kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bandırmadayım üşenmedim masa üstü pcmi getirdim hehe, herneyse internet bağlantısı adsl burda hatta kotalı 1024 olması lazım ancak son derece yavaş internet. speed test zımbırtısından baktım internet hızına 1024 gözüküyordu ancak download hızı 13 kb falan gösterdi anlayamadım durumu sebep nedir ? edit: youtube tan video izleyemiyorum onu geçtim bazen pati bilem zor açılıyor :( [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 22:33 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bi abukluk var ya. bende de pati bazen timeout oluyo bu aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ya sırf pati olsa neyse her site yavaş açılıyor deliricem torrentten 13 kb ile falan çekiyordu bir sorun var ama anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 aynı sorun bende de var. ftp sitelerinden full indiriyorum fakat oyunlarda çok lag yapıyor. site açamıyorum pfff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bandırmanın suyundandır. uaehaheaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 heh format atıyorum şimdi zamanı gelmişti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ne alaka be format sen de.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bende patçik inanılmaz yavaş. nie böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 abi ben istanbulda 3 gündür resmen işgence çekiyorum..youtube'u bile açmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bende bi tek pati kıl. o da yavaş değil arada timeout... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 artık bende de yavaş :S bu ne be telekomm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 tey tey önceden internet kesik olsa bile patçik açılırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bende net normal ama pati arada timeout veriyor gıcık ediyor [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 22:43 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yarın görürsün sen bana da aynısı oldu bugün yavaş euhueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Oh be! Bend e 3 gündür hattımda program var diye korkuyordum. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar