Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Runje de gitti...

RayCharles

Öne çıkan mesajlar

Neden bilmiyorum ama seviyodum bu adamı ben çok ya :) Sakarya tribününe tutup genital bölgesine elini uzatması, kendine atılan çekirdek pakedini açıp yemesi, ilk devre yediği aptalca goller, sonra kendini toparlayışı, hiç bi çağırdığımızda tribüne gelmeyip bizi alkışlaması :)... Lens'e gitmiş. Yolu açık olsun

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 19:15 tarihinde, RayCharles tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Runje ilk geldiği dönemde saç baş yoldurmuştu bana da. fakat sonraları toparladı. aslında fenerbahçe (kupa) maçından sonra anladım ki takımdaki en çok başarıya aç, takımı için savaşan adam runje idi. (beşiktaş hayvan gibi ezilirken bizimkiler yürüyor. bi tek runje götü kasıyodu. hatta bi pozisyonda sağa işaret yaptı, sola işaret yaptı bağıra bağıra. kimse koşmayınca da allah belanızı versin, ne bokunuz varsa yiyin dercesine topu degajlamıştı) seviyodum açıkçası ben runje yi. adam sezon ortasında gidicekti zaten, sonra taraftara ne olduğumu gösterip öyle gidicem kararı almıştı yönetimin de gazıyla. gösterdi kendini ve gitti. ciddi ciddi üzüldüm. :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...