Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga Hazırlıkları

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Merhaba :) . Daha önceden manga hazırlıklarına başlamıştık. Hikaye yi baya bir ilerlettikten sonra en sonunda çizimlere de başlamış bulunmaktayız. profesyonel bir işe imza atmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu siteden hikayeyi okuyan iki üç arkadaşım var zaten onlar yorum yapabilirler :) . Şimdi karakterlerin konsept çizimleri hakkında bilgi alabilmeniz için konsept bir çizim koyuyorum. Daha tam otutturamadık karakterleri :) Bir kaç aya ilk bölümle çıkabiliriz etrafa :oops: . Şöle bir çizim paylaşayım sizinle.

Bu ilk konspet çizimimiz :

Bu da tamamlanmış karakter çizimimiz.

Mangayı renkli çıkartma kararı aldığımız için biraz daha geç çıkıcak ama sağlam olsun istiyoruz :) Hikaye hakkında bilgi vericek olursam :

Eski zamanlarda üç güçlü savaşçı karanlık güçleri farklı bir boyuta gizliyor ve kapıyı koruma için kendilerinide içeriye kitliyorlar. Uzun yıllar sonra korumalığı daha fazla yapamayıp ölüyorlar ve kapılar tekrar açılıyor. Kapılar açıldığı sırada ruhları yok olmadan önce savaşçılar ruhlarını yakınlarda bulunan bu üç arkadaşın içine sokuyorlar ve dünya karmaşa içine giriyor. İşin içine orduyu filanda soktum . Karakterler Serkan : alev gücünü kontrol edebilir. Birsen : buz, Kaan : elektrikgücünü kontrol ediyor. Konu aksiyon ve dram tarzına ağırlık veriyoruz

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 13:42 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

Benim sinir olduğum insanların ukalalık ile eleştiriyi ayıramıyor olması. Biz kaç gündür bu iş için gecemizi gündüzümüzü bir etmişiz ordan biri çıkıp saçma bir şey söylüyor. Şimdi biri de çıkar derki "böle lafları kaldıramıycaksan koyma ozmn" düzgün eleştiri yapcaksanız yapın o zmn diyorum şimdiden bende sonra boşuna msj atmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...