VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Şimdi o bilinen bir durum kendi forumlarında biraz araştır modlar bir kaç çözüm önermiş. Bir tanesi şikayet formu doldurmak. Konulardan biri ücretsiz key istemek gibi bir şey. ben denedim ama daha key yollanmadan kayıt olmayı başarınca gerek kalmadı. Ama şöyle temizinden bi 40 kere denemişimdir. Dediğin servera geleyim bu arada lag yoksa. Eskiden betada bi 10 lvl yapmıştım güzeldi baya grup muhabbetleri :D Bu hafta oturup oynamayı çalışacağım imkan bulursam inşallah xD Eklerim geldiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 yok zaten çok aman aman bir özellik istemiyor. thelanis serverde estwild lvl 3 fighter olarak takılıyorum. Baya zevkli rp yapılıp oynadığım 3-4 grup buldum cidden açayip zevkli hale geliyor oyun gelin oynayın eğlenin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Revangelis said: yahu ben de katılayım dedim gördüğümde sitesinden kayıt yapınca hata veriyor sürekli Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTxZ20UVPL8 diyor kaydolamadım bi türlü aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 2006'dan kalma accountumu buldum, aion baslayana kadar vakit gecirmek icin takilicam, pm atarsaniz zindandan zindana akariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Silphatos said: Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTxLYCBAK3A ticket atınca, product key yolluyolar. onunla turbine den üye olabiliyorsunuz. şurda anlatıyor nasıl yapılacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 thelaniste Flandre, human rogue/ranger lvl2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 aynı server da xaress lvl 2 cleric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bu arada US'de oynuyosunuz.. niye US'de oynuyosunuz? EU trial veriyor 10 gun.. US beles ama tam beles degil.. Bir suru zabazingo ve sinirlama var.. uzun sureli oynamayi dusunmeyen varsa gelsin eu'de pew pew yapalim.. monk, Warforfed, drow (oyun ici favor mu ne istiyor, cok degil), favored soul (drowla ayni, ama bu cok istiyor) acabiliyorsunuz para odemeden.. ayrica sanirim US'de belli levelin ustune cikma icin quest rewardlardan rare item gerekiyormus, 100 quest yapip bulamayanlar falan var forumda agliyorlar millet level 4'de kalmis :p ps. oyunu cok gelistirmisler helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 us değildir sanki max 150ms gördüm ki daha us den hiçbir oyunda 150ms görmedim hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Silphatos said: Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTxLYCBAK3A ben bu hatanın proxy ile kendimi amerikadan bağlanıyormuş gibi göstererek üstesinden gelebildim anca.Bu şekilde kayıt formunu doldurduğumda hata vermeden ilk denememde kayıt gerçekleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bingildak said: bu arada US'de oynuyosunuz.. niye US'de oynuyosunuz? EU trial veriyor 10 gun.. US beles ama tam beles degil.. Bir suru zabazingo ve sinirlama var.. uzun sureli oynamayi dusunmeyen varsa gelsin eu'de pew pew yapalim.. monk, Warforfed, drow (oyun ici favor mu ne istiyor, cok degil), favored soul (drowla ayni, ama bu cok istiyor) acabiliyorsunuz para odemeden.. ayrica sanirim US'de belli levelin ustune cikma icin quest rewardlardan rare item gerekiyormus, 100 quest yapip bulamayanlar falan var forumda agliyorlar millet level 4'de kalmis :p ps. oyunu cok gelistirmisler helal olsun Bildiğim kadarıyla free 2 play olayına geçmedi onlar hala aylık ücret alıyorlar. Gidip sürekli oynayacağım kesin olmayan bi oyuna aylık ücret vermek istemiyorum pek. Gerekirse para verip istediğim özellikleri falan açarım ama aylık ücret zaten Lotro için yediricem codmasters'a. Şaka maka avrupa hoşuma gitmiyor. İki firma arasında farkı görmek için Lord of the Rings Online EU ve US sayfalarıan bakman yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 http://forums.ddo.com/showthread.php?t=198865 yanlız beleş olayı acaip grind üstüne kurulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 şimdi us mi eu mu öneriyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 eu beleş değil, trial. olay us de ama beleş dedikleri de yukarda verdiğim linkdeki gibi. ya para vercen content açılcak yada deli gibi grind yapıp açıcaksın şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 EU - full package - 10 gun bedava, sonrasi parali. US - limited access (level sinirlamasi, class sinirlamasi, irk sinirlamasi), aylik uyelik yok, paketler parali(limitlemeleri actirmak). EU'de 45-60 ms var. US'de 150 :) Oyunu "denemek" icin 10 gun bence yeterli bir sure. Eger begenirseniz zaten oyun inanilmaz ucuz.. Aylik ucret standart ama, yine 12 dolar mi ne. Ayrica US su an o sistemi test ediyor. Yani BETA'da diyebiliriz F2P. Sistem oturtulduktan sonra ayni sistemin EU'e gecirilcegi soyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Biraz incelikte bizim oynama amacımız böyle sıkmadan rahat rahat arada sırada girip iki arkadaş oynamaktı. Oyunun tamamını f2p görmek için çinli usulu farm yapmak lazım. Hatta tek karakter yetmiyor puan toplayıp karakteri silip yeniden açmak falan lazım. tl;dr aradığımı bulamadım ben ddo unlimiteddan. Para imkanı yok vermem wow dan daha yeni kurtulmuşken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 aa bana da key atmış support, bakayım nasıl bir şey girecem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corvius Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Yukarda belirttiğiniz acount alırken ki sıkıntılar yaklaşık 1 hafta evvel giderildi arkadaşlar. Oyun güzel gidiyor şimdilik lvl 5 Ranger / Thelanis te oynuyorum bekliyorum ki bir kaç türk bulayım diye burdan göründüğü üzere sanırım varmış bir kaç kişi sevindim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 level 8 human cleric ile level 4 drow ranger var Hriskar ile zalnabur nickler Thelanisde wisplere açığığm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 kitsune said: Silphatos said: Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTxLYCBAK3A ben bu hatanın proxy ile kendimi amerikadan bağlanıyormuş gibi göstererek üstesinden gelebildim anca.Bu şekilde kayıt formunu doldurduğumda hata vermeden ilk denememde kayıt gerçekleşti. ben şuanda acc almayı deniyorum ama bu hatayı alıyorum. şu proxy işi nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 fenris said: Silphatos said: Your submission contained an error. Please try again. Code: #FTxLYCBAK3A ticket atınca, product key yolluyolar. onunla turbine den üye olabiliyorsunuz. şurda anlatıyor nasıl yapılacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 response time için ortalama 1-2 hafta diyor. hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bize ertesi gün göndermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Thelanis serverında oynayan arkadaşlar; "The Outcasts" adlı bir guild kurduk katılmak isteyen arkadaşlar Gamosh ve Thelanas ile irtiabat kurup guilde girebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 server seçerken orayı seçeyim bari. monk açmayı düşünüyorum bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar