Lucky Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yaa heryer yazdııııııııı lincolN galatasarayda die ama bizimkilerden ses yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü yaw kapatın o şubenizi boşa para valla, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 http://www.galatasaray.org/detay.asp?PID=1094&HID=1&haberID=299966 http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20070618/galatasaraydan_resmi_hata.html Benıde Transfer Etsın Galatasaray asdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yazmışlar lincoln diye sora değiştirmişler mısırlı herifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 ben anlamadım bir kanalda lincoln haftaya gelebilir diyor bir kanalda pazarlıklar hayla sürüyor diyor bir kanalda altyazı ile kesin anlaşıldı diyor kafamı buluyorlar ne ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 bence carlosun gelmesini bekliyorlar.. fenerin transferini basında bitirmek için asdjkhasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 said: Galatasaray'ın renklerine bağlamak için büyük çaba harcadığı Lincoln konusunda mutlu sona çok yakın olduğu öğrenildi.. Almanya'nın en yüksek tirajlı gazetesi Bild'e açıklama yapan Brezilyalı yıldız, "Schalke'den ayrılıyorum" diyerek transferin bitme aşamasına geldiğini doğrularken, Alman kulübünün yöneticileri de aynı gazeteye yaptıkları açıklamada "Artık Lincoln'süz bir kadroya alışmamız gerek.. " ifadelerini kullandılar.. Schalke ile Galatasaray arasındaki bonservis pazarlığında da anlaşmanın sağlandığı, Lincoln'e Sarı Kırmızılı yönetimin yıllık 3 milyon euro gibi bir rakam teklif ettiği belirtildi.. Öte yandan Brezilya'ya gittiği ve burada bazı gazetelerin haberine göre Nilmar ile görüşeceği iddia edilen Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bu ülkeye yalnız başına değil, Lincoln'ün menajeri ile gittiği öğrenildi.. Sezgin'in, Brezilya Milli takımından sakatlığı nedeniyle çıkartılan ve ülkesinde tatilini sürdüren Lincoln ve menajeri ile Brezilya'da resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra bu hafta içinde Türkiye'ye geleceği iddia edildi.. Maraton haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Ismail Bouzid hayırlı olsun, bu arada neymiş Lincoln formayı üstüne geçirmeden hiç bir habere inanmıyormuşuz , gs.org de dahil , hayatları fiyasko ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 lol tabi..en azındna ilgilenmiyoruz o kim ki demiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Canaydın dedi yarın halledip açıklayacağız, Lincoln formayı giyecek diye. 1 gün sabredin dedi, zaten Schalke başkanıyla kanka :) Ayrıca Bouzid yerine Lincoln alındı diye haber yapılması da ön haberci olmuş bence ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 o olay haber hazırda bekletiliyor falandır salak admin yanlışı onaylamıştır o şekilde olmuştur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Yanlız 3 tane yabancı stoperimiz oldu, iyi değil bu. Tomas gitsin bari Song dursun da... kontenjan harcamasınlar boşa... Bi de işte bir kanat bir de bek aldık mı ya da bir bek bir forvet, canavar gibi oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 beklere ugur ucarlar ferhati dusunuyo gibi kalli ama bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 song kesin gönderiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Gençler oynasın ya, kanat da gerekmez. Forvete de zaten önceden de anlaşır gibi oldukları Lima'yı alacaklarmış. Yine anlaşır gibi olmuşlar ama hadi bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Song u gönderenin ben.. Yok yaw o kadar aptalca bir şey yapmazlar heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 allah allah gönderiliyor abicim yalan mı söyliyeceğim =) mallık evet orası kesin ama öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 song&tomas gitmeyecek giderse de bize pahalıya patlar söliyim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Tomas gitsin, bu sene beraber de bişey yapamadılar zaten. Kalli bişeyden anlıyorsa bouzid işe yarar bir adamdır. Göreceğiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 songun sağlık problemleri ve artık para sıkıntısı sorunları ayyuka çıkmış falan..kalli'nin sağı solu belli olmaz gerçi ama 2liden birisi gidecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Ctulhu nereden haberdar oldun gideceğinden, haber arıyorum sitelerde bulamadım da henüz... Bir de Song un ne sağlık ne yaş sorunu var. Adam 31 yaşında. Defans için ideal yaş zaten 28-32 arası. Sağlık desen canavar gibi oynuyor Türkiye'nin en iyi defansı hatta bence kendisi. 2 sene daha gayet güzel oynar. Tomas idare eder ama gitse de yeri doldurulur. Tomas gitsin gidecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 gs yönetimi songu gönderirse ben bile gider döverim artık ya da versinler bize gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 görürsünüz abicim 2liden birisi gidecek büyük olasılıkla da song olacak..Her şeyi gazete haberlerinde bulamazsınız zaten,malum gazetede bulsan ne yazar ki?ronaldinho'nun fenere gelmesini istediğinden bahsediyor gazeteler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Hehe, yok yani hani kendi tahminin düşüncen olarak mi song gidecek diyosun yoksa biyerden bir bilgi mi aldın diye merak ettim, bilgi aldıysan da o bilgi nedir ben de alayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 song kalir kalli song u birakmak istemiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar