Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 yaşını, bir gündeki knight online oynama süresine bölersek matematiksel bir şeyler elde ederiz sanırım. ama bu sayının ne anlama geldiğini kestiremiyorum bak. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 bence kıza görür görmez sunu dicen. WANNA FUCK? or I WANN FUCK YOU IN THE ASS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 abi bundan öncekileri okudum hangi fake olmayabilirde dedim ama yok abi bildiğin sallamasyon+erotizm ya başka bişi değil öle bi hayal bi kurmuyorum ben cesaretim yok ama bunu yazmış bide patiye koymuş kardeş kusura bakam ama harbiden fake bi hikaye bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ne olursa olsun güzel yazmış, anlatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 arama yapıp bütün yazdıklarıma bakabilirsiniz bildiğiniz gibi çok uzun süredir pati de yeni hesap açılamıyor.knight oynayan ve buradaki knight online forumuna bişeyler yazıp belkide yardımlaşma paylaşım vs. isteyen bi arkadaşın ricasını kıramamıştım kendince knight online hakkında bişeyler yazmış ve halen o arkadaş knight oynamakta arkadaşın hevesini kırmak istemedim kendince knight forumunda konuşmayı çok istiyordu.bende ona bu acc ve şifreyi vermiştim neyse bu anlattıklarım sallama yada hayal ürünü değildir ne kadar yanlış bi yere açmışsın desenizde bi kez başlamış bulunduk eleştirilere bişey dediğim yok ama sallama hayal ürünü diyip kendini kasan her önüne gelen fake diyip kendisinin fake olduğunun farkında olmayan arkadaşlara çiçek böceklerimi gönderiyorum lütfen alınmayın en dostça tavsiyem madem öyle bu konuyu okuma arkadaşım demek olur bu yazdıklarım hayal ürünü değildir sallamasyon şeylere insanların vakitlerini harcamasını bi de buna inanmalarını hiç istemem öyle yada böyle yazıyorum bişeyler önemli bişeyde olmazsa imkanlar içinde yazmaya devam ederim hepinize saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 önemli olan o duyguyu bize yaşatabilmesiydi hikayenin gerçekliğinden ziyade. bunu yaşatabildiğine göre hikaye kendini gerçekleştirmiş demektir. not: marksman + rep devamını bekliyorum. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:30 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 *şak şak şak* sdfdsfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 marksman biz bu forumun ve internetin reisleriyiz. biz öyle inanmayız hemen. caps olmadan bu işler olmaz dostum. ama yine de emeğe saygı. devamını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 no rapid pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 ahahahahah çok geyiik yaa :D süper hikaye :D:D devamını beklioruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 www.sekshikaye.com www.bedavahikaye.com www.trhatun.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 yalnız varya trhatunu trohatun okudum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar