Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 said: Fistan üye § 25 Haziran 2007, Pazartesi - 04:29 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- INTER FANS FORUMLARI http://www.interfans.org/forum/forumdisplay.php?f=8 Açılan konuya dikkat; "ADRIANO AL 99% AL FENERBACHE" amma çok post atılmış ya , italyancası olan biri varsa forumlarda azcık tercüme etse yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 said: Stifler basın iyi gözünü boyuyor sizin fenerbahçe düşmanları iyi boyadı gözünüzü. ulan koşmayan adam mı gol kralı oluyor ortasahayken asist kralı oluyor. lol ben Fenerbahçe'liyim yalnız :) Bir Fenerbahçe'li olarak diyorum ki Hagi, Alex'ten kat kat daha fazla katkı yapmıştır Galatasaray'a. Alex, Avrupa'daki maçlarında çıksın 2-3 gol atsın. Çok kral top oynasın. Bize en azından çeyrek final göstersin Şampiyonlar Ligi'nde, ben ondan sonra Alex Hagi'yi geçmiştir derim. Türkiye Ligi'nde gol kralı olmakla takımı oynatmak farklı şeylerdir. Hatırlarsanız Galatasaray Hagi'nin olmadığı maçlarda çok farklı oynardı. Biz Alex'in olmadığı maçlarda sistemle hiç oynamıyoruz, Alex'in yerinde Tümer oynuyo, belki Alex kadar güzel oynamıyodur o kişiye göre değişir ama sonuçta biz Alex olmadan da çok güzel oynayabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ya sanki uefa kupası felan herbirşey haginin eseri,diğer topçuların zerre katkısı yok dimi.. uefa finali kaybedilseydi acaba herkes hagiye aynı sempatiyle yaklaşırmıydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Hagi bana gore insan değil zaten.Hakemin ayagına basan küfür eden tüküren adam değildir.Karaktersizdir.İsterse dunyanın en iyi teknikli futbolcusu olsun.İnsan olmadıktan sonra faydası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Bugün tarihli bazı gazetelerde Adriano ile ilgili olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nün transfer çalışmaları olduğu yazılmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu futbolcu ile ilgilenmiyoruz ve kendisiyle her hangi bir transfer görüşmemiz de bulunmamaktadır. Kamuoyuna duyurulur Fenerbahçe Spor Kulübü hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 O ayağına bastığı suratına tükürdüğü hakemler de insan değildi. FB köpeğiydi. Kusura bakma ama öyle.. Avrupa'dakilere birşey diyemem. Ama haksızlık yapıldığında yada yapıldığını sandığında sen de tepki verirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 cantona da gitti seyirciye saldirdi, bi anlik parlamalar mi insani adam yapmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Zidaneda adam değil zaten , gidip rakibe kafa attı.... Dimi ? [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 17:06 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 susam sokagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 said: Zidaneda adam değil zaten , gidip rakibe kafa attı.... Dimi ? Mükemmel bir örnek :) Hagi, bu güne kadar Türkiye'ye gelmiş en büyük yabancı oyuncudur halen. Hırslı olması, futbola aşık olması, arada parlayıp hakemlerle atışması onun büyük futbolculuğunu değiştirmez. Hanginiz mahalle maçında haksız duruma düştüğünüzde en yakın arkadaşınız bile olsa sinirlenmediniz, küfür etmediniz. Bunlar sürekli olmadığı sürece bence futbolu güzelleştiren detaylar. Ha hiçbiri haklıdır demiyorum, haklı olmadıkları için cezalarını almışlardır bu eylemleri yapan futbolcular ama aşırı hareketleri yüzünden adam değildir demek de yanlıştır bence. Gheorghe Hagi, Zinedine Zidane, Eric Cantona, Roy Keane, Frank Rijkaard... daha bir sürü sayabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 benim ne kadar fenerbahçeli olduğumu burada bilen bilir. ancak hagi ile alex karşılaştırması futboldan anlamamaktır. hagi dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularındandır. karşılaştırıyorsanız alex-lincoln karşılaştırması veya alex-ricardinho karşılaştırması yapmak daha mantık çerçevesinde olur. adriano'ya gelince, kulübün roberto carlos transferinden sonra yalanlamalara büyük tepki gelince tekrar aynı şeyi yapacağını düşünmüyorum. ancak garip bir resmi site uygulamamız var o nedenle yinede belli olmaz. adriano'nun fenerbahçe'ye gelmesi rüya gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Aynı anda 3 yalanlama geldi resmi sitede :) Adriano,Hasagiç ve Aziz Yıldırım 11'i hakkında.Yakında yalanlayacak futbolcu kalmayacak etrafta. [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 17:32 tarihinde, Awake tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Adriano'da blöf var rahat olun. Bizde Adriano =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 hagi turkiyeye gelmis gecmis nasil en buyuk futbolcu oluyor turkiyede bir takimla en buyuk basariya imza atmis yabanci futbolcu olabilir ama kariyeri acisindan en buyugu degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 büyük futbolcuyla büyük kariyer farklı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 buyugu neye gore tartisiyoruz ozaman kazandigi kupalara gore mi? kariyerde kupalara gore tartisilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 kariyer bariz birşey zaten tartışılacak birşey değil ancak bir futbolcu kötü de olsa bir takıma koyarsan kariyer elde edebilir büyük futbolcu bana göre takımını birkaç seviye yükselten oyuncudur. mesela maradonayı özel yapan şeylerden biri bana göre yeteneği dışında napoliyi şampiyon yapmasıdır haginin büyük olması da gsye uefayı almasından geliyor en başta bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 fmea hagi dünyadaki gelmiş geçmiş en büyük futbolculardan biri sayılıyor :=) Yani bu kariyerinde başarılı olamayınca (diğer orta saha yıldızları gibi , hmm sanırsam 2-3 tane sayıyor dünya otoriyeleri ;) ) brazilya doğumlu olup kendisinin yarısı kadar takım arkadaşları olmadığı için dünya kupası kaldıramadığı için değişmez :=) Hagi dünya futbol tarihindeki yerini almış bir futbolcudur. Yani kim türkiyedeki başarısı yüzünden bunu söylüyorki ? Dünyada kaç tane Hagi yeteneğinde futbolcu görmüş ? Yani tamam takım tutuyor arkadaşlarda , Hagi şuanda futbolcumuz değil birşey değil. Banane Türkiyeye gelmiş en büyük futbolcu olmasa aslen. Bana UEFA + 4 şampiyonluk getirmiş. Galatasaraya gelmiş der geçerim. Ama takım tutmak için komik olmayalım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 galatasaray iyi kadrosuyla aldi uefa kupasini hagi yuzunden degil her futbolcusunun hagi kadar katkisi oldu yani hagi aldirdi demek bence hata.hakan sukurunde hagi katkisi var veya taffarelin, popescunun o gun icin turkiye standartlarinin uzerinde bi takimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bence hagi olmasaydı gs uefayı alamazdı hakan şükür olmasaydı alabilir miydi? bilmiyorum ama hakan şükür de büyük oyuncu zaten. şu son seneler 0'ın altında oynadığı gerçeği ozamanlar çok süper adam olduğunu lekelemez hehe ha hagiye acaip uyuz olduğumu da belirteyim kesinlikle karakteri 5 para etmez bir adamdı orası ayrı. ama futbolculuğu 10 numaraydı ve mesela sergen gibi yan gelip yeteneğinin üstüne yatan biri de değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 FB klubu resmi sitesi tarafından adriano yalanlandı. Bu kadar konusmanın ustune bi ortu cekilir heralde. Sanırım adriano falan gelmiyor zaten hayaldi bi an gercek sandık ama ruyadan cabuk uyandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 hagi yetenekli bir oyuncu buyuk bir oyuncu tamam bunlara galatasaraya gelmeden once avrupada bekleneni verememis bir futbolcuydu (beklenen galatasarayda yaptigi gibi harikalar yaratmasiydi) diger efsanelerle birlikte anilmasi icin ilk once o bekleneni verebilmis olmasi gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 son 3 senede kimi getirdiysek hepsi yalanlandi ama adrianoda italyada kalmak istiyorum demis tabi gercek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Pelé Diego Maradona Johan Cruijff Franz Beckenbauer Michel Platini Alfredo Di Stéfano Ferenc Puskás George Best Marco Van Basten Eusébio Lev Yashin Bobby Charlton Ronaldo Bobby Moore Gerd Müller Roberto Baggio Stanley Matthews Zico Franco Baresi Garrincha Paolo Maldini Kenny Dalglish Gabriel Batistuta Luís Figo Éric Cantona Gheorghe Hagi Romário Jairzinho Zinedine Zidane Raúl González Ruud Gullit John Charles Lothar Matthäus Gordon Banks Jürgen Klinsmann FİFanın gelmiş geçmiş en büyük 100 futbolcu listesidir. İlk 35 sırayı veriyorum sadece :=) Keşke romen yerine brazilyalı olsaydı. Dahada yukarıda olurdu. Not: Listede ne Lincoln ne alex nede Adriano vardır ;=) 100 numaralı oyuncu Bebetoda kalmış hehe [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 19:55 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Bir Fenerbahçe'li olarak bu konuda Galatasaraylılara katılmadan edemiyorum. Keşke her Fenerbahçe'li, Hagi'nin büyüklüğünü görebilse. Ben şahsen Hagi'yi bize karşı oynadığı maçlarda bile izlemekten zevk alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar