RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Neden bilmiyorum ama seviyodum bu adamı ben çok ya :) Sakarya tribününe tutup genital bölgesine elini uzatması, kendine atılan çekirdek pakedini açıp yemesi, ilk devre yediği aptalca goller, sonra kendini toparlayışı, hiç bi çağırdığımızda tribüne gelmeyip bizi alkışlaması :)... Lens'e gitmiş. Yolu açık olsun [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 19:15 tarihinde, RayCharles tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 o haraketi sakaryalılara yapmıştı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 a doğru fb tribününe yaptığı hareket nah çekmekti liege'deyken karıştırdm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 cok artıst adamdı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bjk boyle adamları nerden buluyor yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Runje ilk geldiği dönemde saç baş yoldurmuştu bana da. fakat sonraları toparladı. aslında fenerbahçe (kupa) maçından sonra anladım ki takımdaki en çok başarıya aç, takımı için savaşan adam runje idi. (beşiktaş hayvan gibi ezilirken bizimkiler yürüyor. bi tek runje götü kasıyodu. hatta bi pozisyonda sağa işaret yaptı, sola işaret yaptı bağıra bağıra. kimse koşmayınca da allah belanızı versin, ne bokunuz varsa yiyin dercesine topu degajlamıştı) seviyodum açıkçası ben runje yi. adam sezon ortasında gidicekti zaten, sonra taraftara ne olduğumu gösterip öyle gidicem kararı almıştı yönetimin de gazıyla. gösterdi kendini ve gitti. ciddi ciddi üzüldüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Yanlız her gelen giden dedikodusu çıkan için ayrı ayrı konu açılmaya başladı çok karıştı yaw. Hani yıldız oyuncu falan olur anlarım da her gelene gidene ayrı ayrkı konu açmak fazla abartı yahu artık aradığımız konuları bulamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 walla basarili adamdi o sawunmaya ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 üzüldüm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 bakiye ragmen besiktasın cok macını kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Ben de sevmiştim Rünye'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ahh ahh ankaragücü maçında beleştepeden runyeeeeee runyeeee diye bağırmıştımda bakmıştı :/ maç seyircisizdi 10 kişi bağırdık eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ben runjenin yerinde olsam ben de giderdim valla. besiktas taraftarı adamın agzına sıctı. 2. yarıda bagrına basmıs olması bunu değiştirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar