someone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bi daha foruma bayanları rencide edici seyler yazmıcam / bonepart [Bu mesaj BonePART tarafından 03 October 2003 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Öheeee nie lan? :?[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 03 October 2003 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 sivilce[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bir daha aşık olmıycam. Bir daha cıvımıycam. Bir daha düşünmiycem. vs.[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: someone, 03 October 2003 23:00 tarihinde demiş ki: bi daha bole ayıp seleri quotelamıcam /bonepart[hline] Çok Şekil girmişsin konuya ;)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! [Bu mesaj BonePART tarafından 03 October 2003 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bidaha sınavlara çalışmamazlık yapmıcam bidaha 70 alşmam gereken sınavadan önceki geceyi pc oynayarak geçirmeyecem(98 aldım:)) bidaha okula gitmem gereken hafata içlerinde pcbaşında sabahlamıycam bidaha kızlar önünde heycanlanıp garip kişiliğe bürünmeycem,kendim olcam[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bi daha abi yemek yiyelim abi uyuyalım abi içeklim cumlelerini arka arkaya kurmucam /bonepart [Bu mesaj BonePART tarafından 03 October 2003 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bi daha ne biliyim uydurmadım biş/bonepart [Bu mesaj BonePART tarafından 03 October 2003 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: Bonecrusher, 03 October 2003 23:13 tarihinde demiş ki: çekmesen de sivilce olur üzgünüm.. ergenliğin getirdiği birşey.. +1[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 yuh ya hahahahhahahhah[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 *kopar*[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Ravenloft istersen ben senin adına cvp verim :D "Bidaha Radyo yayınındayken Pop Çalmıyıcam Hele Hele Türkçe Pop hiç çalmıyıcam" :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bi daha işkembe içmicem içersemde sirkeli sarmısaklı içmicem/bonepart [Bu mesaj BonePART tarafından 03 October 2003 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: BlaCk_DmC, 03 October 2003 23:18 tarihinde demiş ki: Ravenloft istersen ben senin adına cvp verim :D "Bidaha Radyo yayınındayken Pop Çalmıyıcam Hele Hele Türkçe Pop hiç çalmıyıcam" :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Artık radyo yayını yapmayacağım için bişi diyemiyorum.Çünkü ayrıldım....[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bidaha sabaha kadar pc oynamıcam:)(pok ehehe) Bidaha okulda 5ci katın altında kafayı camdan çıkaranları tebeşirle bombalamıcam(çok zevklii! böle tam kafa dışarda bööle nişan alıon bi bırakıon çaat diye patlıo kabakda) Bidaha tuvalette iken tuvalet kağıdını tutuşturup tuvalete atmıcam(çakmak var annem sigara içio tuvalette bende elime aldıkca tuvalet kaaadını yolukluyup yakıp tuvalete atıodum enson şeyimi yakıyodum) Bidaha kızdığımda kapıyı yumruklamıcam Bidaha kızdığımda kapıyı kırana kadar yumruklamıcam Bidaha bidaha demicem[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Anladım Raven üzüldüm ayrıldığına bilmiyordum.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: someone, 03 October 2003 23:00 tarihinde demiş ki: bi daha foruma bayanları rencide edici seyler yazmıcam / bonepart [Bu mesaj BonePART tarafından 03 October 2003 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] bidaha bonepart ı üzmicemmmm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bidaha yaptığım ve yapmadığım şeyler için pişman olmicam.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 pişman olmayacağım bir daha aşık olmayacağım... (son kez!) paraya değer vermeyeceğim kendimden başka kimsenin sözünü dinlemeyeceğim[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bi daha asla başkası gibi davranmicam bi daha sap'ım diye topic açmicam[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bı daha lahmacun yemıycem dıye yaklasık 2 senedır yemınlıyım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Bir daha kimseyi ezmeyecem. Bir daha ukalaca davranmayacam. Bir daha okulun makinelerine girip notlarımı değiştirmeyecem. Bir daha okula geç kalmayacam. Bir daha okulun tenefüs müziğini sentello ile değiştirmeyecem. Bir daha okulun tatil olması için sahte bomba ihbarı yapmayacam. Bir daha okulun tuvaletinde sıgara sefası yapmayacam. (Tabi bu arada bir olabilir) Bir daha okuldan izin ve geç kağıtı yürütmeyecem. Bir daha görevliyi kafalayıp okuldan kaçmayacam.(az daha adam ekmeğinden oluyordu.) Bir daha kızların etek altına çengelli misine takıp bakmayacam. Bir daha kimsenin sırtına Kick Me!!! yazısı yapıştırmayacam. Bir daha Felsefe dersinde "Ben Napolyon'um" diye ısrar edip sınıftan atılmayacam. Bir daha müzik dersinde sınıf Ege Türküsü söylerken ben Dudu Dudu söylemeyecem. Bir daha kantine kalabalık esnasında 2 Milyon verip Şinitzel Sandwich alıpta yalandan "Abi ben 5 milyon verdim.Bir şinitzel aldım.Para üstünü vermediniz" demeyecem. Bir daha kulağımın dibinde Şakkada Şakkada sakız çiğneyenlere dalmayacam.Dalsamda sadece kafa atıcam... Bir daha beden dersinde kızların soyunma odasına mini kamera yerleştirmeyecem.Ve kapı değilinden bakmayacam. Bir daha radyo yayını yapmayacam.(Özellikle bu...) :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 04 October 2003 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Oha o zil ve not degistirme olaylari ciddiyse helal olsun..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Okulun sitesini yapıyorum.Bilgi işlem merkezine gidiyorum mecburen.Kimse yokken tıkır tıkır.... :D[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bi daha çikolata yemeyeceğim.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar