|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 DDO'ya VIP üyelik alanlara 2 katı Turbine puanı verilecekmiş aylık. Yani 500 yerine 1000 alacak VIP'ler her ay. Linkte de ayrıntılar var naçizane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ben de indiriyorum oyunu şimdi.ancak hiçbi fikir edinemedim şu f2p konusunda,birileri aydınlatırsa sevinirim. tam olarak nasıl bi mantık var,paramızla ne satın alıyoruz? herkes belli bi leveldan ileri gitmek için para ödemek lazım demiş,content filan mı satın alıyoruz nedir olay? bi de bazı bölgeler,ırklar ve classlar kilitli mi oluyor bedava oynayan kişilere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Codemasters'dan imeyil gelmiş: said: We are writing to inform you that you can now log into our Player Account System and opt-in to enable us to transfer your characters to Turbine. Once character transfer is available, you will be able to move your characters to Dungeons & Dragons: Eberron Unlimited. By opting-in you give us permission to share your email address with Turbine. Your email address is the only information being shared. No other personal information will be sent to Turbine and you can review Turbine’s privacy policy at the point of opt-in. Turbine will provide further character transfer details, including when character transfer is available, to this email address, if you opt-in. When you transfer your characters you will receive 5,000 Turbine Points for the DDO Store. To opt-in, please log in to your Codemasters Player Account, review Turbine’s privacy policy and check the relevant box. ne diyor burda ben anlamadım. DDOU dediği şey Amerika'da olan olay değil miydi? Artık Avrupa da mı DDOU'ya geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Codemaster DDO Europe dan karakterini Emailinle beraber al Turbine'e taşı sana 5,000 puan verelim diyorlar. Benim anladığım o. Amaç ne olabilir. Avrupada DDO Beklenen ilgiyi görmedi Codemaster'da oyuncuları Turbine'in serverlara aktarmak istiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Beyler başlamayı düşünüyorum buna nası iyimidir oynanırmı dnd yi baya severim başlarsam hangi serverda pati halkı(warsa) biraz bilgilendirirseniz sevinirim edit:bide şeyi sorucam high res le standart arasında ne fark var bukadar 1 gblik ben laptopa güvenmediğimden standartı yüklüyorumda 64 bit win 7 war çözünürlük düşük kalmaz inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 High res, adı üstünde yüksek kaliteli textureleri yüklüyorsun ve onları kullanıyorsun. Daha iyi görüntü elde ediyorsun ve evet çok farkediyor. Oyunun DND ile doğrudan alakası yok. Kendi başına bir sistem, farklı bir dünya var. PVP yok. Sırf dungeonlarda quest yapıyorsun. Eğlenceli ama bir süre sonra sıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 farklı (?) dünya denilen eberron. yani artık yeni bile sayılmaz... sistem mmo ya uyarlanmış ama dnd bilen biri pek yabancılık çekmez. BAB, save ler, ac filan aynı mantık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 son durum nedir? aktif pati var mi oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 oynayan var mi? bi fighter actim lvl 2 oldum sarlona'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Arkadaşlar, hangi serverda en iyi popülasyon vardır acaba? Demek istediğim şu: Ben böyle carebear, noob canlısı popülasyonu olan server severim. Bu konuda nasihat verirseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ne güzel oyunmuş ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ben geçen başladım buna var mı oynayan hala ? Level 6 rogue oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oceanspray Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Argonnessendeyiz arkadaşlar gün itibari ile level41 Türk guildiyiz aslan gibi gemimiz tüm bufflarıyla yoluna devam ediyor:)). Adımız Emrivaki. ilgilenenler khansu, renreth, weisar, iviatimtr, torchun a başvurabilirler. friend liste ekleyin bu arkadaşlar officer dır günün her saati biri olmasa diğeri online olur mutlaka. "emrivaki.guildportal.com" Guild harici siteye üyelik kabul edilmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ne zmn altı oldun layn ben 1 haftadır girmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ohoo baya oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 khyberde lvl 2 elf sorc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Oyun çok güzel bütün karakterleri farklı serverlarda 4 er lvl a kadar getirebildim. Sistem olarak DnD bilen birileri yada en azından neverwinter felan oynamış insanlar yabancılık çekmezler. Pvp var ama kısmı bir şekilde duelle atabiliyorsunuz. Guild vs Guild var galiba 8'er kişilik olarak. En güzel özelliği işe varsa oynayabileceğiniz arkadaşınız açıyorsunuz mikrofonları bütün dungeon ları beraber geziyorsunuz ki süper zevkli birşey biz şimdilik 3 kişiyiz fighter cleric ve rouge. Tadından yenmiyor şimdiye kadar ilerde ne olur bilemem. Birde ilginç bir şey gözüme çarptı bir ara Argonessen mi ne oradaki serverda idim emrivaki guildine girdim. Başka serverlardan türk elemanlar yelip kendi serverlarına felan çağırdılır. Benim diğer arkadaşlar gidince bende geçtim ve felaket yardımcı oldular. Para favor v.s. acayip rekabet var onu söyliyim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 tekrar kurdum girdim oyunu çok zevkli ya UI baya baya iyi olmuş hele inventory kısmı inanılmaz kolaylık yapmışlar çoğu şeyde. arada bir girip 1-2 dungeon yapıp 2-3 kişiyle çıkıyorum çok hoş oluyor ve Roleplaying yapan bir grup bulursanız tadından yenmiyor. grafikleride bence herşey en yüksekte oldukça akıcı ve güzel gözüküyor garip bi glow efekti var hoş gösteriyor. oynayan var mı şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 bende başladım uzun zamandır girmemiştim. f2p takılıcam biraz rogue oynamak istiorum hep ama başlarda grup içinde pek işe yaramıomuş hissi alıorum eskiden olduğu gibi lvl10 olamadan bırakıorum genelde. barbar açtım bi tanede dan dun yardıra yardıra gidiorum sıkıldıkça. argones serverında açtım umarım kalabalık bir serverdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 grambrood said: . En güzel özelliği işe varsa oynayabileceğiniz arkadaşınız açıyorsunuz mikrofonları bütün dungeon ları beraber geziyorsunuz ki süper zevkli birşey biz şimdilik 3 kişiyiz fighter cleric ve rouge. Tadından yenmiyor şimdiye kadar ilerde ne olur bilemem. +1 evet ozmn rogue en faydalı adam oluyor bazı trapler tekde her classı alıyor fightera iki cekiyor rogue içinde yürüyebiliyor trapın ozmn adam cözsün die bekliyorsun özellik kendi levelın usutndeki yerleri denemesi flan yada hard mode flan yapmalar cidden zevkli oluyor random bulunan adamlarla yada skype sız oynan oyunlar klavye kırdırır biz bi ara 5-6 kişi oynuyorduk en son 13-16 arasında bıraktık her classtan birileri vardı. iyiydi fena deildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 oynayalım beraber gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Karght Dwein lvl3 barbar, oynayan varsa takılabiliriz birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 gelin abi 3-4 kişi çevirelim bir iki dungeon roleplay yaparak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 LortO ya gelsene tey yarabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 yokmu yahu ddo oynayan? başlayalı 1-2 gün olduda tek başına sıkıldım az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar