deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 5 haftalık çalışmalarım sonucunda, sokaktan topladığım arena "m8"lerimle 1.2k arena point toplamış bulunuyorum. Üzerimde sword spec'e uygun bir gear var ve pve yaptığımdan spec'i değiştirmem pek mümkün değil. (Maksimum fist spec. olabilirim, ve olmak da istiyorum) Şimdi sorun şu, bu 1.2k puanla fist weapon mı alsam yoksa sword mu? Bana ilerisi için fist almak önemli gibi geliyor ama iyi bir main hand fist weapon bulmadan ya da arenadaki main fisti almadan temp değiştiremem. Eh 2.6kyı da bu gidişle yaz sonu toplayabilirim anca :S . Sİzce arena puanımı nasıl maksimize ederim? Her hafta gelen ortalama 250 puan çok az görünüyor gözüme 5v5de 1.5k ratinge 500 puan civarı geldiğini duydum. Acaba daha yüksek ratinglerde ne kadar puan gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 http://www.boxspherical.com/arena/index.php Gerçekten 5v5 yapabilecek bir takım bulursan.Daha iyi puan getiren arena takımı yok bunu bil. Üstteki linkten bakabilirsin neyden ne kadar gelir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 250 puanla gerçekten cok az. En azından 1700 yapmaya çalıs 400küsür puan geliyor. Pve düşünüyorsan sword olmanı öneririm bende Vindicator/gladiator offhand var gayet iyi yardırıyorum :) Bu arada 1700 puana biz takımı kurduktan sonra birkaç saat içinde ulaştık pek zor değil.(rog/mage) [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 11:03 tarihinde, numberten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Yanımda güvenebileceğim birileri olsa çok rahat rating yükseltirim de, senelerce bir dünya oyunu beraber oynadığım pvp arkadaşım wow oynamadığı için ve ben onun benim hareketlerime göre hareket etmesine alıştığım için garipsiyorum :) . Yanıma bir paladin ya da disc pri bulsam mükemmel olacak da bakalım işte. Bu arada evet pve de yardırıyor sword spec. yeni patchle beraber %20ye yakın bir artış var dmg.imde. Şu an elimde Vindicator ve latro var alınca da gladiator olcak heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 öncelikle sokaktan toplanan m8'lerle arena yapılmaz :D m8 dedigine göre bu elemanların yabancı ve düşük ms'ye sahip oldugunu varsayıyorum. 2vs2 takımda arkadasının düsük ms ile oynaması da hiçbir şey ifade etmez. 1 kişinin sürekli aksıyor olması, bütün maçların aleyhte sonuçlanmasına sebep oluyor. 2 aydır yabancı bir arkadaşla yaptığım için kendimden biliyorum. ve özellikle rog'ta 600+ ms değerleriyle arena yapmak inanılmaz zor. fist konusunda da sana hak veriyorum. en zor bulunan şey fist weapon ama en yüksek dps değerlerine ulaşmak da ancak fist ile mümkündür her zaman için. iyi bir takım kurabilecek kadar adam tanıyorsan ve yeterli sabır+zaman sahipsen doğrudan mh fist için gerekli puanı biriktirmeni tavsiye ederim. [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 12:03 tarihinde, piya_erdem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Çevrem geniş serverde fakat şöyle bir durum var, arenaya geç el attığımdan dolayı tüm iyiler kapılmış takım kurmuş durumda :D . Yani yanıma destek almam zor. 5v5 arena takımı kurmayı düşünüyoruz 1 warlock 1 rogue 1 hunter 1 paladin var şu an ama bana sanki hunter yerine dps warrior alıp 2 dps warriorla arena yapmak daha iyi gibi geliyor. Bir de paladin yerine resto shaman isterim aslında :) . Ama bulamıyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 paladin ve hunter için arena easy mode 2vs2 de ama 5vs5'te ne kadar etkili olurlar tecrübem olmadıgı icin bi sey diyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 O hunter yerine spriest koy derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Disc pri bence. Gerçekten imbalar. S. prileri çok rahat alıyorum bir rogue olarak ama disc pri. diyince bir duru düşünmek gerekiyor. Hele yanında sağlam dps varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 