Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dungeons and Dragons Online

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
ben de indiriyorum oyunu şimdi.ancak hiçbi fikir edinemedim şu f2p konusunda,birileri aydınlatırsa sevinirim.

tam olarak nasıl bi mantık var,paramızla ne satın alıyoruz? herkes belli bi leveldan ileri gitmek için para ödemek lazım demiş,content filan mı satın alıyoruz nedir olay? bi de bazı bölgeler,ırklar ve classlar kilitli mi oluyor bedava oynayan kişilere?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Codemasters'dan imeyil gelmiş:

said:
We are writing to inform you that you can now log into our Player Account System and opt-in to enable us to transfer your characters to Turbine. Once character transfer is available, you will be able to move your characters to Dungeons & Dragons: Eberron Unlimited.

By opting-in you give us permission to share your email address with Turbine. Your email address is the only information being shared. No other personal information will be sent to Turbine and you can review Turbine’s privacy policy at the point of opt-in. Turbine will provide further character transfer details, including when character transfer is available, to this email address, if you opt-in. When you transfer your characters you will receive 5,000 Turbine Points for the DDO Store.

To opt-in, please log in to your Codemasters Player Account, review Turbine’s privacy policy and check the relevant box.

ne diyor burda ben anlamadım.

DDOU dediği şey Amerika'da olan olay değil miydi?
Artık Avrupa da mı DDOU'ya geçiyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler başlamayı düşünüyorum buna nası iyimidir oynanırmı dnd yi baya severim başlarsam hangi serverda pati halkı(warsa) biraz bilgilendirirseniz sevinirim

edit:bide şeyi sorucam high res le standart arasında ne fark var bukadar 1 gblik ben laptopa güvenmediğimden standartı yüklüyorumda 64 bit win 7 war çözünürlük düşük kalmaz inş
Sosyal ağlarda paylaş

High res, adı üstünde yüksek kaliteli textureleri yüklüyorsun ve onları kullanıyorsun. Daha iyi görüntü elde ediyorsun ve evet çok farkediyor.

Oyunun DND ile doğrudan alakası yok. Kendi başına bir sistem, farklı bir dünya var. PVP yok. Sırf dungeonlarda quest yapıyorsun. Eğlenceli ama bir süre sonra sıkabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Argonnessendeyiz arkadaşlar gün itibari ile level41 Türk guildiyiz aslan gibi gemimiz tüm bufflarıyla yoluna devam ediyor:)). Adımız Emrivaki.

ilgilenenler khansu, renreth, weisar, iviatimtr, torchun a başvurabilirler. friend liste ekleyin bu arkadaşlar officer dır günün her saati biri olmasa diğeri online olur mutlaka.

"emrivaki.guildportal.com" Guild harici siteye üyelik kabul edilmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Oyun çok güzel bütün karakterleri farklı serverlarda 4 er lvl a kadar getirebildim. Sistem olarak DnD bilen birileri yada en azından neverwinter felan oynamış insanlar yabancılık çekmezler. Pvp var ama kısmı bir şekilde duelle atabiliyorsunuz. Guild vs Guild var galiba 8'er kişilik olarak. En güzel özelliği işe varsa oynayabileceğiniz arkadaşınız açıyorsunuz mikrofonları bütün dungeon ları beraber geziyorsunuz ki süper zevkli birşey biz şimdilik 3 kişiyiz fighter cleric ve rouge. Tadından yenmiyor şimdiye kadar ilerde ne olur bilemem.

Birde ilginç bir şey gözüme çarptı bir ara Argonessen mi ne oradaki serverda idim emrivaki guildine girdim. Başka serverlardan türk elemanlar yelip kendi serverlarına felan çağırdılır. Benim diğer arkadaşlar gidince bende geçtim ve felaket yardımcı oldular. Para favor v.s. acayip rekabet var onu söyliyim :).
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
tekrar kurdum girdim oyunu çok zevkli ya UI baya baya iyi olmuş hele inventory kısmı inanılmaz kolaylık yapmışlar çoğu şeyde. arada bir girip 1-2 dungeon yapıp 2-3 kişiyle çıkıyorum çok hoş oluyor ve Roleplaying yapan bir grup bulursanız tadından yenmiyor. grafikleride bence herşey en yüksekte oldukça akıcı ve güzel gözüküyor garip bi glow efekti var hoş gösteriyor. oynayan var mı şuan
Sosyal ağlarda paylaş

bende başladım uzun zamandır girmemiştim. f2p takılıcam biraz rogue oynamak istiorum hep ama başlarda grup içinde pek işe yaramıomuş hissi alıorum eskiden olduğu gibi lvl10 olamadan bırakıorum genelde.

barbar açtım bi tanede dan dun yardıra yardıra gidiorum sıkıldıkça.

argones serverında açtım umarım kalabalık bir serverdır.
Sosyal ağlarda paylaş

grambrood said:

. En güzel özelliği işe varsa oynayabileceğiniz arkadaşınız açıyorsunuz mikrofonları bütün dungeon ları beraber geziyorsunuz ki süper zevkli birşey biz şimdilik 3 kişiyiz fighter cleric ve rouge. Tadından yenmiyor şimdiye kadar ilerde ne olur bilemem.
+1

evet ozmn rogue en faydalı adam oluyor bazı trapler tekde her classı alıyor fightera iki cekiyor rogue içinde yürüyebiliyor trapın ozmn adam cözsün die bekliyorsun özellik kendi levelın usutndeki yerleri denemesi flan yada hard mode flan yapmalar cidden zevkli oluyor random bulunan adamlarla yada skype sız oynan oyunlar klavye kırdırır

biz bi ara 5-6 kişi oynuyorduk en son 13-16 arasında bıraktık her classtan birileri vardı. iyiydi fena deildi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...