Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 ya bu adam ne anlar spordan ya gereksız konusyor allagım baska yorumcu yok sankı koskaca turkıyece benım babamı cıkarsanız daha ıyı konusur valla[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 alakasız abi adam, reyting alcaz diye herşeyi yapar bu adamlar. zaten cem uzan hala çıkıp konuşmalar yapıyor, star ın vergi borcu yüzündende vericilerine el koymuşlar böyle giderse izleyemicez maçları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 düşmedi ki adam starın genel yayın yönetmeni hala ? ama telegole de çıkıyor.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 01 October 2003 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Valla ilk gördüğümdede baya şaşırdım Reha Muhtar ın ne işi olur ne alaka sporla.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Beşiktaş yorumcusu ancak reha muhtar olur demicem kavga çıkar.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Hakkaten ne alaka Reha yorum falan yapıyor?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 dün beşiktaş maçından sonraki yorumlarını beğenmedim , daha önce telegoldeki yorumları ise eh işte dedirtecek cinstendi ne kadar haklıyım bilmem siz karar verin reha muhtarın nası bi yorumcu olduğuna, futbolu da ateş hattına döndürmesin de :P[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 arcane cim telego ü bi tek kavga çıkıyor diye izliyorum valla. Action oluyo. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 bu sene pek olmuyor ali sami alkis'i istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 apex +1[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 hehe bu gidişle reha muhtar sapıtıcak iice zaten maça gidicek oyuncularla röportajlarda da ilk sorusu acı var mı tayfurcum olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Eşşek hoşaftan ne anlar?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Artisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Futbol yorumunu futbolcu adam yapar. Reha muhtar hayatında kaç defa futbol oynamış. Sweeper nedir diye sorsanız bilmez hangi taktikte öne çıkar derseniz bilmez. Buna 5-10 maç fifa oynatmışlar geçirmişler. Eeee tabi güzel ülkemde mankene sanatçı derseler reha muhtar sonuna kadar spor yorumcusu olmayı hakeder.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 türkiyede taraflılığını içine atarak tarafsız yorum yapabilen herhangi bir ciddi futbol izleyeceisini de tv kanalına koyabilirsiniz yorumcu olarak. bu ülkede hemen herkes futboldan anlar. futbolla yatıp futbolla kalkıyoruz ne de olsa[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: Qui, 02 October 2003 22:27 tarihinde demiş ki: Eşşek hoşaftan ne anlar?[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Artisan :D[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: LvL_Sabo, 04 October 2003 01:57 tarihinde demiş ki: türkiyede taraflılığını içine atarak tarafsız yorum yapabilen herhangi bir ciddi futbol izleyeceisini de tv kanalına koyabilirsiniz yorumcu olarak. bu ülkede hemen herkes futboldan anlar. futbolla yatıp futbolla kalkıyoruz ne de olsa[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Türkiye de herkes herşeyden anlar Türk milettinin yapısıdır. Tabiki herkes herşey hakkında yorum yapar. Futbol da yorum yapmak zor birşey değildirli. Ama futbolu bilmek zordur.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 kiyafete bakin die topic acicaktim copluk diye acmiyordum ama bari buraya yazalim... AMAN EVRIMIM![hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Reha muhtarın yorumlarını dinleyin zaten anlarsınız adam çakmıo saçma sapan konuşuo[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 :lol: ahuahauhaha ölecemm lan gülmekten. ahmet çakar az önce örnek vermek için şöle dedi. "bugün galatasaray'ı kim çalıştırırsa çalıştırsın hatta turgay şeren çalıştırsa ligde en kötü üçüncü olur,şampiyonlar liginde 4'üncü olur." dedi turgay yine ciddiye alıp atladı. "walla benim ayağımda bi sorun var.oda olmasa belki olabilir yani.sol ayağımda yani." ben yere düştüm.:lol: ortamda bi anda buz gibi bi hava oldu.ahmet hemen toparlamaya başladı. "ııı, demek istediğim o değil."[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 adam yıne konusuyor :([hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Bugün ki programda; Ahmet Çakar: Ama Sergen de vıy vıy vıy baba, dede torun da vıy vıy, Juventusda oynasa fena mı olur? Ziya Şengül: Hay başına Sergen kadar taş düşsün. DaıLdım orada :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ya bu akşam ntv de can bartu ve kenan onuk un programı vardı kaçırdım. O programda kopartıyor zaman zaman tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar