Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=yE6Z031P9rU bir tane baboon yakalayıp yemek üzereyken yavrusunu gören leopar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 of mükemmel doganin güzelliklerinin farkina variyor insan izleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 insan uyuyunca da zamanlı zamanlı görüyor doğayı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: i think he's feeding the baby to grow him up and eat more ;) öehh ehhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 dier sayfadada kahvaltıya saklıo dio dfgklfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 kediler süperdir ya çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 tv de izlemiştim epey önce süper bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 cidden acayp korumasız olana saygı boyle bişi yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 e yani merak işte, zaten leoparda bi n00b tipi var. yoksa diğer ye gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bende bi ara belgesellere sarmıştım izlemştim bunu cok enteresan şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bende acaip bir belgesel hastalıgı var. Daha 6-7 yaşlarındayken başlamıştım izlemeye. Captain Custo hayranıydım. Adamın her belgeselini izliyordum taa kaç sene öncesinde. NG belgeselleri de güzel özellikle sabah saatlerinde izlemeyi seviyorum. Gerçi TR de iken sürekli izlerdim bir 2-3 aydır takip edemiyorum ama bu leoparın full belgeselini izlemiştim. Link de bir arkadas yorum yapmıs daha uzun oldugunu ve hayatını anlattıgını... Aynen dogru gayet etkilemişti beni bu olay. Çünkü düşünün bir leopar var genç daha öldürmeyi öğreniyor ve babunlara gıcık oluyor. Onların başını öldürüp cocuguna birşey yapmadan bir anda sevkat duygusu ile annelik yapar gibi korumak nasıl bir değişim.. Hatırlamak iyi oldu bunu valla apache sagolasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 çok duygulandım izlerken, harika bi vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Hayret verici. Böyle şeyleri nasıl çekiyorlar ona da hayret ediyorum, helal olsun. Yalnız usta avcı yavruyu hemen fark ediyor demiş de kovalamış öldürmüş ağacına taşımış o zaman farketmiş bu mu usta avcı eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 off bu nedir ya bu nasıl bi guzelliktir spot'a kimse puan harcamaz [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 15:16 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Çok güzel ya babun yavrusu çok şirin. gerçi hiç yavrusu olmamış dişi hayvanlarda bu tür davranışlar görülebiliyor d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ahhahah abi yavru çok tatlı ya acıların babunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 harika ya bi anda afallıyo leopar çok guzel.sahiplenmeside ayrıca keyif verici.muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 nas-sıl kafalar, nasıl videolar bunlar ya böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 hayret verici olduğu kadar da güzel bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 sasirtici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 cnmss yaa :( ölüo demek babun sora :( [ Mesaj 20 Haziran 2007, Çarşamba - 04:54 tarihinde, Osso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 birak yaa, yedi babasini yanina alsa nolur. buyuyunce ne dicek o babuna, senin baban safaride avlandi mi, yalan uzerine kurulu bir hayat yasicaklar, yurumez bu is, yavruyu da yese daha hayirli olurmus. belki yemistir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar