Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss sonuçlarını alalım buyrun..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seneye bi de biz girelim ya,bu seneki sorulari soyle bir baktim kolaydi icim gitti ( hos kolay olmasi birsey degistirmio ama insan oglu iste dovunuo kendi kendine :) ) olurda uni degistirrsem ders saydirma islerini nerden ogrenir kesinlestirirm ?
Mesaj tarihi:
herke3sın puanlar guzel gıbı tebrık ederım herkesi :)benım de hesaplarıma göre 255 puan ham 70 de okuldan 325 edıyo.kocaelı bılgısayar muh. ıstıyoru.gecen sene 319 la kapatmıs.bu sene gırebılırmıyım dersınız yanı sızce puanlar ne kadar artar sacaba :S
Mesaj tarihi:
Off, pati coşmuş. Sıralamaya bakılacak, kimi görsem 260 üstü söylüyor. Ben say2 259 ham hesapladım +74 okul veriyor. 333 geliyor. Yetmiyor istediğim yere.

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 22:21 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
dershanede denemelerde 230 u gecemeyen biri olarak say2 264 yaptım çok şaşırdım bole gelince umarım bi yanlışlık yoqtur ama mat1 mat2 çok kolaydı bu sınawda mat ları full yaptım
Mesaj tarihi:
Benim son denemem 215ti =)[FBM Hayvan] Hatta ÖSS en yüksek denemem gibi oldu =)

Edit:260 felan bekliyorum,hatta beklemiyorum öle gelcek yani inş =)

[ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 12:09 tarihinde, Syn tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kolaydı zatende. olmamalıydı.böyle dilimlere ökuz gibi yıgılcazz..beni de anca yıldız malzeme fln paklıcak belki o bile olmayacak...pufff işte gitti moral..
  • Yeni Oluştur...