fenris Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 beleş oynayacaksan monk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Ewet ilk başlarda yok anca quesleteri yapıp Favor yani bir nevi raputation kasınca zamanla ırklar ve classlar açılıyor misal bende ücretsiz oynuyorum ama drow kasıyorum favor kasıp açtırmıştım =) 5 çeşit quest şekli var solo, normal, elite, epic her birini yapınca quest alıcağın max xp ve favor puanı alıyorsun hızlıca istediğin ırkları ve classları açıyorsun. Gerçi DnD kurallarının bazılarını uygulalamış ahtta baya eksiğide var bir çoğunu keşfettim PHB, DGM gibi kitapları okuyup bilen direk fark eder zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 kaç gün oldu kod gelmedi bana ya. bi heves oynayayım dedim wowa dönücem artık gelmezse bikaç gün daha. elinde fazla olan varmıdır acaba? yada birisi daha mail atsa gelen kodu bana verse fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Bugün kod gelmiş, girdim bi paladin açtım. solo ability si çok iyi olduğu için. bir wowcu olarak hiçbir mmo yu beğenmemiştim şimdiye kadar fakat bu nedense çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 arkadaslar uye olmak ıcın napmak lazım? uyelık bılgılerını dolduruyorum ama hep hata verıyor acaba yanlıs bıseymı yapıyorum? uyelık almak ıcın lınk verebılırmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 lol her sayfada bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 fenris said: fenris said: Silphatos said: Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTxLYCBAK3A ticket atınca, product key yolluyolar. onunla turbine den üye olabiliyorsunuz. şurda anlatıyor nasıl yapılacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 insana bir zindanda olduğu hissini çok iyi verebiliyo. karanlıkta çatırdayan meşaleler, uzayan gölgeler, toz toprak içindeki iskeletler, tuzaklar, bulmacalar; belki oyun anlayışım farklı olduğu için bana bu kadar güzel gelmiştir. hayalgücüm sayesinde fazla zevk de almış olabilirim, ama hoş gerçekten. (orien sunucusundayım, human fighter olaraktan) ama şöyle handa bir tabureye oturalım, bard olarak muhabbet çevirelim, hikayeler anlatalım olayı yok. herkes bir koşuşturmaca içinde zindandan zindana fink atıyo. ve tabureye bile oturamıyoruz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 benımde aklıma takılan olay o zaten sen o kadar guzellıklerı yap bı handa tabureye oturmayı koyma sacma olmus baya :) 1 ay vip oynadım ama ayın sonuna dogru sogumaya basladım. cunku belli bi yerden sonra monotonlasmaya basladı gibime geliyor. tabi tercıh meselesı oda ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Bu oyunu free oynamak mantiklimi acaba? Kisitlama olarak neler oluyor freede? Chat fln limiteddir buyuk ihtimal ztn TS var chati kullanmamda :P Oyuna balta vuracak kadar kisitlamasi olan bir nokta varmi? Su levela kadar yukselme su kadar altin yapabilme vb. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 youtubeden bir kaç gameplay videosu izledim baya hoşuma gitti oyun şuan kimler var oynayan ve free content neleri kapsıyor? gelmeyi düşünüyorum zaten geçen gün rüyamda gördüm d&d online oynuyordum böyle lotro gibiydi ki hiç izlememiştim daha videosunu falan drow female cleric karakterim vardı niyeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dungeons and dragons online eberron oynayan var mı aramızda hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bu grafikler ne ya böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Oyun akıyor bence :), geçen gün WoW'dan bezmenin bezmesini yaşarken bir arkadaşın gazıyla bakalım dedik. Hafta sonu level 2 oldum. FRP ve DnD seven kaçırmasın derim. Yaratık kesince XP alınamamasından, solo görevlerdeki bulmacalara, sınıflardan çevreye her şey masa başı gibiymiş. Keşke daha önce girseydim dedim, wowu kapattım. Ya allah :D. Bu arada solo play için Paladin açtım bende, sonra diğerlerine bakıcam :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ben de Sarlona serverında oynuyorum ve oyun bayağı güzel. ilerki levellarda f2p content az olduğu için(daha doğrusu çoğunluk p2p bölgelerinde kastığı ve f2p questlere party bulmak zor olduğu için) kasması zor geldi fighterımı 14 te bıraktım diğer karakterlerimle oynuyorum ama sevdim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 DÜn başladım. Cannithdeyim. Haberiniz olsun. Paladin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Cidden çok profesyonelce yapmışlar. Grafikler, görevler, akıcılık bir çok benzerine oranla çok üst seviyede. 1 haftadır oynuyorum, 6lvl paladin olmak üzereyim. Öyle bir sardı yani:) Ama Ücretleri biraz fazla. aynı sv(Argonnessen) de denk gelen olursa item ve questlerde yardımcı olurum. Mahallem gibi ezberledim artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hiç oynayan yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 oha bu topiği görmemişim. ben geliyorum yarın oyundayım hala oynuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 yanlız oyun ÇOK zevkliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ilerlerde bayabiliyo ama evet başları çok güzel gerçi sürekli yeni şeyler ekliyolar birsürü f2p quest eklendi lvl 10-lvl15 aralığına filan, hala güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 6-7 instancea girip çıktım daha level 2 olamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Evet, aynen devam:) Sadece 2-3 gün ara vermek zorunda kalmıştım. Oyunda denk gelelimde, questlerini halledelim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 PVP var mı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Arena gibi yerler var duel tarzı.Baskada olabilir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar