Voys Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 katılın şu factionlara yahu, kescek adam bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 biri kalenin önünde diğeri nerde stone u? ve sen hangisine üyeesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 msnden mesajla genk cagrisi yaptigina gore durum vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 brit'te true britain var. magincia'da concil of mage var (Haritanın en East yönünde uzun bi köprüden kaleye gidiosunuz. orda) yew moongate'den yine East e doğru koşuyorsunuz. içince undeadler olan bi kale gibi şey var yan yana 2 tane. onlardan ufak olanın girişinin önündede shadowlords var. destard'ın tam arka tarafında kalan (dağın diğer tarafı) minax var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ben council of magedeyim voysu çok fena kestim beklerim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ee benım kestiklerim nolcak? atıo muyum burda hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 tam kasıyorum 180 skill point kalmıştı char.ın bitmesine, fark getirecektim actiona :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Hehe beni öldüren olamadı... Ancak bir elder lich öldürebildi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 @voys:hadi ordan baş artis [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 16:30 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Kim hangi faction'da yazabilir mi bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 char. bitince ben minax'a gircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 devhochi, true brit deyim de adam yok be abi. voys demigod olmuş kesilmiyor zaten. mage açıp minax'a giricem ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yok mu pvp yapcak delikanlı? sabahtan beri action'a çağırıp duruodunuz bi geldim dağıldı ortalık :P server bile kaldırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 beni kesişin hiç olmadı, chat sırasında ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 aynen ben de öle rövanş isterim=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 1 büyüde yatıosunuz ben napiim, bi uyarıyım diorm bi baktım gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 nerde herkes ya pvp yapcak adam yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Server bu akşama kadar açık kalırsa britain şehri benim olacak nihahaha :D Guard flm almak icin silver lazım gerci :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 test modunda bi ton verıo silver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Charımın ismi Limbo kesmek için adam arıyorum ama şansım pek yaver gitmedi bugün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 haydi düğüne haydi düğüne der gibi olmuş başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 gelcem gelmesine de maymun gibi lagliyim, yemiyor su ara maden kazıyorum hehe özlemişim ama neyse bekleyin er geç yılanlı kalkanımı alacağım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 ßu oynadıgımız oyun UO olamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Abi 3 kisi paso gank yedm para para para sora o revenant mıdır nedir pis bisi aaa attanda düsürdüler beni opethte ne vuruo öyle vallahi cözemedm elindeki satır ulan en nihayetinde satır koskoca mızrakla kafasına vuruom =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 O degil de ben giremiyorum oyuna. Siz girebiliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar