OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ewt beyler konu başlığında kısa ve öz olarak belirtiliyor. Sizce en iyi cep telefonu hangisi?[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 şu an piyasada olanlar arasında favorilerim Ericsson T610 650 milyon civarıydı en son baktığımda LG G5300 350 milyon civarıydı en son baktığımda[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 nokia n-gage.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 T 610 beyler 65.536 renk ve goruntu kalitesi mukemmel bi de 3650 coh ii bu ikisini tek geciom[hline]--------------------------------------------- ]Nobody's Perfect ; we all make mistakes[ --------------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paran mı çok geldi, fiyat performans olarak mı soruyosun?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ben sl 55 kullanıyorum [ehe evet araba gibi] yeni aldım, sırf tipi güzel diye aldım, çokta seviyorum[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 En iyi cep telefonu... sorunsuz çalışan cep telefonudur[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 3650 özellik bakımından tüm telefonları ezer bence ama çok kaba , büyük , cep telefonu amacından sapmış(bence) t100 çok hoş dış görünüş bakımından gayet küçük rahatsızlık vermez vs. ama ericsonlar yavaş oluomuş ram olrk(kullanmadım bilmiorum ama herkeşler öle dio) 3300, su 1 müzik 2 dienler için bence "cep telefonu" konusunda bilgili değilim ama t100 tercihim şu 3'ü arasında, ama 3300 alıcam.. :)[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 t610 çok iyi bence. her saniye kamera kullanmıyosanız sl-55.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 . shit! pardon.. [Bu mesaj -xception- tarafından 05 October 2003 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Aslına bakarsanız yeni bir cep telefonu alıcam. Parası hiç önemli değil... :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 biraz beklesen smartphonelar gümbür gümbür gelio linux kullananı bile var eer piyasadakilerden diyosan t610 çok iyi bilgisayar gprs wap faln çok güzel hiçbir sorun yaşamıyosun ayrıca hafızası yeterli 4 menü dili olduu için yeterince hızlı kamera ve ekran en iyisi şu anda oyunlar çok hoş kulaklık alırsan heralde 30 gibi bişi o da radyo da dinliosun aksesuar olarak zaten çok geniş tavsiye ediyorum bn de kullanıyorumz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 6100 Cok kullanisli ve guzel bir telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 6600 mı ne cıkcaktı yane 1.5 milyar fln olcak parasında diilim diosn ya o bakımdan :)[hline]What I've Felt What I've Known Turn The Pages , Turn The Stone Behind The Door Should I Open It For You What I've Felt What I've Known Could You Be There Cause I'm The One Who'll Wait For You Or Are You Unforgiven Too ? Icq UIN = 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Yılbaşında 3300 alacağım .Tabi o zaman daha iyileri çıkmazsa.3300 ın görünüşü hasta ediyor beni çok hoş bi tipi var.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 6100 yada n-gage baskasInI tanImam[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bende 5510 unu satmayı planlıyorum sizce ne kadara gider (telefon gayet temiz sadece menüler ingilazca) onun yerinede yeni bişiler almak istiom n-gage in görüntü kalitesi çok düşük bide onda oyunlar yine kartuş vs gibi mi olacak?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 3650 bence, cikar cikmaz almistim 1 milyar bayilmistim. Telin islemcisi 100 Mhz, belki daha fazla. P800'un islemcisi 166-200 Mhz sanirim.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: nomad13, 05 October 2003 22:38 tarihinde demiş ki: 6600 mı ne cıkcaktı yane 1.5 milyar fln olcak parasında diilim diosn ya o bakımdan :)[hline]What I've Felt What I've Known Turn The Pages , Turn The Stone Behind The Door Should I Open It For You What I've Felt What I've Known Could You Be There Cause I'm The One Who'll Wait For You Or Are You Unforgiven Too ? Icq UIN = 788808 Azmış...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bence nokia al kesinlikle. eğer büyük ve oyun zart zurt dersen 530 milyona n-gage olabilir. eğer renkli ekran istemiyorsan kesinlikle 6510 al derim özellikleri ve fiyatı + performans bakımından oldukça iyi ben 7250i sanırım tasarımı güzel olan oda fena değil..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 alıcaksan nokıa nın modelerınden sasma derım[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 3510 i al alıcaksan tabi gece hayatı felam varsa...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 p800 al sen..1.300.000 felan fiyatı..mesajlarından anlaşıldığı kadarıyla muhtemelen az gelir sana fiyatı ama satıcıya rica edersen bir 200-300 milyon daha pahalıya satabilir sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 7250i sahibiyim.üzerine tanımam.foto kalitesi, devasal 3650 ve 7650 kadar iyi olmasa da boyuttan kurtarıyor.bu yüzden şu an bence nokia nin en iyi telefonu.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar