dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 PSubs. mısın ki 16 char açma hakkın var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 subscription evet. bu arada tekrar baktım, her serverda farklı karakterler varmış, yanlışlık yapmışım herhalde server seçerken. o değil de acaba eski account olmasıyla mı alakası var keeper ve devourer serverlarının olması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 paladinim war artık o da level3 mataramasuko =) kimse oyunda mı cok baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 eu da değil us de söylediğimiz serverlar (ayrıca eu da f2p yok bildiğim kadarıyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 screwy said: paladinim war artık o da level3 mataramasuko =) kimse oyunda mı cok baydım matara ne zaman girsem o günden beri denk gelmedim sana bende 3 oldum bu sabah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 OYUNDAYIM GIRIN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 dual wielder barbarian olarak çok zorlanmaya başladım. öteki şehire geldim hala 3 lvl olamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 screwy said: OYUNDAYIM GIRIN YA server gözükse girerim ayıp ettin, o değil de oyunda arkadaş eklemek, grup bulmak kolaymış, o güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 stat tome nereden bulunuyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 oyun içerisinde bazı questlerde chestlerden düşüyo düşük ihtimallerle. ayrıca AH den satın alabilirsin. ayrıca turbine point lerle de alınabiliyolar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chkaj Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 online varsa /w Lkast thelanis kimse girmio galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ghallanda'da oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 clientınızda gözüken server listesini screenshotlayıp buraya koyabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ghallanda sarlona orien thelanis cannith argonessen khyber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Thelanis te Sithraion(lvl3 fighter) ve Rayneia (lvl3 cleric) için guild invite pls Harbor a geçtim ama güzel grup bulamıyorum, şöyle güzelce bi quest rush grubu kursak çok rahat ederiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ghallanda'ya gelin ne güzel 5 lvl barbar olurum bu gece ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Eğer levelımıza göre servera adam çekiyosak 14 fighter 12 rogue 8 cleric 6 ranger ım var, Sarlona ya gelin eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ezildim ki ehah. Aslında bu charı silsem bi 150 turbine points gelir drow açabilirim galiba oradan kazandıgım puanlar ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 herhangi bir charınla 400 favor kazandığında drow bedavaya açılıyo zaten. (favor u kontrol etmek için P ye basın, 3. menüyü seçin en altta toplam favor yazıyo) ben de thelanis te ona kasıyorum şimdi, clericle 400 favor kasıp fighterı silip yerine drow açıcam bi char. (favor ödülleri sadece kazanıldığı serverda işe yarıyo, Sarlona da kazandığımı Thelanis te kullanamıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hmm thelaniste miyiz şimdi pati olarak? bir de favor pointler tam olarak nasıl kazanılıyor bende 100 var ama nereden geldigini anlamadım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 thelaniste tekrar online oldum sdf bekliyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben de thelaniste tekrar başlayacagım sen ben shadowfury ettik 3 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 quest yaparak gelen favor pointleri mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 evet total favor un 400 olduğunda drow, 1000 olduğunda veteran player alıyosun bedavaya (veteran player: lvl 4 ten mi ne başlıyosun) daha sonrasını bilemiyorum çünkü 1000 kazanmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Raincloud said: ghallanda sarlona orien thelanis cannith argonessen khyber sizle aynı oyunu mu oynuyorum çok merak ediyorum. http://community.codemasters.com/forum/dungeons-dragons-online-stormreach-295 şu forumda bile sadece keeper ve devourer serverları gösteriyor, ama sizde tamamen farklı serverlar var. dungeons & dragon online: stormreach ve europe versiyonunu oynuyordunuz di mi? allah allah bu işte bir terslik var ama anlamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar