Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

04/05 - 09 Paticik FM yayını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaşlar, ilginç bir şekild siteye bağlanamıyordum ama sonunda başardım :-) Estel'e çok teşekkür ederim ricamı kırmadı ve yayının başladığını size duyurdu. Yayını dinlemek için tıklatın[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ
Mesaj tarihi:
Ne yazıkki o şarkı bende yok.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

Mesaj tarihi:
evet[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

Mesaj tarihi:
Daha yeni hızlanmaya başladık yaw :-) yarım saattir slow çalıyordum. bir iki sert şarkı daha geliyor sonra slowa dönüş[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

Mesaj tarihi:
türkçe çalıyorum şu an Llama istersen gel :-) Bone bu arada Ahmet Kaya en sevdiğim şarkıcılardan birisi ne yapayım, elim sürekli ona gidiyor :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

Mesaj tarihi:
Fırat türküsünün eşkıya filmindeki kavırı çok daha güzeldi.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
hoca üzgünüm dinliyorduk ne güzel de..
tv kartıyla şöyle bir kanallara bakarken
şebnem ferah konserine rastladım star'da..
onu izliyorum şimdi..
Mesaj tarihi:
uahaha Goran Bregovic'den Tv Screen'i boşuna mıçaldık, kapat bakem televizyonunu, kapat o aptal kutusunu :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

Mesaj tarihi:
abi bir allahın kulu uyarır değilmi şarkılar arasında 5-6 dakikaya varan boşluklar oluyor diye. Ben lock'a basmadan haybeye konuşmuşum saatlerce :-P Ohooo onca şarkının hikayesini anlattık saatlerce şimdi hiç birisi duyulmadı mı pffffff[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

Mesaj tarihi:
Yok yaw hiç yayın yapasım kalmadı, isteyen benden devralsın veya ben sırf şarkı çalıcam sırayla ne çıkarsa...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

Mesaj tarihi:
Nası ya? Ben duyuyodum ne konuştuğunu şarkı aralarında?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
Allah allah lock'a basmadan konuşurken nasıl duyuyordun? Başka duyan veya duymayan? İlginççç[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

Mesaj tarihi:
sesim geldi mi diye yaptığım konuşma (Bob Marley'den önceki) size ulaştı mı?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

Mesaj tarihi:
Sesim geliyür mü gelmiyür mü bende bilmiyorum dedin. Ee geliyo işte.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
abi çok ilginç ya galiba lock'a basılıykende değilkende ses gidiyor, son bir deneme daha

Depeche Mode'dan önce söylediklerim geldi mi? Bu sefer lock basılı değildi[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

Mesaj tarihi:
Haydaa. Depeche Mode'dan önce sadece "evet arkadaşlar" dediğini duydum sonra bi sessizlik oldu 15 20 saniye sonra şarkı başladı. Anlamadım ben bişi. Sen lock olayını yanlış biliyo olmayasın:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
eheheevet galiba yanlış bşliyorum tam tersiymiş :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

• Yeni Oluştur...