Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati UO Beta Sunucu Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Patch olayına çözüm

Bende de patch takılmıştı. UoMl'yi tamamen sildim. Bilgisayarımda uo ile alakalı birşey bırakmadım. Ardından uoml'yi yükledim. Ve hiç kesintisiz baştana sona kadar çektirdim patchi. Bu şekilde oldu. Arada durdurup devam ettirirseniz patlama şansı yükseliyor.
Mesaj tarihi:
Ben 5 saatte toplam 30 stat falan aldım. Tahminimce 10 dakika içinde 1 stat'tan fazlasını alamıyorsunuz.

Edit: OSI'de 15 dakkada max 1 stat alabiliyorsunuz ve günde en fazla 10 stat alabiliyorsunuz. Yine osiye göre iyi sayılır. Ama betada biraz hızlandırılabilirmiş.

[ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 15:44 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Voys, 16 Haziran 2007, Cumartesi - 15:56 tarihinde demis ki:

60 ustu olması yeterli değil, 48 saat online time ın olması ve 0 kill'in olması gerekiyor.

test olduğu için 48 olayını kaldırsak.
Mesaj tarihi:
c/p yaptığım şeyin üstüne başka bişi kopyalayınca böyle oluyo :p

neyse. runuo 1.0 ile açtık şu anda. dolayısıyla hesaplar gitti. işin iyi yanı ise çok daha hızlı skill ve stat alınacak olması. bir de bazı değişiklikler yaptım:

said:
-skill stat artışı çok kolay beta olduğu için
-sadece felucca açık
-elf karakter yaratılamıyor
-ninjitsu ve bushido ability leri yok şu anda, eklenecek inşallah yakın zamanda
-critical hit sistemi eklendi. bu sisteme göre belli bir şansla karşınızdakine daha fazla hasar verebileceksiniz. +100% dmg increase veriyor. ama bu demek değildir ki iki katı vuracaksınız. diğer dmg increaler de zaten bir o kadar tuttuğundan genelde, %50 kadar arttırıyor yani ortalama. crit hit şansınız ise %5+(luck/100)+attributes. yani herkesin en azından %5 şansı var. bunun üzerine luck/100 ekleniyor. onun da üzerine "critical hit chance increase" itemleri ekleniyor. nasıl hit chance increase varsa o da eklendi. toplamda ise en fazla %30 oluyo crit şansı.
-üzerinize en fazla 2 adet insure edilmiş item giyebilirsiniz. çantanız veya bankanız için sınırlama yoktur
-plate chain ringmail setlerin resistleri biraz arttırıldı

bu arada bu kararları dün site adminleri ile aldık, değişme şanı pek yok.
Mesaj tarihi:
Critical'a itirazım var. Bu tamamen warriorlara üstünlük sağlamış. Hatta Mage'lere karşı avantajlı olan Dexxer'lara daha da bir üstünlük sağlamış. Mage 1 büyü atana kadar warrior ona 3 kere rahat rahat vurur. Bu da crit. şansını arttırır. Tabi Mage'lerin crit. şansı var mı onu da sormak lazım. (Tüm mage ve necro büyüleri için)
  • Yeni Oluştur...