Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Kutlu olsun. Babalara selamlar öptük ellerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Ben abi yim Abiler gunu yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 teşekkürler herkese şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 benim baba olmama daha çok var :) bajalım beni ne zaman kutlayacaklar :) [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 02:12 tarihinde, zgrw tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Anneler gününün yanında çok fıs bir gün kalıyor. Mesela babam aramış ablam verdi telefonu bana, "düzgün konuş" diye mesaj verdi, bende dedim bir olay var herhalde; hal hatır sorup telefonu kapadım. Şimdi öğreniyorum. Baba olunca değişebilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 berhudar ol evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 dayım evli olmamasına ragmen daha demın bi parfümle kutladım babalar gununu adam duygulandı vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 aaa... iyi ki hatırlattınız O.o neyse geçen hafta doğum günüydü öle yırttık.. "-.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 absolut kutlu olsun babalar günün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 tum babaların gunu kutlu olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 kutlu olsun babalar günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 "Babalara Geldik" Sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 tüm babaların günü kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Tüm babaların günü kutlu olsun.. Hediye olarak karnemi gösterecem onu tek mutlu eden benim bir belge almış olmam:S.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 unutmadan arıyayim babamı.arayın sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 hah işte en sevdiğim gün anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Bütün babaların bu gününü kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 özellikle de babalar gününden 2gün önce süperimsi pc alan babaların babalar günü kutlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 pazar a denk gelio hep anasini satiyim kabristan dagin tepesinde pazar gidemiyoruz ziyarete sevmiyorum babalar gununu :( bide hep OSS ile ayni gune geliyor oda kotu emo emo girdigimi hatilarim OSS ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 tiramişu yaptım babama sdf (biliyorum ş olmadığını) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 OSS ile Babalar gunu hep ayni gun zaten. Haziran in ucuncu pazar gunu. Ogrencilere inceden bir mesaj var galiba, Babayi alacaksiniz gibilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar