Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yahu böyle bir yasa ya da ne bileyim işe alınırken bakılan bir özellik falan mı var. babam avukat. bürosunda bi sekreter vardı. direk bildiğin kemik siyah sekreter gözlüğü takıodu. hadi ona alışmıştım. şanstır diyodum. fln. işten ayrıldı yenisi geldi. arkadaş bunda da aynı siyah kemik gözlükten var. çıldırıcam. yahu niye? yani karikatür gibi bişey. ben sekreter çizmek istesem direk toplanmış saç, siyah kemik gözlük. alsana sekreter. filmlerde falan da böyle olur. ama gerçek hayatta böyle olmamalı. olamaz. bir de monitörlere "30 yaşıma geldim evde kaldım ama hayat güzel lan galba" tarzı yazılar yapıştırmasalar olmaz. hatta şuanki yazıyı da yazayım "hayat kocaman sevgi, gerisi dipnot". ne demek lan bu. hayır monitör benim monitörüm. pazar günü geri alıcam. japonla mı yapıştırmış naapmış tuvalete gittiği aralıklarda çıkarmaya çalışıyorum çıkmıo. iz bırakıo. deliricem. evet kıl oluyorum sekreterlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sekreterlerde default geliyo o gözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 fistan peki bu sekreter bize de gelir mi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ooo rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 terazilerinize abandım dostlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Kendime sekreter alırken eşimin seçmesini protesto ediyorum. Kız eski halterci galiba ama soramıyorum çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 eheha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Duble yolamışım heyecandan, sekreter falan dedik :) [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 18:10 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sekreterin seksiliği ayrı oluo yani :).o gozluk artık özdeşleşti sekreterlerle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 baban diyordur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 o gözlük olunca erkeğin randımanı 2 kat artıyo işe gitmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 abso bu foruma son aylarda attıgın evlilik konulu şakayla akrışık mesajların sayesinde çok ciddiym evliliktne soğudum hatta korkuorm artık nası bi esaret halidir abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bu da smiley olsn gene de sempatik görüniim tribünlere oynamak lzm :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Tatlı bi esaret :) Kötü bişi olsa hemen boşanır sekreteri alırdım resimdeki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 aman yenge görmesin bu yazıları=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 resimdeki sana bakmaz abso ayak yapma piliz!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 babanda gözlük fetişi olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 resimdeki sekreter de değil =) öyle sekreter de yok, heyecanlanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bide gözlüğün üstünden bakıcak böyle sonra dilini üst dudağının üzerinden geçirecek sonra bir isteğiniz var mı efendim? diyecek .... Değil mi? [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 19:40 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 böyle olduktan sonra alnıma bile yaptıştırabilirler o tırt yazılarından. japonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bizim sekreter de böyle merak etme kurtuluş yok bu gözlüklerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 dünyadan uzaya. uzay dünyaya geri dönüş yap. hayal bunlar d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sağlam bir şekilde parasını verdikten sora istenilen kişi sekreter yapılınabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 filmlerde oluyor be bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 gençler fantazi mi var? fantazi lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar