BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Merhaba :) . Daha önceden manga hazırlıklarına başlamıştık. Hikaye yi baya bir ilerlettikten sonra en sonunda çizimlere de başlamış bulunmaktayız. profesyonel bir işe imza atmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu siteden hikayeyi okuyan iki üç arkadaşım var zaten onlar yorum yapabilirler :) . Şimdi karakterlerin konsept çizimleri hakkında bilgi alabilmeniz için konsept bir çizim koyuyorum. Daha tam otutturamadık karakterleri :) Bir kaç aya ilk bölümle çıkabiliriz etrafa :oops: . Şöle bir çizim paylaşayım sizinle. Bu ilk konspet çizimimiz : Bu da tamamlanmış karakter çizimimiz. Mangayı renkli çıkartma kararı aldığımız için biraz daha geç çıkıcak ama sağlam olsun istiyoruz :) Hikaye hakkında bilgi vericek olursam : Eski zamanlarda üç güçlü savaşçı karanlık güçleri farklı bir boyuta gizliyor ve kapıyı koruma için kendilerinide içeriye kitliyorlar. Uzun yıllar sonra korumalığı daha fazla yapamayıp ölüyorlar ve kapılar tekrar açılıyor. Kapılar açıldığı sırada ruhları yok olmadan önce savaşçılar ruhlarını yakınlarda bulunan bu üç arkadaşın içine sokuyorlar ve dünya karmaşa içine giriyor. İşin içine orduyu filanda soktum . Karakterler Serkan : alev gücünü kontrol edebilir. Birsen : buz, Kaan : elektrikgücünü kontrol ediyor. Konu aksiyon ve dram tarzına ağırlık veriyoruz [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 13:42 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 villiansi koca popolu ve odun bacakli cizmene villians ne diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ona benzer şekilde çizdik. Ben çizmedim ve villians bişi demiyor ki aynı aptde oturuyoruz ben daha iyi biliyorum sanırım neye benzediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kandirdin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kandırmadım da patiye koymanın hata olucaını unutmuşum. Bilgi istiyorsan ö.m at başka site vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 çizimler gayet güzeldi keşki kaldırmasaydın patide birçok kişi manga anime takip ediyor böyle bir projede hoş olurdu bizim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Benim sinir olduğum insanların ukalalık ile eleştiriyi ayıramıyor olması. Biz kaç gündür bu iş için gecemizi gündüzümüzü bir etmişiz ordan biri çıkıp saçma bir şey söylüyor. Şimdi biri de çıkar derki "böle lafları kaldıramıycaksan koyma ozmn" düzgün eleştiri yapcaksanız yapın o zmn diyorum şimdiden bende sonra boşuna msj atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 İidrr İi...Fena Olmamış çizimlerde...Olm Bellow Narsistmsiniz Lan XD Edit: Bide Manga Havasından Çok Çizgi Roman Havası Var Çizimlerde Söylemeden Edemicem [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 13:53 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Güzel olmuş , devamını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 o ne la kenshin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 genel olarak başarılar dlerim. özel olarak da, dişi karakterin daha ince hatları olursa bence çok etkili olur. bir de şu ayakları insan ayağına çevirseniz tam olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 konsept çizimler bunalr sonuçta :p deişcek daha teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bu arada daha çok resim görebileceğimiz bir adres var mı? yoksa özelden mi istemek lazım (istedim varsay :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: BonePART, 14 Haziran 2007, Perşembe - 12:54 tarihinde demis ki: villiansi koca popolu ve odun bacakli cizmene villians ne diyor? ahuahauhaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bence güzel ayaklar falan kendine hast bir stili var. beyendim devamını beklioz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 aslında pek resim koymayı düşünmüyoruz şu an ama yakın zamanda bir kaç art work daha koyabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sağdaki karakterin bakışları pek bi garip olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hemen cocuk gibi alincaksan azten bu ise baslama bence insannar bende dahil elbette herseyi dicek ayrica villiansin popusunu senden iyi biliyorum gibi i iddam yok genelde animelerde disi karakterler dah aince hatli olur yoksa cizimler gayet guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ayrica unutmadna espri kaldiramaan i nesle asina deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yemeğin salçalısı ,kadının kalçalısı demişler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 evet gereksiz alınmışsın boneun dediğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 her neyse bu konuyu kapatsak bişi demek isteyen ö.m den diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 koca popolu olmama alınmam mı lazım hayır anlamadığım saçma aslında kadın nın zarif olması belki okadar şişko olamayabilirim yinede ÇOK KOMİK bir taraf göremiyorum bu eleştiriyi kaldıramamak değil sadece saçma herkes daha iyisini yapabiliyorsaa çizsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya adam espiri yapmış öylesin falan da dememiş zaten =P ben bakınca güldüm mesela siz de gülüp geçseydiniz keşke=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ehe ben o demeden böle bişey takılmamıştım:D bile alınıyor olsaydım:D siz yanlış anladınız bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar