Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Dodge bir skill midir yoksa bir feat midir? Bir arkadaşla tartıştık ve bi sonuca varamadık... o feat dio ben skill diorum.... Şiddetle cevap beklioruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 dodge tabiki bir feat. Yani ben yıllardır yanlış biliyosam o ayrı. Gerçi skill olsa da hoş olurdu ama o bir feat.[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Ama bildiim kadarıyla featleri her ne olursa olsun 100% gerceklestirebiliosun. Ama bir karakter nasıl karşısındaki ok atan heriften (ki 20 attıgını dusunun) dodge kullanarak kacabilir?[hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 D&D 3e'de dodge bir feat. Savaş sırasında bir düşmana karşı +1 AC alabiliyorsun. Whitewolf'ta ise talent AC'ni (hoş ac yok ya) dexterity+dodge'le belirliyorsun. "Dodge ediyorum" diyorsun ve DM dexterity+dodge hesaplıyor..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 20 attığını düşünürsek dragon bile 1. level karakterin okundan kaçamaz. Hoş kaçsa ne kaçmasa ne :D[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 opsiyonel olarak 20 yi auto success olarak değerlendirmeyebilirsiniz. iki opsiyon var. 20 atıldığında zarı 30 gibi alırsınız. sonuçta 1. level karakter ejderhaya vuramayabilir. ya da atılan 20 nin üzerine d20 daha atarsınız onu eklersiniz. son olarak d&d de zar atarak kaçmak isterseniz AC deki standart 10 yerine zar kullanabilirsiniz. combatı yavaşlatır bu ama illa zar atıcam diyosanız...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 amaan. eski köye yeni adet...[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ^imdi salla sistemi sen gel benim zars1z oyuna diycem mat oldum o konuda diyemiyorum ehu :)[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 bu arada konumuzdan sapmayalım aklım ve mantıgım dodge un bir feat olduuna ters dusuo arkadaslar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Dogde u da %100 gerçekleştirebiliyosun. Kelime oyunu var biraz ama her zaman almıyo musun o +1 bonusu(feat özelliklerinin izin verdiği durumlarda tabiiki) O zaman feat.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 abi dedim ya işte.. etrafında 5 kişi var mesela. Sen her turn bu adamlardan birini seçiyorsun. O adama karşı, o turn +1 AC alıyorsun. Yani Dodge bir feat. Her turn %100 alıyorsun.[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 her turn %100 almıyorsun... eğer dex modifierını kaybettiğin bir durumsa dodge bonusunu da almıyorsun...[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Dodge bir feattir. Her action başında bir rakip seçilir ve o kişiye karşı +1AC bonus alınır. Eğer herhangi birşeyden dolayı Dex bonusunu kaybediyorsa karakter dodge bonusunuda kaybeder. 3rd Edition players handbook 3.5 ta bir deişiklik olduysa bilemem ama sanırım olmadı.[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 eh artık oy çokluğuyla dodge'un bi feat olduğunu kabul edebiliriz sanırım. :-p a.k.a. bu kadar basit bi konunun bu sayıda mesajla çözüme kavuşturulmuş olması beni biraz düşündürüyo...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Wulfgar'a +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 benim bildğim 20 kesin başarı 1 de kesin başarısızlık dimi?[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 o dm e göre değişebilir[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar