Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Kolaysa herkeze kolay bu uygulamanın tek amacı barajı gecemeyenlerin sayısını azaltıp özel üniversitelerin kontenjanları doldurulması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 öyle yapcaklarına barajı kaldırsınlar ya da yedekten tercih yaparken taban puanı koymasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 eagle +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bu sene sayılsal bölümler için taban puanları 10 puandan fazla artmaz iyi bişe alamıyan 2008i düsünür kolay olmasının sahsen bi avantaj sağlayacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 öss ye girecek tüm veletlere başarılar... :P şaka şaka ne veledi takılıyorum sizi sevdiğimden. :) hem bu sene kolay olacakmış sorular. paniğe hiç gerek yok kimler kazanıyor öss yi siz mi kazanamayacaksınız. hepiniz istediğiniz yere girersiniz İnşallah. sakin ve soğukkanlı olan kazanır! panik boş iş panik olmak anlamsız ve kötüdür! isterseniz bu sınav yaşamanız için tek şans olsun, başka şans olmasın, buna rağmen hiç soru çözmüş, hiç hazırlık yapmış olmayın, yine de panik yapmayın... paniklememek, hatta önemsememek ve tınlamamak size öss de fazladan 5-15 arası ekstra soru çözdürebilir şaka değil gayet ciddiyim. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 21:49 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 o deil de bizim öss boru gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 taban puan 10 puan oynar sınaw kolay olursa benim sınaw 20 puan oynar.... kısaca yararıma olur =) o diiilde normal denemelerde 260 yapıorm bana 270 lazım acaba kolay olması işime yararmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 dikkatsiz adamı yakar o zaman bu sınav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 öss kitapçık kapağında adriana lima olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Hıı. ÖSS'ye kayıtlar devam ediyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Böyle iş mi olur ya ? Geçen sene girenlerin günahı neydi ? Hem yeni sistem , yeni konuları çalışmak için 1 sene verdiler sadece , kolay soru falan da olayı yoktu . Ayıp yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 kolay olmasının mesela bana faydası olucak , cunku butun konuları az bucuk bılıyorum ve bir cogunda da o eksıksız dıılım... yani sanırım kolay olması benım gıbı herseyden az bılenlere yarıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Yalan o dedikleri inanmayın zor bu sene öss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 kolay dedikleri mat2 ve fen2 biraz daha insaflı olur o kadar kolay kolay deyip adamı gevşetiyorlar bana 240 aldırsın say2 den daha başka birsey istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 kolay herkese kolay, zor çalışana biraz zor=) yok yok kolay olması daha iyi ya böle çalışan adam takır takır çözüyo, ritim buluyo, havaya giriyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 geçen sene 178 say2 yapmiştim ^^ bu senede çok kastigimdan 185-186 arasi oldu.. baraji geçerim hiç değilse bu şekil. iyidir kolay olması. iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar