Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Bulgur Pilavı Tutorialı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pilavmış çorbaymış etli yemekmiş soteymiş.. peah.. hepsini yapıom :) aç kalmam :)

bide patates de koyuyorlar yaw ufak ufak doruyorlarda onu oraya nası ekliyorlar ben onu bilmiom :)..bilen biri anlatırsa sevinirim :)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
allah kahretsin BURGER pilavı diye okudum ya.
4 günde 3kere burger'dan sipariş verince böyle yan etkileri oluyor demekki.

pogodi hanım bööle tutorial yapmakla foto çekmekle olmuyor bu işler. bi yapta tadalım bakalim becerebilion mu.
Mesaj tarihi:
bekleriz antalyaya :)
isterseniz tas kebabı, elbasan tava, taze fasulye, kuru fasulye, biber dolması, çayır köfte gibisinden ev yemekleri de var :d

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 12:32 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Zamanında açlıktan ölme noktasına geldiğimde evdeki malzemelerle bulgur pilavı yapayım dedim.. Bulgurları çığ yeseydim daha güzel olurdu.. O derece kötü.. :D
Mındar ettim malzemeleri.. :D Sonra gidip pizza yedim.. :D
Gereksiz çalışma yapmıştım yanii...

pogodi ye teşekkürler..
Çok rahat bulgur pilavı yapcam artık.. :D
Mesaj tarihi:
ehehhe

yan ben deneyimlerindem şunu anladım ki en basit bi makarnayı yapmak bile yetenek istiyor.
kaç kere makarna, pilav yapmayı denemişimdir hayla beceremem ya yağı fazla olur ya suyu az olur, ya az pişer fln.
zati yemek yapmayi sevmiyorum, yapmıyorum da yapanlardan yararlanıyoruz işte :)
Mesaj tarihi:
ya yanlış anlamayın ama gerçekten sevmiyorum bulgur pilavinin bu halini... Nedense aram böyle pişmiş soğanla pek iyi değil onun yerine mis gibi tereyalı bulgur bilavi +çoban salata yi tercih ederim =)
  • Yeni Oluştur...