Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga Hazırlıkları

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

ya ben yaslandim
ya siz cok cocuk kaldiniz
ben anlamis deilim
bazen ben bisi diyorum insannar anlamiyo mu diyorumda
orda ki espriyi farkedemeyip labada lubada cevap yazanda mi suc bende mi oda kesin deil

yanda 2 adet kurdan bacak oglan
solda odun bacak kiz karakter

ben bole bisi cizcem bi tandigim kiz hakkinda azina micardi o acidan yazdim hane komiklik espriler sakalar felan
siz kocaman bi olaya cevirdiniz bravo yane
Sosyal ağlarda paylaş

Karakterler Manga dan çok çizgi roman'a benzemiş ki açıkçası ben zaten çizgi romanları daha çok severim. Bence daha hoş olmuş.

Kız karakterler aslında daha gerçekçi resmedilmiş, ortadaki arkadaşımız özellikle kırmızı gözlüklerle karizma tipimiz, sağdakide duruşuyla olayları pek iplemeyen adamımız olacak sanırım (Bkz. tek resimden karakter tahlili).

Sonuçta karakterlerde tek kıstas çizerin isteğidir. Ama ben çizimleri ve tipleri beğendim.

En hoşuma giden ise ordu fln oldu. Anime yada çizgi film fark etmez, büyük çatışmaları beğenirim.

Belki olumsuz konuşabileceğim tek yan ise senaryo sanırım (tabii sadece şahsi fikrim) ama orjinal birşeyler bulmak (Anime yada çizgi romanlarda. Hatta sinemalarda, bilgisayar oyunlarında...) günümüzde pek mümkün olamıyor zaten, hemen hemen her konu ikişer üçer işlendiğinden.

Merak ettiğim nasıl çıkartacaksınız? İnternet üzerinden mi yoksa fanzin fln şeklinde mi?

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 17:53 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

aslında konu düşünebileceğinden daha orjinal olması için çok uğraş veriyorum :) . Çıkartma işini ise internetten olmayacak iki üç kitap hazırladıktan sonra sponsor peşinde koşmaya başlıyacağım çünkü kaliteli bir şey olsn istiyoruz ve uğraşlarımız boşa gitmesin :) .

Bu arada manga dediğime bakmayın aslında kendi çizim tarzımız gibi manga çizgi roman karışımı =)
Sosyal ağlarda paylaş

aslında endişeli bir karakter ve hüzünlü bir karakter havası katmaya çalıştık ve kattıkta sanırım :) . Hayata sıkı bağlı ama sevgilisi sürekli tehlike altında olduğu için sürekli onun için endişelenen biri. Güzel bir aşk olayıda koyalım dedik mangaya :)

ehehe kısa etek iyidir :P

farkettiyseniz çizimleri biraz daha değiştirdik :) . Sanırım son çizim halimiz bu olacak :) . Renkli olaydadn vazgeçtik siyah beyaz yapıcaz ama ara ara renklendirmeler koymayı düşünüyoruz . (sin city tarzı :P)

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 22:19 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...