Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Bu Sene Kolay!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öss ye girecek tüm veletlere başarılar... :P şaka şaka ne veledi takılıyorum sizi sevdiğimden. :)

hem bu sene kolay olacakmış sorular. paniğe hiç gerek yok kimler kazanıyor öss yi siz mi kazanamayacaksınız.

hepiniz istediğiniz yere girersiniz İnşallah. sakin ve soğukkanlı olan kazanır! panik boş iş panik olmak anlamsız ve kötüdür! isterseniz bu sınav yaşamanız için tek şans olsun, başka şans olmasın, buna rağmen hiç soru çözmüş, hiç hazırlık yapmış olmayın, yine de panik yapmayın...

paniklememek, hatta önemsememek ve tınlamamak size öss de fazladan 5-15 arası ekstra soru çözdürebilir şaka değil gayet ciddiyim.

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 21:49 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
taban puan 10 puan oynar sınaw kolay olursa benim sınaw 20 puan oynar....

kısaca yararıma olur =)

o diiilde normal denemelerde 260 yapıorm bana 270 lazım acaba kolay olması işime yararmı
Mesaj tarihi:
Böyle iş mi olur ya ? Geçen sene girenlerin günahı neydi ? Hem yeni sistem , yeni konuları çalışmak için 1 sene verdiler sadece , kolay soru falan da olayı yoktu . Ayıp yani .
Mesaj tarihi:
kolay olmasının mesela bana faydası olucak , cunku butun konuları az bucuk bılıyorum ve bir cogunda da o eksıksız dıılım... yani sanırım kolay olması benım gıbı herseyden az bılenlere yarıcak
  • Yeni Oluştur...