nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 said: 19 Haziran 2007, Salı - 01:20 [ özel msj ] lol. 2-3 gün sonra buraya yazanların yorumlarının nası değiştiğini görünce eğlenicem. Mike bi ay oldu neredeyse yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Evr, nickimi kullanarak durduk yere sataşmanı anlamış değilim. nedir bu benim üzerimden prim yapma telaşı. benim yazdıklarımdan rahatsızmısın ? şikayet butonuna basarsın mod arkadaşlar ilgilenir. örnek olarak senin gibi birisi ile birşeyler tartışmam, tartışmaya da gerek duymam. benim gibi sende rahatsızsan muhattap olmazsın olur biter. ayrıca seni tanımam etmem, ilk defa görüyorum benim muhabbetini sende. insan rahatsızlık duydugu birisi için 2 sayfa yazı yazar mı ? senden ricam nocom kelimesini kullanmaman ve rahatsızlığın varsa öm ile yada modlar ile çözmen. dikkat ettimde yazdığım topiclerde direk sataşma modundasın. gaza mı getirmeye çalışıyorsun ? naptığını da anlamış değilim. gidersin kişisele, konudışına benimle ilgili konu açarsın tartışırsın. dip not : bazen muhattap alınmamak nasıl bir duygu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 içinde aptal gibi basit argolar taşıyan cümleler belki onun zoruna gitmiyodur zırt pırt?şikayet butonları yalama oldu bu aralar çok oynamayın bozarsınız.he benim mesajlarım şikayet ediliyo filan diye yazmıyorum şuana kadar 2 mi 3 mü ne şikayet edildi toplamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ben şikayetimi ettim, eger guncelleme oncesı bana karsı bı hakaret varsa elbette mod arkadaslar ılgılenır. eger bişi yazıyorsanız guncelleme yapmayında ne yazdıgınızı görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ya şimdi kişiden kişiye değişir bide o.ben lafımı genel söyledim.sen gidipte ondan kendine hakaret çıkarıyosan bilmem ama mod çıkarmayabilir.he yazdıklarını lorrotar sana diyorum diye yazmadın biliyorum bana dememiş olabilirsinde güncellenebilir durumda yarım saat geçmemiş tek mesaj benim diye yazdım bundua ben =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 lorrotar ben sana demedim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 nedenini yazdım üstteki mesaja =( yoksa seni severim bilirsin =) [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 00:02 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 anladım peqi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 msn den özelden konuşun ilşkinizi buraya dökmeyin bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 rahatsız oluyosan şikayet bu... GSDFSADASda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Adriano ileride fenerbahcede oynamak istedigini ama ancak yasinin 35'i gectigi zaman gelmeyi planladigini roportajinda soledi sdfasddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Fenerbahçe Huzurevi Spor Klubu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Beşiktaş Atık Fenerbahçeli Oyuncu Toplama Kampı [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 17:42 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ayıp ! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 ayıp yatakta olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Beşiktaşla alakası olmayan bir topicte neden Beşiktaşa'a laf atıyorsun cintonik. Beşiktaş üzerinden prim yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: Beşiktaş üzerinden prim yapmayın ntv canlı yayınında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan passenger bu ifadeyi kullandı passenger paticik forumlarında bazı üyelerin besiktasın büyüklüğü üzerinden kendine çıkar sağladığını iddia ederken nocom a sahip çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 sanki real madrid ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paper Moon da yemekte bulunan nocom bu konu üzerinde konuşmak bile istemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Adriano toicinde Fenerbahçe'ye sataşılırsa ki bu en alakasız topicte bile yapılıyo , bende beşiktaşa sallarım.Primimi yaparım.Ustune 3 ayda bi ikramiye bile alırım.Senelik iznimede çıkarım.(bu saatte bu kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Şu anda bi duyum aldım Adriano istanbuldaymış =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 he noldu yoldamı geldimi tv yi acalım havalimanından canlı yayın... hopppaa adriano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/dunya/7011562.asp?gid=200&a=172469 Spor muhabiri bir arkadaşım dün telefon etti. "Fenerbahçe Adriano ile kesin olarak anlaştı. Cuma günü İstanbul'a getirecekler" dedi. Ardından yönetici Ali Yıldırım'ın dün sabah İtalya'ya gittiğini öğrendim. Transfer döneminde spor servislerinin "yüksekten uçmaya" meyilli olduklarını biliyorum. Adriano da uzun süredir telafuz edilmekle birlikte, şahsen gelmesine neredeyse imkansız gözüyle baktığım bir isimdi. O yüzden Milano'da yaşayan ve bu şehirdeki futbol kulübü yönetimlerine (Milan, Inter, vs.) epey yakın olan İtalyan bir meslektaşımı aradım. İki kulübün tüm şartlarda anlaştığını, fakat Adriano ile Fenerbahçe arasındaki görüşmelerin nasıl gittiği konusunda bilgisi olmadığını söyledi. Telefonu kapadım. Geceyarısı bu kez o beni aradı. "Yeni golcünüz hayırlı olsun" dedi. Sağlam kaynaklardan öğrendiğine göre Adriano da Ali Yıldırım tarafından ikna edilmişti ve imzalar her an atılabilirdi. Kısacası söylentiler bu kez ciddi. Ama yine de Kadıköy'de çubuklu formayı giymeden, Adriano gibi dünya çapında ve kariyerinin zirvesinde bir yıldızın kiralık olarak da olsa Türkiye'ye geleceğine inanmak zor. Olursa, Roberto Carlos transferi bile gölgede kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Valla gelirse gelir gelmezse gelmez de artık hiç inanmıyorum bu "yüksekten" haberlere. Yok gazeteci arkadaş söylüyo, yok formasın ı fenerium mağzasında görüyolar yok yönetimde kaynak var falan filan... Herkes CIA olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ADRIAAANO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar