robinson Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Kavak yelleri ile tanıdım onlar fakat gereçekten müzikleri çok hoşmuş, iyi ki böyle bir dizi olmuş da tanımışız onları. Birkaç yıl içinde epey ses getiren bir grup olacaklar gibi görünüyor. Kavak yellerinde çalan Hele bir gel'den sonra; "Bir anda" ve "dön bak dünyaya" şarkılarını da epey beğendim. http://www.pinhani.com adresinde resmi siteleri var. eh sizin de düşüncelerinizi alalım efenim. pati halkı ne düşünür, ne der... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Pinhani'nin tek kelimeyle hastasıyım. İnanılmaz kaliteli müzik yapıyorlar. Beni Al,İstanbul'da,Unutuldular,Gözler anlatır falan muhteşem parçaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Beni al da hoşmuş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 güzel $arkıları var, "dök bak dünyaya" da güzeldir baya ama sevmiyorum grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 İstanbulda ile çıkış yapmışlardı zaten,gerçekten iyi bir grup yani böyle duygu patlaması yaşadığım anlarda gerçekten iyi gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 İçlerinden bir tanesi bizim okul mezunu (cağaloğlu anadolu lisesi). Yarın okulun festivali var gelicekler okula, giriş 5 YTL beklerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 recordları akın eldes imzalı. sololar ve konfigürasyon da akın eldes'den =) e dinlenmezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kaliteden yoksun bi grup bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ben de Kal-Fest'te pek beğenemedim nedense.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben nası büyük adam olucam diye bi şarkıları var bi tek onu seviyorum ama çok seviyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bi kaç ay once radyoda bi şarkılarını duydum.sora hepsini dinledim cok güzel gerçekten.ruhu dinlendirici tarzı muzik yapıolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 beni al ve dön bak dünyaya çok güzel. beni al hele beni benden almıştı bir dönem. geçti sonra. ama iyiler şirin şirin müzik yapıyorlar. gerçi düşündüm şimdi istanbulda da güzel parça. seviyorum grubu. istanbuldaaaaa kimim var kimin için bu toz dumaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 çok hoş tatlı gayet soft bir grup..ama bir aydan sorna falan bayıyor çok dinleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ic bayici, boyle ya manastira kapancaksin boyle muzik dinlemek icin ya da gay olcaksin. bunu seven ya karidir ya gaydir. ustte seviyorum diyenler dahil, sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 lolmüsün mahalle abisimisin yoksa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 mettalikacımısın len sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ilk baştan söyliyim bende severim dinlerim ve saf erkeğimdir ; ama Dela diyince adamın sesi aklıma geldi ya o sesin normal haline tahammül etmek için harbi gay olmak lazım asdjad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ben dinliyorum birazcıkta nonoşum, ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Tekno manyağına denir gay :) hatta con con gay Gaycan falan, Berkgaycan olabilir [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 01:01 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 iyide ben nasıl büyük adam olucamda güzel şarkı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 dön bak dünyaya güzeldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ben seviyorum pinhani.ilahi gibi=)canlı performanslarını da izledim.mızıka falan.güzeldi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Ya arkadaşlar bunların solo gitaristleri kötü değil mi yahu? Bana öyle geliyor nedense Sanki arada bi takılıp kalıyor gibi falan doğaçlama yapayım derken Bir videoda da çok basit biryerde yanlış nota bastığını gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Çok güzel grup yav ilaç gibi geliyor bazen. 25 temmuzda shaftta çalıyorlarmış bi gidip izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Severim ben Pinhani'yi, rahatlatici baya. Guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar