BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya ben yaslandim ya siz cok cocuk kaldiniz ben anlamis deilim bazen ben bisi diyorum insannar anlamiyo mu diyorumda orda ki espriyi farkedemeyip labada lubada cevap yazanda mi suc bende mi oda kesin deil yanda 2 adet kurdan bacak oglan solda odun bacak kiz karakter ben bole bisi cizcem bi tandigim kiz hakkinda azina micardi o acidan yazdim hane komiklik espriler sakalar felan siz kocaman bi olaya cevirdiniz bravo yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya yok valla yanlıs anladın büyütülcek bişi yokki sorun filan yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Karakterler Manga dan çok çizgi roman'a benzemiş ki açıkçası ben zaten çizgi romanları daha çok severim. Bence daha hoş olmuş. Kız karakterler aslında daha gerçekçi resmedilmiş, ortadaki arkadaşımız özellikle kırmızı gözlüklerle karizma tipimiz, sağdakide duruşuyla olayları pek iplemeyen adamımız olacak sanırım (Bkz. tek resimden karakter tahlili). Sonuçta karakterlerde tek kıstas çizerin isteğidir. Ama ben çizimleri ve tipleri beğendim. En hoşuma giden ise ordu fln oldu. Anime yada çizgi film fark etmez, büyük çatışmaları beğenirim. Belki olumsuz konuşabileceğim tek yan ise senaryo sanırım (tabii sadece şahsi fikrim) ama orjinal birşeyler bulmak (Anime yada çizgi romanlarda. Hatta sinemalarda, bilgisayar oyunlarında...) günümüzde pek mümkün olamıyor zaten, hemen hemen her konu ikişer üçer işlendiğinden. Merak ettiğim nasıl çıkartacaksınız? İnternet üzerinden mi yoksa fanzin fln şeklinde mi? [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 17:53 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 aslında konu düşünebileceğinden daha orjinal olması için çok uğraş veriyorum :) . Çıkartma işini ise internetten olmayacak iki üç kitap hazırladıktan sonra sponsor peşinde koşmaya başlıyacağım çünkü kaliteli bir şey olsn istiyoruz ve uğraşlarımız boşa gitmesin :) . Bu arada manga dediğime bakmayın aslında kendi çizim tarzımız gibi manga çizgi roman karışımı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 nekadar karakterlerin özellikleri üstün körü anlatmış olsanda klasik geldi belki ilham verir sana http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_X-Men_teams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 karakterlerin üçer sayfalık öz geçmişi filan var. Yetenekler filan her şey klasik gelebilir çünkü çok sade anlattım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ilk resimde kollar biraz eciş büçüş durmuş (tamam konsept dedin). 2.de kıyafetlerle düzelmiş de kızın sağ kolu gene yamuk. biraz daha türke benzetsen karakterleri keşke :( (sağdaki benziyo bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 karakterler gerçek insanlar o_o bu tipe benziyorlar türkler bide :D:D o kolu düzeltirim :) saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 BeIlow ozaman 3sayfanın 1sayfasını burda yayınlada bizde fikirlerimizi söyleyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 tamam koycam şu an izmirdeyim benim senaryolar istanbulda kaldı =) koyarm sizin için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Buyrun bir çizim daha koyayım :) Gülşah karakteri Kaan'ın (ortada ki karakter) sevgilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 göbekli karakter lazımsa hemen buluşalım beni çiz (izmirde) -_- gülşah emo bir karakter mi ? bu resimde biraz boş biraz hüzünlü bakıyor :) [spo]eteğide türk standartlarına göre çok asağıda! :P[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 aslında endişeli bir karakter ve hüzünlü bir karakter havası katmaya çalıştık ve kattıkta sanırım :) . Hayata sıkı bağlı ama sevgilisi sürekli tehlike altında olduğu için sürekli onun için endişelenen biri. Güzel bir aşk olayıda koyalım dedik mangaya :) ehehe kısa etek iyidir :P farkettiyseniz çizimleri biraz daha değiştirdik :) . Sanırım son çizim halimiz bu olacak :) . Renkli olaydadn vazgeçtik siyah beyaz yapıcaz ama ara ara renklendirmeler koymayı düşünüyoruz . (sin city tarzı :P) [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 22:19 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 eline sağlık çizimler bayaa iyi görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 çok iğrenç olmuşlar hiç devam etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 çok iğrenç olmuş kısımları söylersen düzeltmeye çalışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 genel olarak çok rezil :P ya bu dediime bu kadar anlayış gösterdin öbürüne nası gösteremedin sen :) gördüüm şeylere bişi demek güç. bittikten sonra bakarız hep beraber. olmamışsa da olmamış bişi olur elinizde, bakar bakar sevinirsiniz. yeter ki bitirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 eğer şimdiden göstermenın zararı olmıycaksa storyboardda bişiler görsek daha düzgün yorum yapabiliriz. iğrenc değil be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 değil canım şaka yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 altına sdlfjfjdfsj sdpofjsdofdsfj yazmandan anlamıştım ben zatan şaka olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 en sağdaki shugenja character direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 edit:çift mesaj [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 23:45 tarihinde, Odrin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 suratlar çok hoş bence. gerisinede çalışılırsa iyi iş çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 konsept konsept... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ilki konsept 2. tamamlanmış yazıyor orda... bone yüzünden adamın içinden geldiği gibi çizmesine engel olma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar