Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clinkz the Bone Fletcher'a karsi nefretimiz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onceki topici silmisler neyse burdan devam edelim.

ben diyorum ki bu serrefsize pt mkb buriza satanic yapcaksin, searing arrowsu da vermiyceksin tam adina kisiligine uygun bi kemik siyirma operasyonuna gireceksin. ama allahsizlikta son nokta topugu da basip kaciyo, silence + stun olmadan zor bu isler. gene tekrarliyorum tenhada yakalarsam affetmem.
Mesaj tarihi:
fede, bi tane wardla olcak is degil. ww acmadan auto attackla triple kill aldim sadece strafee basip. en nub bile oynuyo mkbyi yaptigi anda.

neutrallerde dolasip kesse gene wardlar yalan.
Mesaj tarihi:
Madem o kadar imba. Neden ap de turnuvalarda gidipte bone almıyolar? Genelde pro gamelerde end game herosu alınmaz. Çünkü o tür heroları kasmak zordur ve kastırmazlar.
Mesaj tarihi:
Boneda eğer searing arrowa verirseniz oyun başında, daha 7-8 lvlde +40 dmg gibi bir şey söz konusu oluyor. End Game herosu demek yanlış bence bone için. Kaldı ki ultisiyle hiç base yapmadan sürekli kasma yetisine sahip. PvPde de eğer etrafta creep varsa ölmüyor kolay kolay.
Mesaj tarihi:
abicim, saydığın itemleri ezalora yapsam ezalor da alır.

1 oyun kasmışsın triple almışsın ne güzel de =)

ebesini bile s.kerler bone'un. anti herosu var 43453 tane. bone bone kalmaz valla. basta zaten kasamassın bile karsında adam gibi bi hero olsa.
Mesaj tarihi:
deso da iyi gider, bone tarzı invis herolar varken middle dan sonra tek gezmeyecek kimse, çoklu ortamda azıcık hpsi ile pek birşey yapamaz ki slayer tarzı nukerlarda feci indirir bone u.
  • Yeni Oluştur...