Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 çizgi dizi olarak - justice league - justice league unlimited - the batman - batman - x-men evolution - spawn dizi olarak - ncis - house - criminal minds - monk - numb3rs - lost bu dizilerin sezonları elinde olan varsa, dvd'ye çekip, ankara'daki adresime (öm'den yollayabilirim) postalayabilir mi? isterse ben de birşeyler yollarım hatta. pazar günü ankara'da olcam. altyazıları varsa über olur. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 12:46 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bende lost var onu verebilirm postaya falan gerek yok bi ara bulusalm kızılayda vereym sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bone carnivale vardı izledinmi sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 cnbc-e'de varken bir iki bölümüne bakmıştım sadece, hepsini izleyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 hepsini izle abi kesin sen seversin onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 varsa yollasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 banada heroes lazım full sezon varmı izmirde kimsede ? (bende şu an için sadece lost var s1 , s2 , s3 altyazılı tabi hepsi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 numb3rs, house ve lost varda onları kopyalamak kargoya vermek çok vakit alırr :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Lost, Heroes, Rome, Prison Break tamamen var. 2 sezon Entourage var.(3. sezon çekiyorum.) Antalya / Isparta [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 16:29 tarihinde, Chris_Metcalf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 arkadaşımda dvdler bi alabilsem direk yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: numb3rs, house ve lost varda onları kopyalamak kargoya vermek çok vakit alırr kaç dvd tutuyor ki? yapıp yollarsın. en azından house'a başla da, gerisini sonra düşünürsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ulfang bende var ayarlarız bi ara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 dizilerden bir tek lost var ben, bir tek dvd ye çekmek problem olur, boş yer varsa external hdd'yi getirip aktaralım sezonları işi tatlıya bağlayalım XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Friends 10 sezonda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 friends kaç dvd tutuyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 imzaya gel teraziye tikla. evet tekrar attim, cunku imzamda bu tarz paylasimlar icin bir ortamin linki var. ve hayir tassak gecmiyorum. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Alomatik'e teşekkür ediyorum. Batman, The Batman, Batman Beyond, Superman, X-Men, X-Men Evolution, Justice League, Justice League Unlimited Tüm sezonlarını yollamış bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ya carnivale la friends bende istiyorum gönderebilcek olan var mı acaba?parası neyse veririm:P yada eskişehirde bulabileceğim yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bkz. www.sharebus.com www.cithiz.com [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 12:49 tarihinde, TambourineMan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 700-800 gb arası dizi var elimde isteyenle takasa girerim. aradıklarım: entourage reba psych sopranos csi'lardan herhangi biri oz isteyeceğiniz çoğu dizi var elimde, yoksa bile bulurum bir tanıdıktan sorun değil. bunlardan varsa elinizde temasa geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bende de bi south park var=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bone o zaman yardımcı kişiliğini sende konuştur altta kalma o çizgi dizileri bende istiyorum. napıcaz ? =) [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 15:29 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar