Bathory Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bi dönemde 15ders mi aldın ben mi yanlıs görüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ilk dönem 7 dersin 5 inden kalmiştim 2. dönem hepsinden geçtim.Sadece 1 sinava giremedim diye telafiye gircem o kadar =) çalişan kazaniyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 ilk yıl notları hep güzeldir :) sonradan düşüyolar nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Ben de bekliyorum hala, 3 ders kaldı. Bölüm onaylayıp da biz notları görebilcek hale gelince yollarım bi SS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 @Bathory 3.dönem ve 4.dönem derslerim,sayfada birlikte çıkıyorlardı direkt ss aldım.. @forgiver dediğin bölümle alakalı birazda,mesela mühendislikte ağırdan başlıyorlar giderek konu öznelleştikçe basitleşiyor,yada ilgini çektiği için basit algılanıyorda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 tam tersi müh. te basitten başlıyolar, son sınıfa bi geliyosun ağır ve detaylı konular, tabi ilk baştaki öğrendiklerini kafandan silmezssin konular çok zor gelmiyor, sınavda kafandan bile bişey sallasan tutuyor, alakalı oluyor 100-150 sayfalık ders notu vermişlerdi bize seçmeli ders için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 eh ilk iki donem icin fena degil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 İşte bunu seviyorum sdfsd [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 12:37 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 İlk dönem 3.60 idi. 2. Dönem de 3.55 falan gelecek heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bi godumun marmarasının şöyle not öğrenme sistemi yok.gelmeyin lan bu okula ailecek tiksiniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Bu saate ugrasmak zor olcak Uludag Makina Bitti valla ...notla işim yok artık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: Arkasokak üye [şikayet et] § 26 Haziran 2007, Salı - 12:30 [ özel msj ] bi godumun marmarasının şöyle not öğrenme sistemi yok.gelmeyin lan bu okula ailecek tiksiniyoruz Karda kışta çamurda okula gidip not bak. Öğrenci işleri notları keyfine göre assın vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 iktisat II-AA matematik-AA ingilizce-AA politik bilim-BB politik olaylar tarihi-AA edebiyat-BB İnkılap-AA çevre bilimi-BA 3.69 geldi ulan bi edebiyatı ba getiremedik! İlk dönemde 3.45ti ortalama 3.57 fln İnşallah Ankara üni kabul ederse ona geçmeye kascam Pis odtü feci sattı beni........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 CENG 102 Computer Programming I + Lab. BB ENG 102 English for Freshman II AA MATH 116 Calculus for Mathematics Students II CB MATH 124 Abstract Mathematics BA PHYS 112 General Physics for Engineering II BB TURK 102 Turkish II AA iki donem de 3,2 getirdim calculusu yaz okulunda alicam diye sallamayınca, oh olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ilginç notlarım var benm. [ ilk dönem ortalama 0.6 daha yüksek gelse economics 1 kurtuluyodu :( . [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 19:25 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ortalama 1.89 valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 2.72 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 a a- b+ b b+ a- b- c+ cok pis dövdüm dersleri bu dönem gg oldum yaneee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 [spo] [/spo] evet yaz okulundayım :( bişi değil aynı derslerin ilk dönemlerinden de kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Ben finallerden geçtim. Ama bir dersimin hala ne vizesini biliyorum ne de proje notunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 [spo] [/spo] notlarımın bu durumda olması bile büyük başarı. geçen sene toplam 18 dersten 3 tanesinden geçmiştim şimdi azaldı [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 09:37 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 uni. hayatımın en iyi dönemi ve en yüksek ortalaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 marmaralılara duyurulur, mühendislikte var netten not öğrenme zımbırtısı=) [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 15:28 tarihinde, cavanagh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 FD ne abi? Çan mı var sizde Bizde en düşük not CC gerisi F ? Müh.de var o, iibf de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar