Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dodge

Quivalen-soth

Öne çıkan mesajlar

opsiyonel olarak 20 yi auto success olarak değerlendirmeyebilirsiniz.
iki opsiyon var. 20 atıldığında zarı 30 gibi alırsınız. sonuçta 1. level karakter ejderhaya vuramayabilir. ya da atılan 20 nin üzerine d20 daha atarsınız onu eklersiniz.

son olarak d&d de zar atarak kaçmak isterseniz AC deki standart 10 yerine zar kullanabilirsiniz. combatı yavaşlatır bu ama illa zar atıcam diyosanız...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

Dogde u da %100 gerçekleştirebiliyosun. Kelime oyunu var biraz ama her zaman almıyo musun o +1 bonusu(feat özelliklerinin izin verdiği durumlarda tabiiki) O zaman feat.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

her turn %100 almıyorsun... eğer dex modifierını kaybettiğin bir durumsa dodge bonusunu da almıyorsun...[hline]Trust hurts, betrayel kills...
İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen.

Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
ayrıca benim adım thomas disease bana komaz
Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki:
İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Dodge bir feattir. Her action başında bir rakip seçilir ve o kişiye karşı +1AC bonus alınır. Eğer herhangi birşeyden dolayı Dex bonusunu kaybediyorsa karakter dodge bonusunuda kaybeder.

3rd Edition players handbook

3.5 ta bir deişiklik olduysa bilemem ama sanırım olmadı.[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate

Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır
Sosyal ağlarda paylaş

eh artık oy çokluğuyla dodge'un bi feat olduğunu kabul edebiliriz sanırım. :-p

a.k.a. bu kadar basit bi konunun bu sayıda mesajla çözüme kavuşturulmuş olması beni biraz düşündürüyo...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...