cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 diyelimki oyunu kurduk. patchlere geçicez son patche kadar kurmamız gerekiyor değilmi? daha sonradan şu versionun üstü yada altı çalışmaz diye bi durum olabiliyomuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 patchleri yapmazsan bazı itemleri falan düzgün görünüleyemiyordu yanlış hatırlamıyorsam. En azından geçen sene öyleydi şimdi nasıldır elindeki CD hangi versiyondur falna bilmem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 SPHERE RLZ =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Burdan client'ı indir. Çalıştır patch'leri yap. Sonra 2D yada 3D client aç, yine bir sürü patch yapcak. Sonra girebilirsin istediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 son patchleri yaprsan zor açarsın 3d clienti kingdom reborn için iptal ettiler, ayrıca son patchlerde haven değişti default haven(ki eğer olursa)'da sorun yaşabilirsin(eğer haven eski havensa). [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 13:33 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 aha bak işte bizim server hangi versiyon olucak o versiyona gelince keselim dlyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 aos olmayack mı aos olacaksa zaten bütün aos patchleri ml'de yok mu?O zaman niye patch yapıyoruz?(runuo 1.0'ı aos olarak varsayıyorum) Ben bişi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Valla ben bütün patch'leri yaptim. Daha dogrusu ilk calistirdigimda kendi yapti, ben de durdurmadim. UOConnect ile bir cok RunUO sunucusuna girmeyi denedim, sorunsuz giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 son versiyon yapın siz en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 son versiyon problem çıkartabiliyor. test serverı açılsın deneyip en stabil versiyonu görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Serverın patch'ine kadar patch yapsan yeterli olur. Fakat patch yaparken ortada kesmek sağlıklı değildir. Bazı dosyalar eksik kalabiliyor. Sonuç olarak da oyun içinde olmayan şeyleri var görebiliyorsun veya olanları göremeyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar