tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 http://www.scuniverse.com/files/starcraft%20-%20herif%20gosuymus.mp3 sözler: [spo]keyboard'u taktım mouse'u taktım ayarı yaptım ben hazırım kulaklıkta sorun çıktı uğraştırdı ama yaptım baktım olmaz nickname aldım hydra'lardan bir tomardım işçi bastım, exp'i aldım oyun var ya kesin benim ... kalabalık bir ordu yaptım lost temple'ı gezdim dolaştım hydra'sınnan lurker'ınnan exp'lerini bir bir aldım baktım olmaz base'e daldım overlord'lan drop yaptım lan bi baktım, templer hem miiii???!!! overlord'lan kaçır beni baktım olmaz terran'a daldım queen'inlen infested ettim dark swarm'u base'e attım gidene kadar vura vura biçti beni taaaannnnkkkk!!!! micro'sunnan kombat'ınnan apm'si 300 olmuş klanlardan birine sordum! Lan meğer herif gosuymuş!!!! ogogo'ylan oyun attım baktım olmaz disc'i attım slayer'dan yellow'undan gosulardan al örneği çaydanlık kulpsuz olur mu? marin medic'siz durur mu? arbiter'len dondursan da firebat'ler yakar beni anladım ki zamanında babam doğruyu söylemiş sigortalı iş dururken atariler çok boş işmiş düşündüm de ben ne yaptım hayatımı zehir ettim vay hydra yap, upgrade bas ulan bunlar ne biçim iş!!!! [/spo] eheh baya eski bişi çoğu kişi biliyodur ama yazim dedim =) [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 22:06 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 hangi parçanın müzii bu gerçekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Ogün Şanlısoy - Pencere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 e iide bu parça ogunun parçasından çok önce deilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 eheh hatirladim süper di buya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ogogo'ya kafam girsin zaten. Ne deli oluodum o adama varya. * "Marine Medicsiz olur mu?" diyor orda ** "Nuclear Launch Detected" sözünü de unutmamak lazım =) [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 23:00 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Akşam akşam hiç üleceğim yokken neşelendim vall =) Çok saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 100 yıldır var ama bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ahah harikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 MasterHapLo said: ogogo nun parmaklari :) [spo][/spo] O serçe parmağı ne öyle,ctrl ile unit grupliicak die yamulmuş..Alamamış mı bi programlanabilir logi g5 ya da bi razer d.adder? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 ben super bi insan olarak ctrl'e avucumun sol üst köşesiyle basabiliyorum öle kral bi varlığım adete 7 parmakla kullnıyorum klanveyi evet doru anladınız sol üst köşesitlede duruma göre alte veya space'e basabiliyorum neyim ben ya aahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 laptop klavyesiyle basamasassın ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar