pogodi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 daha önceden de açmıştım böyle bi topic ama aramaya inanmama rağmen bulamadım.benim de insanlara katkım olsun pls. öncelikle belirtmeliyim ki bu ölçülerden 4, taş çatlasa 5 kişilik pilav çıkar. uygun boyutlardaki tenceremizi ocağa koyar, altını yakarız aynı zamanda 4 su bardağı suyumuzu kettleda ısıtırız 3 adet küçük soğanı miniş miniş doğrarız ısınmış tenceremizde 1.5 yemek kaşığı tereyağı margarin karışımı ya da sadece margarini eritiriz doğradığımız soğanları yağımıza ekleriz pembeleşinceye kadar kavururuz 2 adet domatesi bi tabağa doğrarız yarım yemek kaşığı salçayı alır... kavrulmuş soğanlarımıza ekleyip karıştırırız doğradığımız domateslerimizi de süper karışımımıza ekler... karıştırmaya devam ederiz 2 su bardağı bulgurumuzu bir kaba koyar ayıklarız sonacıma süzgece koyup.. yıkarız daha sonra süper karışımımız vardı ya hani, ona bulgurları ekleriz karıştırırız 1 tatlı kaşığı tuz ekleriz kaynayan 4 su bardağı suyumuzu tencereye ekleriz karıştırdıktan sonra tencerenin kapağını kapatır suyunu çekmesini bekleriz suyunu çektikten sonra şöööyle bi karıştırırız bulgur pilavımız hazır afiyeet bal şeker olsuun. [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 13:07 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ellerine sağlık bilader :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 İşte özlediğimiz tutorialslar! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Öğrenci evleri için idealdir bulgur pilavı. Tutorial sahibine teşekkürlerimi sunarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: bilader :p o 17 17 17 bi genç kız taam mı =) sağol pogodican Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 rica ederim. cthulhu gerekli açıklamayı yapmışsın, saol bilader :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ya bulgur pilavı ne ya. çingene yemekleri. ağzıma sürmem valla. çok gereksiz çok. yiyin normal pilav işte. öğrenci evi falan bahane, bulgur dediğin olay naşahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 hadi len ordan..sen sümüünü yerken bulgur pilavı yiyorduk biz teneke... sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Devoçi [iş]: bana bak çocuk Devoçi [iş]: bulgur kadar Devoçi [iş]: iğrenç bişey yok Devoçi [iş]: asdfdas Devoçi [iş]: yok lan çok severim aslında Mabel εϊз ruslaaldatılmazkuştüyü: oyy olsa da yesek Mabel εϊз ruslaaldatılmazkuştüyü: yoğurtla Devoçi: yani sırf puştluk olsun diye olumsuz yorum yaptım Devoçi: patideki tutorialine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ayıp ama böyle deşifre ediyosunuz. benim çoluğum çocuğum var. a aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 sıs laa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 3 haftadır evde yalnızım makarna ve dürüm yemekten gına gelmişti harika oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ellerine sağlık en yakın fırsatta deniiciim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Az önce hayatımda pişirdiğim ilk bulgur pilavını yedim, cidden çok leziz olmuş. Bu tutorialda emeği geçenlere saygılar, terazi rep falan filan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 süper olmuş ,+rep. ama bunu damla yapar sen değil janıms,çekmişsindir sen fotoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 valla damla da yapar ben de yaparım aynı kandan gelmeyiz ayrıca pis zeytinyağlı döktürürüz hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ben de yapcam bir ara da üşeniyorum. ne zaman yemek yapacak olsam onun yerine salata yapıp peynirle yiyorum hehe nitekim severim soğanlı bulgur pilavını. Yannız bunun yumurtası eksik. Bir de üzerine yumurta kırdınız mı tadından yinmez [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 17:27 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 OHA BULGUR PİLAVI! İstiyorum yemek. En sevdiğim pilav. Ketçap mayonez veya yoğurtla yedin mi evlere şenlik offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ketçap ve yoğurdu nasıl bir araya koydun insafsız mısın -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ya ne yumurtası ne ketçabı adam gibi yoğurtla yiyin bilavımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 sus bunun adı bulgar bilavı bi kere sen bilmiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 KIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: ya ne yumurtası ne ketçabı adam gibi yoğurtla yiyin bilavımı aferin kız,soğanla yoğurtla yenir bu pilav,yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 PIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH yumurtayla yiyin sonra gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Geçen birisi kabuğu ayıklanmamış bulgurdan yaptı bir pilav, çok güzel oluyor. Şimdilerde migrosta falan satılmaya başlanmış herhalde, ısrarla sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar