toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ne böbreği yahu kim ne yapsın bu haydarın böbreğini. adam aşık oldum heyecanlandım diyo msnden löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 al bi gayı vur diğer gay ağğ. ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 hocam naptınız siz ya böbrek felan xD garbıçtır ne deseler yeridir mi desem ? erkek çıkar muhabbeti asılsızdır öyle bi fantezi kuran arkadaşlar çiçek böcektir..... saygıcıklarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ben sana bir böbreğimi veririm merak etme. saygıjıklarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 sabaha kadar ateş edersin korkma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Bobrek olayi ciddi. Olaydan sonra uyuya kaldin mi islem tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ahah dayanamadım +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 said: konuştuklarımızın arasında baya ileriye gittik cinsellik konusunda ads bu ne allasen ? gittim gittim dere tepe düz gittim arkama döndüm baktım bir arpa boyu yol gittim olur sizin durum anca nereye gidiyonuz konuştuklarınızla cinsellik konusunda ileri yavaş. buluşma imkanınız vardı ise uzatarak hata etmişiniz zaten bu buluşmama işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 en fazla cola içersiniz dolaba koy yazın soguk ıcılır kola tavsiyede bulundum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=183913 burda da böbrek gider dendi aklıma bu konu geldi ne oldu durum nedir şuh sesi reelde de etkileyici mi buluştunuz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ses soluk kesıldı gıttı bobrek herhalde daha ne olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 böbreğin birini aldılarsa diğer tekini makul fiyata alan yakınlarım var :P tek böbrekle gezmem diosan ulaş bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yattara olamsıdnan krkuyorum ben akadaşın ylnız bi aber verseydi iyiydi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 altın vuruşu yap ve dalgayı kaptırma yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ses kesilmiş hiç bir mesaj yok arkadaştan kız aldı bobreği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 benimde öle bişi geldi başıma ama ben kızı aldım kız benim böbreği değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 az nasihat vermedik be sana da.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 eah ama bebrekide sen alacaktın ahahah bedava mı verdin nasihatı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 kusura bakmayın arkadaşlar yazamadım buraya bişeyler sonunda buluşma günü geldi çattı dakikalar kala ellerim terlemeye bi heyecan başladı.perdeden bakıyordum yola ne giyiceğini sormuştum tanıdım uzaktan biraz ürkek çekingen gibiydi hiç kameradakine benzemediğini farkettim çünkü çok daha güzeldi beklediğimden daha iyiydi yani neyse sonunda kapının önündeydi duyabiliyordum onu ama biraz bekledi kapı önünde sonra kapıyı çaldı bende bi 10 saniye bekleyip açtım o ilk görüş harikaydı ya elim ayağıma dolaştı sanki neyse buyur ettim içeri kapıyı kapatmaya kalmadım nasıl olduysa canım diyerek birbirimize sarıldık elim nasıl gitti beline anlayamadım öptüm yanaklarından bi süre sarılıp kaldık öyle sonra içeriye geçtik kendimi toparladım biraz ilkin heyecanıyla konuşacak bişeyler bulamıyodum muhabbet bi yerde takılıp kalıyodu neyse gidip yanına oturdum kıvırcık olan saçlarını fönlemiş düz saçlarla gelmişti yanıma bu kadar kısa sürede kaynaştık samimi olduk sanki yıllardır tanıyorum gibi geliyodu bi bahaneyle elini tuttum buluşma gününü çok konuştumuz için fazla zorluk çekmedik amma velakin kalbim 2x çarpıyordu nedense bi sessizlik olmuştu gözlerine bakamıyordum oda bana sonra ben döndüm ona gözlerinin içine baktım gülümseyerek oda bana dönmüştü zaten çok yakındık birbirimize dudaklarına nasıl yapıştığımı hatırlamıyorum harika öpüşüyorduk ben hala inanamıyordum sonra düşünceleri bi tarafa bırakıp zevkini çıkarmaya başladık o günü hiç unutamıcam ilk evde görüşmüştük sonra ailem geldi kafede felan takılıyoruz şimdi ama daha önümüzde uzun bi yaz var.yani herşey beklediğimden daha güzeldi bu beni çok şaşırttı 1 saat sonra buluşacağız umarım herkesin karşısına böyle güzel kısmetler çıkar okuduğunuz için teşekkürler noktalama işaretlerini hep atladım biraz zor okumuş olabilirsiniz kusra kalmayın saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Kongraçyuleyşıns xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 vay be.duygulandım.mutluluklar.ne güzel şeyler bunlar.niye benim başıma gelmedi hiç?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: sonunda buluşma günü geldi çattı dakikalar kala ellerim terlemeye bi heyecan başladı.perdeden bakıyordum yola ne giyiceğini sormuştum tanıdım uzaktan biraz ürkek çekingen gibiydi hiç kameradakine benzemediğini farkettim çünkü çok daha güzeldi beklediğimden daha iyiydi yani neyse sonunda kapının önündeydi duyabiliyordum onu ama biraz bekledi kapı önünde sonra kapıyı çaldı bende bi 10 saniye bekleyip açtım o ilk görüş harikaydı ya elim ayağıma dolaştı sanki neyse buyur ettim içeri kapıyı kapatmaya kalmadım nasıl olduysa canım diyerek birbirimize sarıldık elim nasıl gitti beline anlayamadım öptüm yanaklarından bi süre sarılıp kaldık öyle sonra içeriye geçtik kendimi toparladım biraz ilkin heyecanıyla konuşacak bişeyler bulamıyodum muhabbet bi yerde takılıp kalıyodu neyse gidip yanına oturdum kıvırcık olan saçlarını fönlemiş düz saçlarla gelmişti yanıma bu kadar kısa sürede kaynaştık samimi olduk sanki yıllardır tanıyorum gibi geliyodu bi bahaneyle elini tuttum buluşma gününü çok konuştumuz için fazla zorluk çekmedik amma velakin kalbim 2x çarpıyordu nedense bi sessizlik olmuştu gözlerine bakamıyordum oda bana sonra ben döndüm ona gözlerinin içine baktım gülümseyerek oda bana dönmüştü zaten çok yakındık birbirimize dudaklarına nasıl yapıştığımı hatırlamıyorum harika öpüşüyorduk ben hala inanamıyordum sonra düşünceleri bi tarafa bırakıp zevkini çıkarmaya başladık o günü hiç unutamıcam ilk evde görüşmüştük sonra ailem geldi kafede felan takılıyoruz şimdi ama daha önümüzde uzun bi yaz var.yani herşey beklediğimden daha güzeldi bu beni çok şaşırttı 1 saat sonra buluşacağız umarım herkesin karşısına böyle güzel kısmetler çıkar kaynak: bulvar arkadaşım kaynak belirtelim lütfen. not: espri tabi. mutluluklar dileriz de bu kadar ayrıntıya girmeseydin bâbi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 abi güzel yazmışsın ya bende hep yatmadan önce böyle bişey hayal ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 "dudaklarına nasıl yapıştığımı hatırlamıyorum" aha tüm romantik anlatım ambiyansını bitirdin şu cümleyle. o ne o? uhu musun arkadaşım? hehe. [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 15:44 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar