Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Levent Metrodaki "Evrim Yoktur" Sergisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ist. da olsam gidip sorardım ordaki amcalara .nie yunusların anne karnında bacakları çıkıo da doğum yaklaştıkca bunlar kayboluyo sadece 2 kemik parcası kalıo. die :P

izmirde bunların mini etekli versionları var. 2 kız eve gelip broşür neyin veriolar.
Mesaj tarihi:
bence buna cevap vermek tartismayla olmaz

haftaya acarsin bir tane evrim vardir projesi bu kadar basit

sonucta adam gayet guzel birsey yapmis
sokaga cikip bagirmamis 10 yasindaki cocuklaria lip evlerde beynini yikamamis

gayet guzel bir sekilde sergi yapmis
Mesaj tarihi:
Dediğin doğru değil ama arkadaşlar harun yahya ile bağlantılı (sallamıyorum direk orda sordum) ve harun yahya dediğin adam daha geçen dönem izmirdeki ilk okullara evrim yalanı diye kitap gönderen bir insan. Sen şimdi bu insanın açtığı serginin iyi niyetine inanacak mısın? Bana 6 ayda değişti demeyin yıllardır değişmeyen bu adam, sadece modern bir görünümle hitap edebileceği kitle yelpazesini geniş tutuyor, yaptığı şey iyi falan değil bildiğin iki yüzlülük. Kusura bakmayın ama o adam nerde ne açsa ben şüpheyle yaklaşırım, özellikle evrimi destekleyen Jay Gould adlı sevgili popülarist bilim adamımızın yazılarından parçalar alıp onları sanki evrim karşıtı bir görüş oluşturuyormuş gibi birleştiren bir adamdan bahsediyoruz. İnsanın şimdi yaptıkları kadar geçmişte yaptıkları önemlidir.

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 12:16 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Harun Yahya gibi yüce bir dingil varken neden seni dinlesinler Sina ? Akıl var mantık var ...

lol

edit : ikinci sayfayı okumadan yazmıştım fakat Harun Yahya cidden çok sahtekar bir adam ve ben liseye giderken epey meşhurdu. Şu Evrim Aldatmacası kitabı sokaklarda bile bedavaya dağıtılıyordu ki Sina'nın dediği çeşit okullara yollanması hiç mi hiç şaşırtıcı olmaz.

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 12:19 tarihinde, Zopik tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
giovanni topic ve ilk postu okumamisin. aslinda konu biraz degisik yerlere gelmis. metro da sergi acabilmek icin istanbul buyuksehir belediyesi (AKP topbas) izni gerekli. gidip bir evrim vardir diye sergi acacagim diye basvur bakim izin alabiliyormusun.
Mesaj tarihi:
evrim yoktur!
devrim vardır!
hareket zamanı geldi!
bu yalancılara, sahtekarlara karşı çıkmak için güç birliği!
oylar TKP'ye!

dalga geçiyorum tabii.. lam biz de gördük bu fosil hedesini de hiç ilgilenecek vaktim yoktu kendisi ile keza popo nahiyesinden tutuşmuş durumda idim ve deli koşturmaca falan vardı.. adam önüme çıkıp "gençler fosilleri görmek ister misiniz?" dediği sırada az kalsın adam benim ayakkabı tabanımı ve ayak numaramı göreceydi..

Her neyse işte.. evrime inanaların veya inanmayanların veya "evrim kocaman göğüslere sahip bombacı bir kızdır" diyenlerin birbirine girmesi bakkaldan ekmek almak kadar sıradan bir olaydır, doğaldır..

"Lam hayvan dert etmiyo 'ben evrildim mi acep?' diye.. yakalarsa avını yiyo işte.. sana ne oluyor lam" diyenlerin olması da doğaldır aynı minvalde..

doğal olmayan ise bu olaya sebep veren adamların hep aaynı kişiler olması ve bu heriflerin bi şekilde finanse edilmesidir..

bana da para verin lam! kitap yazıp sokakta dağıttıracam.. kendime "dasaaa'nın büyüklüğü" sergileri açtıracam.. das-aAa haber ajansını ve das-aAa seks sevenler partisini kurucam.. hem de paticik'e yeni yeni serverlar, teknoloji canavarı sistemler alıcam! SPONSOR ARIYORUM!
Mesaj tarihi:
100 milyon yıllık dediği fosil ne fosili onu anlamadım ben. O zamanlar maymunlar da yoktu ki. İlkel memeliler vardı. Dinazorların yok oluşuyla memelilerin önü açıldı. Hiç mi okumuyorlar. Ayrıca 100 milyon yıllık fosil her zaman bulunmaz haber olur. Hele Türk bulduysa tam haber olur "biz de fosil bulduk" diye.

Eğer insan fosili diye getirdilerse çok daha komik olur. 35 milyon yıl boyunca insanlarla dinazorlar beraber mi yaşadı?? :D Akıl fikir ya bare sergi yapacaklarsa yalanlarla, saçmalayarak açmasınlar. Bilimsel ve "gerçek" yada "mantıklı" sebeplerle gelsinler, yoksa da ağlamasınlar "bunlar bize lol dedi" diye...
Mesaj tarihi:
Aslında bi düşününce adamlar haklı lan diyosunuz... Yani gerçekten haklılar sanırım. Evrimin olmadığına ikna oldum ben...

Yani düşünsenize bi... Eğer evrim olsaydı, onlar da evrilmiş olurdu!
Ama kalmışlar öyle evrilmeden. Demek ki evrim yok!

Ayrıca bunu basit bi Harun Yahya show olarak yorumlayanları da kınıyorum.
*kın kın kın*
Biraz empati plz

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 19:09 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ne empatisi ya :D Öyle düşünemeyecek kadar evrilmiş bir varlığım ben. Hani bir görüşü bilinçsizce karalamaya çalışmak yeterince düşük bir davranışken bir de hiç araştırmadan komik "kanıt"larla bunu yapmaya çalışmak daha da düşük. Empati kuramıyorum kusura bakmayın.

Ayrıca evet basit bir Harun Yahya şov. Önümde dursa da bi tokatlasam ya..
Mesaj tarihi:
dinazorlar, açın memelilerin önünüü, durduramazsınız!!

nileppezdel'in mesajını görünce içimden bunu haykırmak geldi, kusura bakmayın :))
  • Yeni Oluştur...