Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reha Muthar Ve SPOR

Llama

Öne çıkan mesajlar

dün beşiktaş maçından sonraki yorumlarını beğenmedim , daha önce telegoldeki yorumları ise eh işte dedirtecek cinstendi
ne kadar haklıyım bilmem siz karar verin reha muhtarın nası bi yorumcu olduğuna, futbolu da ateş hattına döndürmesin de :P[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol yorumunu futbolcu adam yapar.
Reha muhtar hayatında kaç defa futbol oynamış. Sweeper nedir diye sorsanız bilmez hangi taktikte öne çıkar derseniz bilmez.
Buna 5-10 maç fifa oynatmışlar geçirmişler.
Eeee tabi güzel ülkemde mankene sanatçı derseler reha muhtar sonuna kadar spor yorumcusu olmayı hakeder.[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede taraflılığını içine atarak tarafsız yorum yapabilen herhangi bir ciddi futbol izleyeceisini de tv kanalına koyabilirsiniz yorumcu olarak. bu ülkede hemen herkes futboldan anlar. futbolla yatıp futbolla kalkıyoruz ne de olsa[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 02 October 2003 22:27 tarihinde demiş ki:
Eşşek hoşaftan ne anlar?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Artisan

:D[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
Çevremizi Temiz Tutalim...
icQ=150389142

Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 04 October 2003 01:57 tarihinde demiş ki:
türkiyede taraflılığını içine atarak tarafsız yorum yapabilen herhangi bir ciddi futbol izleyeceisini de tv kanalına koyabilirsiniz yorumcu olarak. bu ülkede hemen herkes futboldan anlar. futbolla yatıp futbolla kalkıyoruz ne de olsa[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

Türkiye de herkes herşeyden anlar Türk milettinin yapısıdır. Tabiki herkes herşey hakkında yorum yapar. Futbol da yorum yapmak zor birşey değildirli. Ama futbolu bilmek zordur.[hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

kiyafete bakin die topic acicaktim copluk diye acmiyordum ama bari buraya yazalim...

AMAN EVRIMIM![hline]Nature's law instead of god in heaven
Blind Guardian - Punishment Divine
-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-
But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

:lol:
ahuahauhaha

ölecemm lan gülmekten.

ahmet çakar az önce örnek vermek için şöle dedi.

"bugün galatasaray'ı kim çalıştırırsa çalıştırsın hatta turgay şeren çalıştırsa ligde en kötü üçüncü olur,şampiyonlar liginde 4'üncü olur." dedi

turgay yine ciddiye alıp atladı.
"walla benim ayağımda bi sorun var.oda olmasa belki olabilir yani.sol ayağımda yani."

ben yere düştüm.:lol:

ortamda bi anda buz gibi bi hava oldu.ahmet hemen toparlamaya başladı.
"ııı, demek istediğim o değil."[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...