Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim pls. Ketçap+mayonez=cici ketçap+yoğurt=kaka O diil de, gittim yapıyorum şimdi içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ketcabı bol dokmezsen ketcap+ yoğurt gayet güzel olur da bulgur pilavına olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 eve döneyim yapıcam kendime gece gece istahım açıldı bu arada bende tariflerle geleceğim çok yakında iyi yemek yaparım benden söylemesi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 pilavmış çorbaymış etli yemekmiş soteymiş.. peah.. hepsini yapıom :) aç kalmam :) bide patates de koyuyorlar yaw ufak ufak doruyorlarda onu oraya nası ekliyorlar ben onu bilmiom :)..bilen biri anlatırsa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 acıktım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bende cok hemde. olsa keske bulgur pilavı yogurt kola bide yanında oh$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 girmicem lan bidaha tutorial a her girdiğimde agzımdan salyalar akıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 allah kahretsin BURGER pilavı diye okudum ya. 4 günde 3kere burger'dan sipariş verince böyle yan etkileri oluyor demekki. pogodi hanım bööle tutorial yapmakla foto çekmekle olmuyor bu işler. bi yapta tadalım bakalim becerebilion mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bekleriz antalyaya :) isterseniz tas kebabı, elbasan tava, taze fasulye, kuru fasulye, biber dolması, çayır köfte gibisinden ev yemekleri de var :d [ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 12:32 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Valla ben sarma beyti tutosu istiyorum sdfsdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 bide cive yapıodun cansın noldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 yaptım cive biberler acıymış ağlayarak yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Soğanlar pek "miniş miniş" olmuş ya :P Ha bu arada eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Zamanında açlıktan ölme noktasına geldiğimde evdeki malzemelerle bulgur pilavı yapayım dedim.. Bulgurları çığ yeseydim daha güzel olurdu.. O derece kötü.. :D Mındar ettim malzemeleri.. :D Sonra gidip pizza yedim.. :D Gereksiz çalışma yapmıştım yanii... pogodi ye teşekkürler.. Çok rahat bulgur pilavı yapcam artık.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bunun biberi nerde aloooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ehehhe yan ben deneyimlerindem şunu anladım ki en basit bi makarnayı yapmak bile yetenek istiyor. kaç kere makarna, pilav yapmayı denemişimdir hayla beceremem ya yağı fazla olur ya suyu az olur, ya az pişer fln. zati yemek yapmayi sevmiyorum, yapmıyorum da yapanlardan yararlanıyoruz işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yaaa bu neeeeeee feci canım çekti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bu pilav hakkaten çakma olmuş az bişey :D bibersiz bulgur pilavı mı olur ba.... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 mr_hand sen biberlisini yapabilirsin izin veriyorum. bu arada sadece domateslisini de denedim.soğan salça yoktu.o da güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 walla eller sneinse yanaklardan sonra anadik ki genel olarak tombik bi yapin war deilse anneninse felan o zaman genetikmis onu anadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 annemin eller =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 beni dinleyin bir kez de üstüne yumurta kırın ve karıştırın. pişman olmayacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 pogodi süpersin, seneye deneyeceğim bunu=) yemek yapmayı blen insanların böle buraya güzel hedeler koyması süper:D emeğine ellerine sağlık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 pogodi o eller seninmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ya yanlış anlamayın ama gerçekten sevmiyorum bulgur pilavinin bu halini... Nedense aram böyle pişmiş soğanla pek iyi değil onun yerine mis gibi tereyalı bulgur bilavi +çoban salata yi tercih ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar