Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Başlayanın Gözünden Eve Online

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

Karakter yaratımı ekranı geldi. 30k kişiyle aynı yerde oynıcagımız için heyecanlıyız. Karakter ekranı istediğim etkiyi yaratamamış, tatsız başlamışım.

30k kişilik yere girdik ama burada kimse yok gibi duruyor? Tutorial a başladık tuto gösterdiki dünya "epey" büyük! Bu sefer 30k online in arasında inanılmaz yalnız hissettim.

Neyse tutorial yapıyoruz. Autopilottayken forumlara bakındım. Azmodai nin eve player adını bulup ekledim. Sağolsun çok yardımcı oldu. Muhabbet ve oyunun ardından tutonun sonuna gelmişken ama bahsettiğim tuto öle 10 dk lık normal oyun tuto su değil. 3.5 saat bir tuto su var oyunun. Azmodai kötü haberi vermişti, o char iş yapmaz, yeni aç =)

Neyse kazayı atlattıktan sonra gittim yeni charımı açtım "Dregoth Arvizu" adı ile. Herkes eklesin =) . Görevleri yapmaya başladım, oyundaki savaş pasif geliyordu. Oyunun ufak ufak tadını ekipmanları değiştirip, savaşların doğru ekipman kulanımı doğru orbitlemek falan gerektiğini anlayınca çözdüm. Oyun çok keyif vermeye, UO dan beri alamadığım bir tadı hissettirmeye başlamıştı. Birde corp larla falan filan yapılan büyük savaşları hayal etmeye başlayınca ağzımın suları akmaya başlamıştı. Kısacası Eve için hiç geç değil, herkes başlasın! =)
Sosyal ağlarda paylaş

bu aksam nub guide hazirlayacagim. biliyorum cok fazla var zaten ama yapabildigim kadar aciklayici yapmaya calisacagim... oyun gercekten mukemmel bir oyun ve ileride iyi bir corpa girince yapabileceklerin sinirsiz. Dun gece saat sabahin 5'ine kadar icinde bulundugum savasi size gostermek istiyorum...

kesinlikle yalniz kalinacak bir oyun degil eve. Resimde biz kendi posumuzda hazirlik yapiyoruz (gangler, wingler ve fleetin ta kendisi ayarlaniyor, hazirliklar yapiliyor) ve bu sadece bizim gangimiz, 10 gang daha vardi bunun gibi (capital fleetimiz haric, onu saymiyorum).

Kisaca sabirli olun ve gelistirin kendinizi. Pisman olmazsiniz.

Sosyal ağlarda paylaş

Dregoth hayırlı olsun yalnız pazartesi gecesi patch var salı çarşamba server sorunlu olur restart vb. olabilir haberin olsun en az 2 -3 günlük bir skili train etmeye başla
Azmodai beyefendi cüce sizin için bob pet dediydi ama sistem sov. KOS birde minmatar death star var arkaplanda karakter oyuncusu olarak allah allah,bob /bobpetler KOS 'un sistemine posmu kurdu yoksa cüce size iftiramı attı?
edit:imla

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 14:47 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi oyundaki ilk pasiflik şokunu atlatıp, oyun düzelir duralım iki hele dedimi düzeliyor. Şimdi benim alabilmek için yanıp tutuştuğum skiller, savaşlarda kullandığımı hayal ettiğim ekipman ve gemiler, devasa taktikler yapabilecek corporationlar of yani of içim gidiyor oyuna.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...