shadow pri rog için kolay hedef ama disc pri cidden zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 reflect tir pain suspressiondır displin priest etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Stamina yeterli olduktan sonra tüm treeleri iş yapıyor prinin.Zaten 5v5 bahs ediliyor öyle kafanıza göre hareket edemiyorsunuz/etmiyorsunuz tabi ciddi şeyler planlıyorsanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Arenalarla muhatap olmuyorum ama Bglerde Disc Priest yanı DPs sınıf varsa ve Priest işi biliyorsa cidden baya sıkıcı uzunlukta çarpışmalar oluyor. Yanındaki warrior ise sıkıcı olmadan hemen bitiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 priest classını çok sempatik buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Puan sistemi nerflendi. 1800 rating'le 'tam' 500 puan aldım ben. Ki 1800 iyi bir rating sayılabilir. Tavsiye: Hiçbirşey alma, sonraki sezonu bekle ve yeni setlerden parçalar al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bizde ilk günler 2vs2 team kurmuştuk 2 mage 1 lock 1 rog vardı.. benim oynadığım 100 oyundan 75 i win 25 loss idi bi ara çok deli yapmıştık.. akşam bi girdim 1800 de bıraktığım rating 1300 lerde dier mage ve rog.. gg tabi dostlarıma çok güzel küfürler ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Abi bırak onu, 2k'dan 1234'de düştüm ben. 1 ay arena yapamadım sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Arena hakkında sorularım var. 1. Kafama göre haydaaa diye arenaya girebilir myim? Yani team falan kurmadan random birileri ile BG gibi arena yapılabiliyor mu? 2. Arena puanları kalıcı mı? Yani yendim yenildim bi puan aldım diyelim bu puan ne kadar süre kalıyor bende? Kısacası zamanla biriktir torunların sevinsin oluyormu arena puanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Puan biriktirirsin, rating biriktiremezsin. Haydaa diye arenaya girersin, ama rated takımı kıurmadan puan alamazsın, sadece eglenirsin. Edit: Eski bg sistemi gibi. Her çarşamba puan gelir ratingine gore. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 12:50 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Puan alamzsın derken yüksek puan alamazsın mı yoksa registered bi takımım olmassa hiç mi puan alamam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Takımın olmazsa hiç puan alamazsın. Zaten takımın yoksa practicea giriyorsun, takımın varsa rated matchlere. Lig usulü biraz. Armoryde her serverin arena takımları sıralanıyor birinciden sonuncuya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Takım olayını biliyorumda bu trainer olayını bilmiyordum yani yakın bi arkın yoksa sürekli beraber online olup oynayacağın, arena yalan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 nasıl yani ? sürekli aynı kişiylemi girmek zorundasın arenaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Şimdi şöyle x ve y 2vs2 yapıyorlar ama birde z var. x ve y 1700 raiting yapmışlar 20/9 oranı var z bu durumda puan alamaz alması için oyun diliminin %30 erişmesi lazım. Aynı şey 3v3 5v5 için geçerli [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 11:33 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: Absolut, 15 Haziran 2007, Cuma - 11:30 tarihinde demis ki: Takım olayını biliyorumda bu trainer olayını bilmiyordum yani yakın bi arkın yoksa sürekli beraber online olup oynayacağın, arena yalan :( abi tek başına zaten arenaya gricem dediinde dikkat edersen orda skirmish 2vs2 (3-5 neyse) ye sokuyo seni. takımın varsa üst taraftaki normal maçlara sokuyor. tanıdıın olması önemli deil çok über bi kabiliyet sergilemene gerek yok zaten uzun soluklu oynayan bi insansın. yavaş yavaş gelsin puan işte. 20sinde yeni lig başlıyor. direk bi takıma gir. yada takımını yarat bence. lig bitmeden istediini alırsın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar