Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tc kımlık no zorunlumu?zorunluysa neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 tüm bilgiler zorunlu, yasaları çiğneyen olursa buyrun bu yaptı komserim diye teslim edebilmek için :p şaka bir yana, TC kimlik no "gerçek kişiyi" doğrulamak açısından zorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 İyi üye olucam bir ara bugün.Aman kötü birşey omasında .:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yok emrak etmeyin :) zaten verilen T.C. kimlik nosu ile sadece isim soyad ve doğum yılı görülebiliyor, bizde bize verdiğiniz bilgilerden bunları doğruluyoruz, hepsi bu :) http://tckimlik.nvi.gov.tr/Web/VerifyIdentityNumber.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bronx şu hesap falam birazcik daha belirgin yapsaydın ya :) görene kadar canım cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 menüyü saklamışlar sanki :D bencede daha belirgin olması gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Emek harcanmış siteye gerçekten :) ajax rlz çok tatlı olmuş eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 evet bende fark ettim hatta baktım js kodlarına :p bronxun algoritmaları çok iyi ya tahsilini merak ettim bilg mühendisi mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samanosuke Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 işletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 aslında ben javascriptleri biri görürde rezil oluruz diye düşünüyordum :p ama yine de övgüleriniz için teşekkürler çünkü gerçekten aceleye geldi ve aynı fonksiyonun bir satırını değiştirip 70 tane benzer fonksiyon yapmak gerekti, amelece oldu yani biraz, .js dosyası 4'te biri boyutunda da aynı işlevi görebilir diyebir fikir var kafamda, inşallah zamanla düzenlicem. yalnız resizeLoop() enfes bi fonksyion oldu doğruya doğru şimdi :p [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 12:50 tarihinde, Bronx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 =) şu nav barı biraz belirgin yapsan fena olmaz görünmüyo çünkü gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 araklamak serbets mi mest oldum resize olayına gercekten :) sitede çok beğendiğim sadeliği. mükemmel olmuş [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 21:47 tarihinde, Bloodless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 eğer korbo.js ye bakarsan araklamak hakkında bi yazı var ustte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 accları tekrar mı alıyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 korbo.js den kar amacı gütmeyen siteler/ kişisel kullanımınız için istediğinizi araklayabilirsiniz arkadaşlar, sadece nerede kullanacağınızı bana bildirin görmek isterim :) tabi js dosyasına corbeau.gen.tr yazmayı da unutmayınız! :p [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 10:59 tarihinde, Bronx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 diyelim ki aldım ve yazmadım o zaman nolcak =) dövermisin :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 allaha havale ederim, allah derken javascript tanrısını kastediyorum :p allah havale masrafı alıyomuş artık diyeni döverim [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 13:06 tarihinde, Bronx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Emeğe saygı! kimse araklamasın kendi yazsın acilir kutusunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ana.. kendini bi halt sanan elpida divolopır ı n1 da burda.. :D alkışlayın.. huhahahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 kim o la oô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yav hakkinizda makkinizda, tel no, kimlik no, nedir bunlar. zaten vardi acc , neden onu active edemiyoruz, bunlarla ugrastiriyosunuz. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 23:23 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 *Acaba bu JS'ler nasıl yazılıyor diye düşünür* *Yazmaya çalışır* *Düşünür* *Vazgeçer!* *Tebrik eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 *nette bir sürü örnek bulabilirsin der* *bronx'u emeklerinden dolayı tebrik eder* ama imkansız bişeyi başarmış deil abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 arkadaşlar övgüleriniz için çok teşekkür ederim, evet imkasızı başarmadık, henüz :p şaka bir yana javascript örneklerini nette bulabilirsiniz. benim takip ettiğim harika bi site var: http://www.quirksmode.org/js/contents.html biraz inceledikten sonra js'nin çok basit bir dil olduğunu göreceksiniz. aquilla: Corbeau üyeliği için T.C. Kimlik No gibi bir bilgi istememizin başlıca sebebi her hesabın gerçekı kişilere ait olduğunu tespit etmek, yarın öbür gün playstation, wii gibi ürünleri çekilişle vermek gibi şeyler var kafamızda (planlıyoruz sonra niye vermediniz, verin benim playstationımı demeyin lütfen :p) e tabi bu durumda cep telefonu ve tc kimlik numaraları hayli önemli bizim için. Ayrıca hesabınızı kafede açık unutup gider de birine kaptırırsanız (nebula'da hergün en az 50 kişi başvururdu bu olaydan dolayı) nüfus cüzdanı fotokopinizle geri almanız bile mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar