IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bi de sigarayı aşağı tutyonuz siz öyle küçük kızlar yanık yanık eve dönüo batırıosunuz acıyor abiler=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 aa. bak sigara icmem. ben degilmisim. rahatladim. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 2 hafta olmuş almadık hala bileti, panik yapmalımıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Acele etsen iyi olur, ki 60 saniyede biletlerinin hepsi tuketmis bir grup icin iyi bile dayandi biletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 oh şuan aldım netten öğrenci. hayırlısı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Gitmem lazm konsere:D bnde aldım 4 tne sahne önü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konser yaklasti. Kimler geliyor, kimlerde ne bilet var, Tool konser zirvesi yapiyor muyuz? Ayrica ruyamda konseri kaciriyordum lan. radiodan dinliyordum agliyarak. nereloloyor diye kalktim. gecti sonra. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben geleyorum, bilet yatıyo şuan kilitli çekmecemde := Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Gelicem ben de. Daha almadım bileti gidip gerçi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Nasıl yaklaştı? 1.5 ay var daha be, ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 e, pek kalmamis iste. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ben kesin geliyorum henüz biletimi almamış olsam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Ben geliyorum, Sahne Önü aldım yanlız bileti, buluşalım da Sahne Önü tayfası hep birlikte girelim. Süper olacak gibi yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 tool izleyecisi(izleyici diyorum dikkat) türkiyede daha oturmadığı için muhtemelen özenti metalci gençlikde orda olacak, pogo ve benzeri, bi tool konserinde olmaması gereken, şeyler yapma ihtimalleri yüksek, bu nedenle sahne önü almadım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Sahne önü alma sebebiydi o pogocular amaaa, para yok ake ne sahne önü. 6da 7de kalkıp kamp kurucaz önlere geçmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Sahne önü almamın sebebi pogoculardan uzak olmak aslında :) Sahne önü küçücük yer olacak zaten, zannetmiyorum o kadar kendini geçen insan olacağını, organize olamazlar :P Siz çekersiniz pogocuları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Kısa süre sonra size uygun fiyatlarda bilet satabilirim:) pekde acele etmeyin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar