) Edit: Bankalardaki lockpick kasma kasaları yenilenmiyo galiba... [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 02:50 tarihinde, kek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 artiiiZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 -musicianship sabit dururken gain vermiyo, kıpırdamak gerekiyo bu bug deil musicianship eval int gibi skiller hareket etmezseniz skill vermez o nedenle gemide kasin server lineda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 begging baya sorunlu fail olunca skill gelmiyor ve ilk 3 den sonra hep fail buda normal npcler bi sure sonra begging skilini otomatik reddediyo macro yapilmasin diye tek caren tek tek npclere beg etmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 BonePART beggingde de 0.3 gain cap var. Ama eğer 0.3 gain cap kalkmışsa hiç bir skillde gerek olmaması lazım. Misal ben evayı olduum yerde kastım, ssi de kastım, anatomyi de kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 begging target based oldugu cin default ayarlardan aklkmamis labilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 bizde şey diyoruz işte 8x8 olmasın yerımızde kasabilelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 8x8 olmasa daha eglencelı olabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 4x4 antimacro olsun :) gemilerde talim yapalim [ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 08:07 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar