arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Carmack id'nin neler üstünde çalıştığını gösteriyor. http://www.gamespot.com/video/939980/6172366/id-tech-5-demo-video-feature?tag=multimodule;picks;img;2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 izledim de pek beğenmedim. doom 3 motorunu biraz geliştirmişler gibi gözüküyor sadece. mimik olayında halen hl2'nin gerisindiler. adam konuşurken sadece ağzı açılıp kapanıyor, ona dikkat ettim. quake 4'ü unreal engine 3.0 ile veya ona benzer bir motorla çıkartmadıklarına üzülüyorum halen. çok durgun bir oyundu q4. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 10:19 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Görüntüden çok söyledikleri önemli. Dediğine göre bu bahsi geçen teknoloji sayesinde sanatçılar çok daha özgür bir şekilde oyun dünyasını şekillendirebilecekler ve birşey üstünde aynı anda birkaç sanatçının değişiklik yapmasına izin veriyormuş. Peki bu ne demek? Şu demek: Alıştığımız FPS konsepti nedir? Koridor boru kutu koridor boru kutu. Bahsettiği şey ile sanatçıların önünü açacakları için oyun dünyası ve level tasarımları çok daha özgün olacak. Kendi de diyor zaten biz teknik elemanlar olarak yaratıcı tiplere bir tuval sunacağız, onlar oyun dünyasını istedikleri gibi şekillendirecekler diye. Şu an ortada fazla birşey yok zaten dediği gibi birkaç senedir devam eden gizli bir projeymiş ve o video kısa sürede hazırlanan bir gösterim. Geleceğin oyunlarının mediumu bu diyebilecek kadar iddialı. Zaten adam Carmack yani, henüz aya gitmemiş olsa da roketi yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ahah! benim bilg. rezil olduğundan mal gibi gaz yapıp hi-res indirdiim videosundan bişey anlamamıştım. Güzelmiş o zaman yaw :P edit : bi de bu hareketle id bayaa iyi bi hamle yapmış oluyo çünkü sadece mükemmel teknikten ibaret oyunlar yapıyolardı ama ruh yoktu. Şimdi ikisi de olacak :D [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 16:20 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 id'nin olayı teknoloji yaratması zaten, sonra carmack'ın motorunu alan klasik oyun yapıyor yani her şeyin başı id ftw. yine aynı olur bunlar kullanamaz bu güzelim hedeyi fakat motoru satın alan başka firmalar über oyunlar yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 fazla gaz olmamak lazım. böyle çok devrimci laflar söyleyenlerin basit sistemler sunduğunu gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 id ama be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 doom 3'ten sonra id'den tırsar oldum. gerçi cep telefonlarına felan sarmışlardı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Yok o id değil Carmack, bireysel değil gerçi karısının şirketi vasıtasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 aynı carmack yapıyor sonuçta bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 adamlar teknoloji gelistiriyo, onu kullanip adam gibi bisey yapamayanlarin sucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Biz konulusuna fazla alıştık ondan, eskiden konu mu vardı vururduk kafasından alırdık mermisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 cok yenı bi teknoloji olduğunu düşünmüyorum ben bunu veya cığır acıcağını, yanı zaten, uğraşan ekipler özgür dünyalar ortamalr yaratabiliyordu. hiç bi map designer oturup map editorda calışmazki zaten önce oturulup sayfalarca eskiz yapılrı cizim yapılır izoemtrik cizimler yapılır falan. yanı ne biliyim, force unleashed bundan dah buyuk bi devrim bence map disignerlar acısından. fakrlı şekillere girebilen interaktif bi dünya yaratab ilme imkanı yanıyo o motor. burda sadece bizim map editorumuz adh akullnışlı gibi bi durum var. veya ben fazla kücümsüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 carmack bu işte ekmek var diyorsa doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 carmack başka bi acğın başka bi tarzın ürünüydü, yenı nesil fps lere bulaştığı iin üzülüyorum ben, ypasın eskisi gibi oyunlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 başka bir çağın, başka bir tarzı ürünü derken neyi kastettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Internette konu hakkında araştırırken buraya da bakayım dedim. Hortlatmak gibi olmasın. WWDC konferasında bu demoyu tek çekirdekte (3.0 ghz gücünde) ve 512 mb quadro fx 4500 kartla çalıştırmışlar. Akıcılık konusunda fena durmuyor hani. Tam sürümü Multi Thread Open GL (çok çekirdek destekli) olacağı için güzel performans alacağız gibi geliyor bana. 512 mb üstü Open GL 2.0+ bir kart iyi bir deneyim yaşatacak gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 fx 4500 diye bir kart yok ki ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Quadro serisi tasarımcılar için olan şeylerden. http://www.nvidia.com/page/quadrofx.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 hmm iyiymiş kart. bir tane alalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 "ay dii" demiyo yalnız "id" diyo direk. Ben bugün bunu gördüm. Evet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar