Lucky Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 jkasdhahdashajklhdaskl fotomaç ve adriano aslkdjaslkj dasljas süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Eagle şurda transfer dedikodusu çıkartarak bonservis bedelimi arttırmaya çalışıyor kulübüm bozma işi :) Ayrıca menajerim avrupadan taliplerim olduğunu doğruladı. Ancak kulübümle sözleşmem sürüyor, eğer kulübümle anlaşırlarsa masaya otururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 :D dönersin hemen öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 resmi site yalanlarsa geliyordur ama gelmez adam daha cok genc bu yasta TSL! yi ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 hakkaten bu topiği inanarak açtıysan dünyadaki en saf insn olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Yıldız bir forvet alacaz merak etmeyin gelince konuşalım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Rewendor'a gelsin sıradaki link. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=colin+kazim+richards%2F%2310948887 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Yıldız forvet almak ayrı, kariyeri parlak dünyanın en iyi 3-5 forvetinden birini daha gençken ve şu anda en gözdeyken almak ayrı. 2.si kesinlikle yapılamayacak bir şey. Ya kariyeri sallantıda olacak, ya 33 34 yaşlarında olacak, ya sorunlu kavgacı vs olacak ya da unutulmuş şu anda göz önünden düşmüş olacak. Anca o zaman... Eğer yıldız forvet arıyorsanız tabii. Ya da Bobo örneği gibi alıp kendi yıldızınızı yetiştirebilir, gelecek vaadeden ya da orta karar bir adam alabilirsiniz elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 AHAHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 gelir tabi niye gelmesin =) Yıl 2040 Adriano Fenerbahçe'de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Şu topicte 5-6 kere koptum valla. İnsanın ultra saf olması lazım buna inanması için. Bilemiyorum yani.. FB + Adriano + Fotomaç = azuahahahaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bu arada benim ahahahha http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=colin+kazim+richards%2F%2310948887 linkine idi araya mesaj girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ronaldo olabilir mesela ama klubü satsanız adrianoyu alamazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Fener adrianoyu'da alır shevchenko'yuda. sonra şemsiyeyle dolaştırır önceki transferler gibi. siz rahat olun. çenenizi yormayın Fenerin parası çok. her sene her sene eğlenmeye çalışan insanları sezon sonu biz eğlence turuna çıkarıyoruz nasıl olsa dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Ahahaa 34 yaşına gelince alırsınız, ben demiştim zaten alırsınız diye. Adriano konusunda da bu yaşında alırsınız ama Adriano'yu değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 R.Carlos'u alamayacağınızı söylememiştim. Adam 34ünde elbette alırsınız. Ama tutup da 25 26 yaşındaki Roberto Carlosu hayatta alamazdınız mesela. Olay bu. Dünyanın tepesindeki bir oyuncu kariyerini tamamlamadan gelmez Türkiye'ye de FB'ye de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ne derseniz boş geliyo arkadaşlar, çünkü adriano gelse biliyorum ki yine "ahah adriano salakmış" "ahah adriano zaten iyi golcü deil o kadar" gibi sözler geleceğini bildiğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Şu ana kadar öyle bişey söylemedim daha, R.Carlos gelmeden önce de gelebilir bu saatten sonra dedim, geldikten sonra da süper transfer dedim. Ama Adriano apayrı. Ronaldinho'yu almaya çalışmaktan farkı yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 fistana katılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Evet o yaşta ve kariyerinin zirvesine yakın bir futbolcu peşinde avrupanın devleri de varken ki o avrupanın devlerinden birinde oynarken Türkiye'ye gelirse ilk söyleyeceğim "Aptal" olur. Gerçekçi olalım aklıbaşında bir oyuncu buraya gelmez o durumdayken. Hani İnter'in iki katı para da versen adam buraya gelince bitmiş oluyor Avrupalının gözünde. Adam reklamdan yıllığının kaç katı para kazanıyor, Türkiye'ye gelince çooook daha az alır reklamdan. Dolayısıyla o ayarda futbolcu para için de gelmez çünkü her koşulda orada daha fazla kazanır, yani gelirse evet tabii ki de "Aptal"dır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Madem istediğiniz oyuncuyu istediğiniz zaman istediğiniz yaşta alıyosunuz ne diye deividlerle aureliolarla idare ediyosunuz o zaman? Kurun kadroyu. Aurelioyu yolla al yerine Patrick Viera yı? Forvet mi lazım? Kezmanla Deividle olmuyo. Çek ordan Eto'o yu, Adriano yu. Defansa da getir Cannavaroyu. Tamamdır işte... Kaleci de sorun bak, Buffon ya da Casillası alın. Tuncayın yerine de kanada Cristiano Ronaldoyu alın hatta. E madem alıyosunuz istediğinizi, ne uğraşıyosunuz 34lük Carloslarla, formsuz Kezmanlarla kazma Deividlerle. alın yukardakileri? FB taraftarının hakkaten gözlerini bağlamışlar yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 +1 bir fenerli olarak sana katılıyorum rewendor ayrıca bu olay sadece fener içinde geçerli değil barcelona , chelsea ve diğer büyük klüplerde istediği her adamı alamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 adriano yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 biz istedigimz oyuncuyu alırız demedik turkiye sartlarında istedigimiz oyuncuyu alırız dedik ayrıca adriano gelmez fenerbahceye degil bu lige gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 rica edicem. FANATİK VE FOTOMAÇTAN HABER GELİP YAPIŞTIRMAYIN. kampanya başlatıcam ntv'den duymadıkça kal'a almıyoruz kampanyası. tamam dedikoduları konuşunda, o şurda ,o burda gibi şeyleri yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar